null Beeld

Wat leuk! Het allereerste ‘First Dates’-huwelijk komt eraan

Eerlijk is eerlijk: de meeste dates in het programma First Dates lopen uiteindelijk uit op niets. Maar toch is het de matchmakers gelukt, want het allereerste First Dates-huwelijk is in aantocht. 

Demi Schoenmakers

Eén jaar geleden leerden deelnemers Noëlle (24) en Kevin (32) elkaar in het First Dates-restaurant kennen tijdens hun blind date.

Vonken

Een week na hun blind date sprak het tweetal opnieuw af. "Tijdens deze tweede date sprongen de vonken echt over", vertelt Noëlle op de site van BNNVARA. "Vanaf dat moment waren we onafscheidelijk en is alles heel snel gegaan." In het najaar van 2018 is het stel gaan samenwonen in de Amsterdamse Pijp.

Cliché

Of ze niet te hard van stapel lopen wat betreft de trouwplannen? Nee, vindt het stel. "Ik heb een hartaandoening dus dat maakt dat de situatie wel anders is dan normaal", legt Kevin uit. "Het is heel cliché, maar er kan niks tippen aan dit gevoel. Ik wil nooit meer anders."

Painballen

Eind januari lag Kevin in het ziekenhuis, omdat na een uit de hand gelopen potje paintballen met collega's zijn hart ermee stopte. "Het was heel spannend. Toen heb ik haar gevraagd. Niet op mijn knieën en zonder ring, maar in een ziekenhuisbed, de avond voor de operatie." Noëlle zei natuurlijk 'ja'. "Zo'n spannende periode brengt je dichter bij elkaar en ik besefte dat ik niemand anders wilde", legt ze uit.

Relatiestatus op Facebook

Ze hebben het grote nieuws niet gelijk aan iedereen verteld. Ze wilden even afwachten hoe het met Kevin zou gaan na de operatie. "De dagen na de operatie ging het gelukkig beter met Kevin, maar hij vertelde maar niets over de verloving. Dus ik vroeg hem of hij spijt had en toch niet met mij wilde trouwen." Niet veel later kreeg ze ineens ontzettend veel berichtjes binnen en bleek Kevin zijn status op Facebook te hebben veranderd in 'Verloofd'. "Maar dat was echter niet echt de manier waarop ik wilde dat mijn familie en vrienden erachter kwamen." Kevin geeft toe dat dat niet echt een handige zet van hem was.

Enthousiast

Wanneer de bruiloft zal plaatsvinden is nog niet bekend. "De verloving is voor mij belangrijker dan trouwen", laat Kevin weten. "Ik wil haar laten weten dat ik de rest van mijn leven met haar wil doorbrengen." Ze zijn al wel een beetje aan het kijken naar trouwlocaties, maar verder praten ze er alleen een beetje over. Terwijl Noëlle wel heel enthousiast is. "Dat is trouwens ook een eigenschap die Kevin iets minder leuk vindt aan mij. Ik kan me er gelijk helemaal instorten. Ik heb al een getuige voor de bruiloft en had na twee weken al een trouwjurk."

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BNNVARA. Beeld: Privébezit Kevin

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden