null Beeld

Waylon vertelt openhartig over bevalling en eerste week met dochter Teddy

Op 24 november zijn Waylon en Bibi ouders geworden van dochtertje Teddy. Het meisje is bijna een week oud en mag nu al mee naar de concerten van papa.

Chanan Foppen

Vorige week deelden Waylon en Bibi het babynieuws op Instagram. "Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk", schreef Waylon bij een foto van Bibi en zijn dochter.

Backstage

Dit weekend staat Waylon in Ahoy met zijn Top 1000-show en hij neemt zijn vriendin Bibi en hun zes dagen oude baby Teddy mee. Bibi en Teddy mogen bij de shows niet ontbreken, vindt Waylon. "Alles is geregeld, ze krijgen een mooie ruimte backstage."

Het kindje werd zaterdag geboren. "We zijn nu een weekje een gezin. We hebben veel met elkaar geknuffeld", vertelt de 38-jarige vader over de kraamtijd thuis.

Wens

"Dit was mijn grote wens, onze grote wens. Ik wilde dit een aantal jaren. Bibi en Teddy zijn mijn basis. Dit is alles waar ik van gedroomd heb. Mensen vragen me weleens naar mijn ambities. Ja, grote concerten geven en wereldberoemd worden. Maar om een kindje op te voeden, moet ik nu een ander talent aanboren. Wie ben je en wat heb je te geven aan iemand? Die verantwoordelijkheid gaan we samen aan."

Rijkdom

Het gaat heel goed met Teddy en Bibi en ook de bevalling ging naar wens, vertelt Waylon. "Teddy biedt ons een rijkdom waar we alleen maar van konden dromen. De bevalling is goed gegaan, zonder complicaties. Eigenlijk zoals je zou willen dat het zou gaan."

Week te vroeg

Tot opluchting van Waylon werd Teddy een week voor de uitgerekende datum geboren, waardoor haar komst niet samenviel met de concertreeks. "Gelukkig kwam de baby een weekje vroeger, zodat ik daar in de aanloop naar de Ahoy-concerten totaal geen stress over had. Een baby kun je niet plannen en deze Top 1000-concerten had ik al een jaar geleden aangekondigd. We zeiden tegen elkaar: we zien wel wat het wordt. Als het zo is, is het zo."

Podium

Bibi stond tijdens de vorige editie nog op het podium met Waylon. De vonk was toen net tussen hen overgeslagen. Ze leerden elkaar kennen in 2017 tijdens het tweede seizoen van It Takes 2.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: ANP.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden