Familie Meiland Beeld Sbs
Familie MeilandBeeld Sbs

Très horrible!

Wat een gezeik: Chateau Marillaux staat wéér te koop

De Meilandjes proosten in februari nog vrolijk op de verkoop van chateau Marillaux. Onder voorbehoud. Helaas is de verkoop toch niet doorgegaan en dus staat het riante kasteel weer in de verkoop.

RedactieSbs

Martien Meiland laat aan Rtl boulevard weten dat er alweer een aantal gegadigden in de rij staan. Volgende week staan er bezichtigingen gepland.

Iets aan de hand

In februari zagen we al hoe de Meilandjes worstelden met de verkoop van chateau Marillaux. Destijds was er een potentiële koper, die maar geen knoop door wilde hakken. Zo zou hij langskomen om alles definitief te maken, maar bleek hij ineens corona te hebben. Zijn uitslag stuurde hij naar Erica, die een spelfout in zijn mail ontdekte. “Volgens mij is er gewoon iets aan de hand”, zei Erica toen over de potentiële koper.

Niet definitief

Een paar maanden later bleek de kogel nog steeds niet door de kerk. Wel gaf Erica toen aan dat ze nog steeds met dezelfde koper bezig waren. “Het chateau is ook nog steeds niet definitief maar onder voorbehoud verkocht”, liet Erica daar in mei over weten.

9 ton

Bijna anderhalve maand later blijkt dan helaas dat de handtekening onder het koopcontract nog niet is gezet. De Meilandjes zijn dan ook weer op zoek naar een nieuwe koper. Heb jij nog wat centen liggen? Het chateau begon in juni 2020 op de markt met een vraagprijs van 1,25 miljoen, maar kost inmiddels ‘slechts’ 998.000 euro.

De Meilandjes hebben de afgelopen jaren flink wat rondgezeuld met hun verhuisdozen. Maxime heeft inmiddels een vaste plek gevonden waar ze woont met vriend Leroy, haar dochter Claire en de baby die op komst is. En zo ziet dat stulpje eruit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden