null Beeld

Wat een catastrofe: kijkers ‘Chateau Meiland’ in een deuk om overstroming

In de Chateau Meiland-uitzending van maandagavond voltrok zich een kleine ramp. Door een overstroming raakte de gehele kledingvoorraad van Maxime doorweekt.

Tara Stokdijk

De kijkers van het programma moeten stiekem hard lachen om het hysterische tafereel.

Catastrofe bij de familie Meiland

Wanneer Martien de paardenstal in loopt, stuit hij op het incident. Het kraantje waar de paarden uit kunnen drinken (ook al heeft de familie niet eens paarden) staat open en er blijft maar water uit stromen. Dat terwijl de gehele voorraad van Maxime's kledinglijn in de stal ligt.

Overstroming

Uiteraard kan Martien maar op één manier reageren: volkomen hysterisch. Gillend haalt hij Erica, die op haar beurt ook in paniek raakt. Martien probeert de hoofdkraan te vinden terwijl Erica Maxime's dozen vol kleding verschuift. Wanneer het allemaal niet wil lukken, belt Martien naar Yvon. Zij heeft al snel door wat er aan de hand is.

Bevroren leidingen

De afgelopen tijd heeft het flink gevroren in Hengelo. De familie heeft er alleen niet aan gedacht om de buitenkranen af te sluiten. Hierdoor is de boel bevroren geraakt en nu het weer dooit, zorgt dit voor de lekkage. Geen slimme actie van de Meilandjes.

Maxime

Wanneer Maxime thuis komt, vertellen Erica en Martien haar het vervelende nieuws. Want hoewel het stel nog geprobeerd heeft om de kleding te drogen (door het buiten in de regen op te hangen...), is het grootste gedeelte van de voorraad onverkoopbaar geworden. Doordat Martien zijn zwangere dochter op zeer dramatische wijze vertelt dat er iets vreselijks is gebeurd, valt het Maxime alleen maar mee als ze hoort dat het slechts om haar kleding gaat. "Ik dacht dat er iemand dood was. Ik ging eigenlijk denken dat de honden waren aangereden. Dan valt dit erg mee. Het is wel kl*te natuurlijk, vooral voor mijn portemonnee", reageert ze.

Reacties

Kijkers van het programma laten op Twitter weten dat ze stiekem hard moeten lachen om het hysterische tafereel. Het is bij de Meilandjes in ieder geval nooit saai!

Dit huis kochten de zwangere Maxime Meiland en haar vriend:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS, Twitter. Beeld: SBS still.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden