Wie is de mol? Beeld WIDM 26-02-2022
Wie is de mol?Beeld WIDM 26-02-2022

beDRIEgen

‘WIDM’-kijkers lachen om ongeloofwaardige opdracht tijdens finale

Oh, oh, oh, wat is de op een na laatste aflevering van Wie is de Mol? toch spannend. De twee finalisten en de Mol voeren de laatste opdrachten uit voor het grote slotspektakel van volgende week. Maar de eerste opdracht... Die is niet zo geloofwaardig.

Renée MulckhuijseWIDM 26-02-2022

Als de man van de opdracht ‘alarmerend’ daadwerkelijk een bewaker is, dan kan hij beter naar een andere baan gaan solliciteren.

Niet heel geloofwaardig

In een televisieprogramma wordt veel ‘voor de show’ gedaan, een voorbeeld daarvan is de onoplettende bewaker die de kandidaten probeert op te sporen terwijl ze in een voormalige villa op zoek zijn naar geld voor de pot. Deze pot is aan het begin van de aflevering met iets meer dan € 13.000 gevuld, in plaats van de mogelijke € 58.000.

Terwijl Fresia, Kim-Lian en Everon zich in het zweet werken om maar niet betrapt te worden én om de gevreesde alarmen niet af te laten gaan, doet meneer de bewaker zijn rondje. Erg alert is hij daarbij niet. Zo ziet hij zogenaamd niet dat Fresia zich achter een bed verstopt, terwijl de cameraman naast haar duidelijk zijn camera op haar gericht heeft.

De kijkers geloven het ook niet helemaal:

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden