null Beeld Sibbejan.nl
Beeld Sibbejan.nl

Vrijgezel Sibbe Jan investeert duizenden euro’s aan zoektocht naar liefde: “Ik wil huilen van geluk”

De zoektocht naar ware liefde kan lastig zijn. Wat doe je als je datingapps hebt uitgespeeld, geen match bent met vrijgezelle vriendinnen van bekenden of collega's en graag wilt settelen? Dan pak je het grootster aan. Althans, dat is de strategie van de Sibbe Jan (34). Hij investeerde 10.000 euro in de hoop zijn droomvrouw te vinden.

Hij lanceerde zelfs een persoonlijke website waar je als geïnteresseerd vrouw een kijkje kunt nemen.

Duizenden euro’s voor de liefde

Op zijn website legt de vrijgezelle Fries wonend in Amsterdam uit waarom hij zijn zoektocht op deze grote schaal aanpakt. Naast een website huurde hij namelijk ook 100 BN'ers in om iets over hem te zeggen en liet hij reclamevliegtuigjes rondvliegen met een boodschap erop. Het grapje kostte hem zo’n 10.000 euro, maar een grap is het allerminst. Sibbe Jan is bloedserieus.

Zoektocht naar de ware

“Het is simpel, ik zoek een superleuke vrouw met wie ik kan lachen, mijn leven wil delen en van wie ik wil houden. Naast jou wil ik wakker worden en dan zal ik je aankijken en minimaal één keer per week huilen van geluk, die andere dagen zal ik lachen van geluk”, schrijft hij op zijn website.

Reageren

“Ik zoek een partner, iemand die ik mag ondersteunen wanneer nodig, maar ook wanneer het niet nodig is en zo kan ik doorgaan, doorgaan en doorgaan”, besluit hij. Op zijn website kunnen geïnteresseerden vrouwen reageren. Er zijn zelfs twee e-mailadresssen beschikbaar: eentje voor vrouwen die opslag verliefd zijn, en eentje voor de twijfelaars onder hen.

Reacties

Op Twitter komen er flink veel reacties op de ludieke actie van de vrijgezelle Friese Amsterdammer. Daar waar de een de actie wel kan waarderen, hoopt de ander toch 'dat dit een grap’ is.

Bron: Sibbejan.nl, Leeuwarder Courant

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden