null Beeld

Waarom fans denken dat Angela Schijf terugkeert in GTST

Het is een komen en gaan in Meerdijk. In Neerlands langstlopende soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden keren er geregekd oude bekenden terug. Ook Cas Jansen maakte zijn retour. En precies daarom denken fans massaal dat niemand minder dan Angela Schijf ook haar terugkeer zal maken.

Online redactie Libelle

Angela Schijf speelde van 1996 tot 1999 Kim Verduyn, het zusje van Julian.

Meerdijk

Onder andere Britt Scholte verliet de serie onlangs. Maar toen kwam geheel onverwacht Cas Jansen na jaren weer terug in Meerdijk. Fans waren door het dolle heen. Want hij nam gelijk zijn gehele familie mee, waaronder de 65-jarige Johnny Kraaijkamp. Toch was er in geen velden of wegen een spoor van Angela Schijf te bekennen.

Terugkeer

In een interview op de officiële website van GTST geeft Cas zelf antwoord op de prangende vraag of Angela terugkeert. In eerste instantie grapt hij mysterieus "Je weet het maar nooit!". Maar al snel gaat hij dieper op de vraag in. Helaas moet hij fans van de serie teleurstellen.

Flikken Maastricht

De Flikken Maastricht-actrice zal niet snel terugkeren. "Nee, maar we zaten wel toevallig laatst samen in Flikken Maastricht. Dus ik heb haar wel weer eventjes gezien en het gaat heel goed met haar", verklaart Cas. Toch is er hoop. "Ze vindt het heel leuk dat ik hier weer ben, dus je weet nooit hoe het balletje kan rollen", aldus de acteur.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden