Welkom op onze gloednieuwe Libelle website!

Hilmar Beeld Hilmar
HilmarBeeld Hilmar

Vanaf nu is Libelle nóg completer. Met een nieuwe website, een nieuwe app, een digitaal magazine en de vertrouwde papieren editie, die allemaal hun eigen beleving hebben, mis je nooit meer iets

RedactieHilmar

Soms, héél soms, verloopt een verbouwing wél volgens plan. De grote revisie van libelle.nl is zo’n succes. Keihard werken was het! Er is gestuct en geverfd, alle kamers kregen een beurt en zelfs het fundament is aangepakt. Meer dan ooit sluiten de website en zéker het digitale weekblad (want je kunt het weekblad nu dus óók helemaal digitaal lezen en beleven!), aan bij de papieren Libelle. Het lijkt zo logisch: online hetzelfde gevoel en gezicht uitdragen als je favoriete magazine. Na een jaar noeste arbeid, door een team van IT’ers, vormgevers, redactieleden en marketingmensen, weet ik inmiddels dat zoiets verre van natuurlijk is.

Nu staat libelle.nl als een huis. Een huis met maar liefst drie verdiepingen, want behalve een compleet nieuwe website, staan er ook nog een app én een digitaal magazine te shinen. Zo is Libelle nu op verschillende manieren te beleven. Op een tablet kun je er lekker doorheen swipen, klikken, bladeren, kijken, lezen én luisteren. Als je het mij vraagt is het de beste online-tijdschriftervaring die er is, voorzien van leuke extra’s. Zo maakt Wieke Biesheuvel haar comeback en zijn Manon (de dochter van Anne-Wil) en Koen (de ex-man van Maud) hier exclusief te volgen.

Luister ook naar de prikkelende nieuwe podcast De Vagina Dialogen en bekijk LibelleTV-video’s, zoals die van Yvette van Boven, met haar persoonlijke tips bij de recepten uit het magazine. De mobiele app biedt dezelfde mooie beleving, maar dan in het klein, aangevuld met een mix van actuele nieuwtjes. Voor een groter beeld kun je als vanouds via de pc of laptop bij ons terecht.

Online lezen was nog nooit zó geweldig, durf ik vol trots te stellen. Nee, het is nog niet perfect. Ook in een gloednieuw huis worden vaak pas later de plinten geverfd of lampen opgehangen. Het verbeteren en aanpassen gaat voorlopig gewoon door. Kijk vooral rond op (een van) onze platforms, dan ben je vast net zo enthousiast als wij.

Groet,

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle

Het digitale magazine herken je aan dit icoon:

null Beeld

Koppel je account

Als abonnee van Libelle krijg je automatisch toegang tot het digitale magazine. Hiervoor hoef je alleen je account te koppelen via het ‘Service menu’. Bekijk onderaan deze pagina de video of lees hier stap voor stap hoe je dit kunt regelen.

Log gratis in en ontvang toegang tot exclusieve extra’s

Om toegang te krijgen tot de voordelen van het vernieuwde Libelle digitaal is het van belang om in te loggen. Dit kan heel gemakkelijk door in het ‘Service menu’ op ‘inloggen’ te klikken. Heb je nog geen account of ben je abonnee? Bekijk dan onderstaande instructievideo.

PS We horen heel graag wat je van deze vernieuwing vindt. Laat het ons hier weten

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden