null Beeld

Verrassing: kandidaat ‘I can see your voice’ blijkt broer van déze BN’er

Herken het zangtalent zonder dat er gezongen wordt. Dat is waar het populaire programma I can see your voice min of meer om draait. De kandidaten staan het grootste deel van de uitzending als wassenbeelden opgesteld en worden op basis van hun playback skills en uiterlijk beoordeeld of ze kunnen zingen of niet.

Daphne Dorgelo

Bij de beste meneer in ronde drie was dat nog niet zo makkelijk. Is hij nu een zangtalent of houdt hij iedereen voor de gek?!

I can see your voice-jury

De vaste panelleden in kwestie zijn Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Fred van Leer, Ronnie Flex en Samantha Steenwijk. Muzikant Dave von Raven (39) en zijn grootste fan Viola zijn voor de gelegenheid te gast. De samenstelling van de jury mag dan iedere week verschillen, de grote verdeeldheid onder de leden blijft hetzelfde.

Zo brengt Tim (40), de Troubadour genoemd, het hoofd van de bekende Nederlanders op hol. "Ik heb het idee dat er een unaniem gevoel is dat de Troubadour eruit moet, dus laten we de Piano Man het voordeel van de twijfel geven", oppert Marieke. Het is nu aan Tim om te laten zien wat hij kan, en helaas voor het panel: hij blijkt een waar zangtalent te zijn.

null Beeld

Maar er is nóg een verrassing. Tijdens zijn optreden is te lezen dat de Troubadour de broer blijkt te zijn van een heel bekende operazangeres, namelijk Francis van Broekhuizen. De verbazing is groot. 'Wow, de broer van Francis van Broekhuizen..... Dat kan niet missen, qua zang, praten en enthousiasme!', klinkt het op Twitter.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden