null Beeld

Webtrend: Dilemma’s op dinsdag

VrouwOnline.nl

Wat is hot op het internet? Wat is nieuw, wat is trending? Vrouwonline houdt het voor jou bij. Deze week een trend in Nederland: Dilemma op dinsdag.


Wat is hot op het internet? Wat is nieuw, wat is trending? Vrouwonline houdt het voor jou bij. Deze week een trend in Nederland: Dilemma op dinsdag. Bekijk ze hieronder!

Als je moest kiezen, zou je dan voor A of B gaan:

A: Je moet altijd ovenwanten aan
B: Je mag maar honderd woorden per dag zeggen

Dit soort bizarre, grappige dilemma's krijgen de 30.000 mensen die de Facebookpagina hebben geliked, voorgeschoteld. Op de website www.dilemmaopdinsdag.nl kan gestemd worden: A of B. 'Het is heel simpel', staat er boven. 'Je moet kiezen.'

Sfeerverhogend

Dilemma op Dinsdag wordt gemaakt door mensen uit Utrecht en Amsterdam, onder wie Marloes Toonen. "Al jaren legden we familie en vrienden absurd dilemma's voor op feestjes", zegt Marloes. "Het werkt erg sfeerverhogend en omdat het iets is wat meer mensen doen, dachten we: daar moeten we digitaal mee gaan."

Nu spreken de oprichters regelmatig met elkaar af om nog wat fijne dilemma's te bedenken en ze krijgen ook veel inzendingen via de Facebookpagina of website. "We hadden niet echt een doel hoor, toen we begonnen. maar nu het populair begint te worden, gaan we wel nadenken: wat kunnen we hier nog meer mee doen?"

5 Dilemma's op dinsdag:

Bron: Dilemmaopdinsdag.nl

Eerder verschenen op VrouwOnline

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden