null Beeld

Vervelend nieuws voor Ron Moss (Ridge Forrester) uit The Bold

Acteur en zanger Ronn Moss (66), beter bekend als Ridge Forrester uit The Bold & The Beautiful, is uit zijn band Player gezet. Hij zong en speelde bas. Maar na ruim 40 jaar is het ineens over en uit. Goede vriend en gitarist Peter Beckett, met wie Ronn richtte samen de band op richtte, wilt nu zonder hem verder.

Tosca de Jong

'Mes in mijn rug'

"Peter en ik zijn veertig jaar vrienden en bandleden geweest, maar ineens wilde hij zonder mij verder. Hij deelde me mee dat ik niet meer welkom was bij Player, alles was voortaan van hem. Zo werkt dat natuurlijk niet, het laatste woord is hier ook nog niet over gezegd. Ik ben er tegen wil en dank uitgeschopt. Het voelt verschrikkelijk om zo verraden te worden door iemand die in beslag wordt genomen door hebzucht en jaloezie. Ik heb ontzettend veel voor Peter gedaan en hem altijd als een echte vriend behandeld. Dit voelt als een mes in mijn rug'', vertelt Ronn aan de Telegraaf.

Ronn verliet in 2012 The Bold and the Beautiful. Hij had er toen 25 jaar opzitten als Ridge Forrester.

Naar Nederland

De muzikant gaat nu solo verder en komt na de zomer naar Nederland met Ronn Moss & Friends. Oud-Player bandmaat Jawn Star en een aantal Belgische muzikanten ondersteunen hem daarin. ''We brengen covers van mijn lievelingsliedjes, maar ook veel eigen geschreven nummers.''

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl Beeld: ANP.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden