null Beeld

Waylon reageert op kritiek na wegsturen van publiekslievelingen

Waylon maakte zich vrijdagavond niet bepaald populair toen hij bij ‘The Voice of Holland’ twee van de publiekslievelingen, Senja en Sezina, naar huis stuurde. Op Twitter vroegen mensen zich af wat hem ‘in hemelsnaam bezielde’ en er werd zelfs geopperd dat er sprake was van doorgestoken kaart.

Erandi Godinez

Waylon besloot daarop om in een Instagrampost toelichting te geven over zijn keuzes.

Wegsturen van Sezina

Het begon allemaal met het optreden van Sezina Kelsey. Het 16-jarige meisje weet al vanaf de eerste aflevering de aandacht van het publiek te trekken met haar gouden keeltje en ook gisteravond stelde ze niet teleur. Na lovende commentaren mocht ze in de eerste instantie plaatsnemen op de stoel en was ze door naar de liveshows. Op het allerlaatste moment besloot Waylon echter dat Sem de plaats mocht innemen van Sezina, wat betekent dat het avontuur voor Sezina er op zat. Anouks gezicht sprak boekdelen en ook op Twitter ging het helemaal los.

“Ik gun haar een toekomst gevuld met goud en platina”

Op Instagram legt Waylon uit waarom hij Sezina niet mee neemt naar de liveshows. Hij erkent dat Sezina een geweldig talent is en een prachtige stem heeft. “Ik gun haar een toekomst gevuld met goud en platina en aan de reacties te zien hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Toch? Wat ik haar vooral gun is dat ze een meisje van 16 kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen. Achter het stuur bepaal jij je bestemming...” aldus Waylon.

Wegkapen van Senja

Vervolgens legt hij ook uit waarom hij besloot om niet verder te gaan met Senja. Waylon liet Senja namelijk na haar optreden weten dat hij een ‘andere weg met haar wilde bewandelen’ dan de liveshows en dolgraag met haar wilde gaan samenwerken. “Eén van de meest bijzondere mensen in mijn periode van @thevoiceofholland . Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken... Ze schrijft geweldige liedjes!!” sluit hij af.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden