null Beeld Brunopress / Johan Latupeirissa
Beeld Brunopress / Johan Latupeirissa

Vermissing Tanja Groen krijgt internationale aandacht

Stichting de Gouden Tip gaat de komende tijd internationaal aandacht vragen voor de vermissing van Tanja Groen. De stichting is een initiatief van de overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries.

Suzanna TimmerBrunopress / Johan Latupeirissa

In België en Duitsland is de komende dagen veel aandacht voor de verdwijning van de studente uit Maastricht. De stichting hoopt onder leiding van Kelly, de dochter van Peter, op deze wijze meer duidelijkheid te krijgen over het lot van de toen 18-jarige Tanja. Kelly vertelde dat maandagavond aan showprogramma RTL Boulevard.

Sinds de oprichting van de stichting is er één doel en dat is om antwoorden te krijgen rond de zaak Tanja Groen. Het eerste jaar van het door van Peter R. de Vries geïnitieerde stichting staat volledig in het teken van die zaak. Maar helaas is de gouden tip is er nog niet en daarom gaan ze nu ook op zoek naar antwoorden in buurlanden België en Duitsland.

Tijd dringt

“We zijn nu zeven maanden verder in, zoals wij het noemen, het jaar van Tanja Groen. Er zijn veel tips binnengekomen, ook tips die nog steeds worden onderzocht. Maar op dit moment hebben we Tanja nog niet gevonden. En de tijd begint te dringen”, zegt de dochter van Peter. “We gaan ons de komende maanden extra hard inzetten om alles op alles te zetten om Tanja te vinden. En dus wijken we uit naar onze buurlanden. De grens over.”

Bron: RTL Boulevard, RTL Nieuws

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden