null Beeld

We weten het zeker: 8 redenen waarom Sarah de mol is

Het einde is in zicht van Wie is de mol? 2019. Zaterdag weten we eindelijk wie de boel wekenlang voor de gek heeft gehouden. Aanwijzingen en hints die richting Sarah wijzen, zijn enorm overtuigend. Het kan bijna niet anders.

Online redactie Libelle

En wel om déze 8 redenen.

1. 'Jullie'

Laten we beginnen met een simpele hint. Tijdens haar biecht rondom de foto-opdracht van aflevering 5, praat Sarah helemaal in Mol-modus over haar reisgenoten in de 'jullie'-vorm. Logisch ook: een mol ziet zijn mede-'kandidaten' natuurlijk als tegenstanders.

2. Dyslectisch

Deze hint komt óók uit aflevering 5. Tijdens de opdracht waarin onze BN’ers met autootjes woorden moeten maken, klimt Sarah bovenop de aanstuur-steiger. Allemaal een hoop geklungel natuurlijk, want Sarah is een dyslectische mol, zo blijkt. Kijkers waren nogal aangebrand.

3. Leader afbeelding

Zag je tijdens de leader ook steeds die wisselende beelden van mannetjes die een soort afbeeldingen mee het water in sjouwden? Iemand voegde deze losse shots bij elkaar, legde de puzzel in elkaar... en het totale plaatje lijkt nogal op Sarah.

Om deze hint nog wat duidelijker te maken: de afbeelding, met die in het oog springende traan, lijkt verdacht veel op Sarah's gezicht van de filmposter van Bloedlink, waarin ze één van de hoofdrollen speelde:

4. Roulette

Natuurlijk weet een mol precies waar mingeld ligt. Bij de Russisch roulette-opdracht moet het voor Sarah dan ook niet moeilijk zijn geweest om te mollen. Zij en Sinan pakten uiteindelijk allebei briefjes van € 1.000,- en we weten allemaal wat er met Sinan gebeurde…

En deze hint, van een wel héél oplettende twitteraar, viel ons nog niet eerder op…

5. Bananenopdracht

Tijdens deze opdracht staat Sarah héél toevallig op de plek waar je het geld kunt verdienen, zo bleek later bij de kleur oranje. In haar bananenzakken zaten uiteindelijk de geldkokertjes die de kandidaten er later uit konden vissen. We zien Sarah zowat alles overhoop halen omdat ze zogenaamd op zoek was naar zwarte vrijstellingen. Wellicht zien we later na de onthulling dat ze hier gewoon geld aan het verduisteren was?

6. Ben je de mol?

Nielson lokte de kandidaten vorige week apart van elkaar in een soort verhoor en vroeg aan Merel, Sinan en Sarah recht in hun gezicht of ze de mol zijn. Merel en Sinan draaiden er een beetje omheen en speelden nogal met de vraag. Sarah schoot gelijk in de verdediging: "Nee, ik heb toch best veel geld verdiend?!" en "Je weet toch dat ik het niet ben?". Niet echt geloofwaardig.

7. Follow the money

Van de 3 overgebleven kandidaten, bracht Sarah het minste geld in de pot. Afvaller Sinan haalde nóg minder binnen dan onze mol, maar dat komt omdat hij bijna niets deed (#watgaatsinandoen). Aan de hand van de centen moet je écht concluderen dat Sarah de mol is.

8. Haha

Kijk haar toch eens schijnheilig lachen, als Rik weer eens zegt wat de kandidaten eígenlijk hadden kunnen verdienen. We zien een trotse mol die weet dat ze supergoed bezig is.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Veronicasuperguide.nl. Beeld: AVROTROS

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden