Weekhoroscoop: “Tweelingen, toepasselijke muziek zingt rond in hoofd en hart” Beeld Libelle
Weekhoroscoop: “Tweelingen, toepasselijke muziek zingt rond in hoofd en hart”Beeld Libelle

Weekhoroscoop: “Tweelingen, toepasselijke muziek zingt rond in hoofd en hart”

Er staat weer een gloednieuwe (week)horoscoop voor je klaar. Deze week is de Maagd nog preciezer dan anders en krijgt de Boogschutter te maken met botsende belangen.

RedactieLibelle

Van 24 tot en met 30 mei 2021.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Plannen moeten even in de koelkast, zodat er ruimte komt om te heroverwegen, herinneren en herorganiseren. De maan zet de deur wijd open voor romantiek en gevoelige gesprekken. Je komt graag nóg dichterbij, het liefst horizontaal. Je geliefde is je muze. Toepasselijke muziek zingt rond in hoofd en hart. Dans er samen op!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Puilt de zolder uit van dozen met spullen? Hoeveel kleding hangt ongedragen in de kast? Schuldgevoel hierover verdwijnt als de Kreeft meer weggeeft en oude items weer draagt alsof ze nieuw zijn. Check tegen het eind van de week alle afspraken driedubbel, voor de zekerheid.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw laat werk deze dagen niet ten koste gaan van geliefden. De maansverduistering geeft meer zin in iets intiems, je voelt naasten beter aan dan anders. Mooi moment om eens na te gaan wat zich afspeelt in andermans binnenwereld. Waardeer openheid en incasseer kritiek heldhaftig.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd is nu nog preciezer dan anders. Let op: blijf niet hangen in oude gedachtepatronen, vermijd muggenziften en wijs partner, (klein)kinderen en collega’s niet terecht. Van de gebaande paden afwijken, zowel op vakantie als op het werk, maakt de sfeer lekker los en jolig.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Dromend over het volmaakte leven zet de Weegschaal haar geliefde graag op een voetstuk. Waar hij/zij vervolgens van afvalt. Glimlach om zijn/haar beperkingen. De maansverduistering maakt gevoelig voor bedrog. Lijkt iets of iemand te mooi om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Durf te flirten, ook al is het lang geleden! Veel meer dan heupwiegen hoeft de Schorpioen niet te doen om relaties te doen opleven of een nieuwe vliegende start te geven. De maansverduistering geeft carrièrekansen. Extra studie maakt indruk op potentiële werkgevers.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter krijgt deze week te maken met botsende belangen. Bestudeer eigen acties en reacties. Ga na of denkbeelden over de liefde – wel of geen partner, wel of geen kinderen – nog wel kloppen met hoe het nu voelt. De volle maan laat opgekropte boosheid opborrelen.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De week is een welkome pauze met meer rust op het werk en veel rode strepen in de agenda. De Steenbok is nu minder voorzichtig en dat vergroot de kans op materiële schade. Helder denken lukt misschien niet zo, maar voelen gaat des te sterker. Laat je niet verleiden tot impulsaankopen.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Humeurig zijn hoort erbij, maar de Waterman wil de omgeving daar niet mee vermoeien. In een hoekje zitten mokken is niet je ding. Vertrouw gedachten daarom liever toe aan het papier. De volle maan nodigt ook uit tot rust. Ga vroeg slapen en je kunt in no time weer lachen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De week staat in het teken van eigenwaarde. Laat die niet ondermijnen door een gespannen werksfeer. Denk vaker: ook dit gaat voorbij. Grote kans dat afspraken vervallen of worden aangepast. Het is goochelen om alles af te krijgen. Thuis laat je de boel beter even de boel.

Ram 21-3 t/m 20-4

Je gevoel en verstand strijden met elkaar. Neem beide serieus, maar blijf relativeren. In relaties komt deze gevoeligheid van pas. De Ram maakt zomaar andermans zinnen af en ‘leest’ gedachten. Iemand gaat heel anders tegen je aankijken. Maak plannen vóór de 29e of stel ze uit.

Stier 21-4 t/m 20-5

Zelfs bij mooi weer is er weinig zin om eropuit te trekken, de Stier steekt haar energie liever in haar tuin of balkon. Je relatie kan een charmeoffensief gebruiken. Flirt vaker! Ideeën over goed en slecht verdwijnen naar de achtergrond.

Tekst: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden