null Beeld Hollandse Hoogte / Fotopersburo
Beeld Hollandse Hoogte / Fotopersburo

Verrassend: dit is de échte naam van cabaretier Stefano Keizers

Stefano Keizers ken je ongetwijfeld van tv-programma Het perfecte plaatje. Maar wist je dat de cabaretier eigenlijk helemaal geen Stefano heet?

Fleur TomholtHollandse Hoogte / Fotopersburo

Sterker nog: zijn echte naam líjkt niet eens op zijn artiestennaam.

Geen Stefano Keizers

De cabaretier heet officieel namelijk Gover Julius Samuel Meit. Hij studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie en brak door via Ziggo TV en YouTube. Later heeft Stefano aan verschillende programma’s mee gedaan, waaronder De Slimste Mens, Experimensen (als presentator), Maestro en nu doet hij mee aan het 5e seizoen van Het perfecte plaatje.

Alter ego

In 2015 ontstond zijn alter ego Stefano Keizers. Hij verzon het personage toen hij meedeed aan het Amsterdams Kleinkunst Festival. "Omdat mijn ouders me al zo vaak hadden zien falen, wilde ik niet dat zij wisten dat ik eraan meedeed." vertelde hij tegen JFK magazine in 2018. Keizers kreeg een eigen biografie. Zo zou hij geboren zijn in 1984 in Kameroen, was hij getrouwd met ‘zeilmeisje’ Laura Dekker en directeur van een keramiekfabriek in China.

Sorry, baby

Met zijn nieuwe theatershow Sorry, baby zou Stefano Keizers eigenlijk 4 keer per week op het podium staan, maar door de huidige coronamaatregelen laat dit nog op zich wachten. De cabaretier ziet de show als een manier om zijn excuses aan te bieden, in het bijzonder aan zijn vriendin. “Tegen alle vrouwen en relaties die ik heb gehad, heb ik me aan het eind van de rit op dezelfde manier vervelend gedragen”, zei hij tegenover NU.nl.

Zijn vriendin maakt er een grapje van, maar of de 2 nog bij elkaar zijn is onduidelijk.

Bron: Nu.nl, JFK. Beeld: ANP, Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden