Kopen zonder kijken Beeld Tom Cornelissen
Kopen zonder kijkenBeeld Tom Cornelissen

Verwarring door herhaling ‘Kopen zonder kijken’ middenin het seizoen - Martijn Krabbé geeft uitleg

Het RTL-programma Kopen zonder kijken is enorm populair op de maandagavond. Kijkers zaten dan ook massaal klaar voor een nieuwe aflevering, maar... hè, deze kenden we toch al?

Chanan FoppenTom Cornelissen

Middenin het nieuwe seizoen was maandagavond ineens een herhaling van een oude aflevering van Kopen zonder kijken te zien op televisie. Was Bob niet op tijd klaar met verbouwen?

Op Twitter was de verwarring compleet:

Herhaling Kopen zonder kijken

RTL bleek niet zomaar weg te komen met deze keuze voor een herhaling, want de aflevering van Magda en Ronald stond de kijkers nog scherp op het netvlies. Het seizoen was toch nog niet afgelopen? Dat bleek inderdaad niet het geval.

Presentator Martijn Krabbé schreef op Twitter dat het inderdaad om een herhaling ging omdat RTL het niet aandurfde om de “kostbare nieuwe afleveringen” tegenover het Nederlands Elftal uit te zenden. Gelukkig is er goed nieuws: “Volgende week krakend vers en gers! Er komen vanaf volgende week maandag nog drie nieuwe afleveringen. Excuus voor de verwarring namens het hele team.”

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden