Wil je even zien: deze aandoenlijke kerstreclame van Aldi Beeld Still Aldi
Wil je even zien: deze aandoenlijke kerstreclame van AldiBeeld Still Aldi

Wil je even zien: de aandoenlijke kerstreclame van deze budgetsupermarkt

Elk jaar komen diverse merken met een kerstcommercial. Deze van supermarktketen Aldi willen we je niet onthouden, want ach, wat is-ie lief!

Tara StokdijkStill Aldi

Als je hart hiervan smelt, zorg er dan ook voor dat je deze hartverwarmende kerstreclame over bonusouders van Disney even checkt.

A Christmas Carrot

De kerstcommercial van Aldi heeft de naam A Christmas Carrot. Het verhaal gaat over Ebanana Scrooge, een chagrijnige banaan die bepaald niet van kerst houdt.

Het verhaal

Waarom Ebanana zo'n rotte banaan is? Omdat hij vroeger is vergeten. Gelukkig krijgt hij een bezoekje van de welbekende Christmas spirit. Hij helpt hem kerst door heel andere ogen te bekijken.

De commercial

Het moraal van het verhaal? Pas als je aardig bent voor anderen, kun je zelf gelukkig zijn. Bekijk de aandoenlijke commercial hier:

Reacties

Aldi gooit hoge ogen met hun kerstcommercial. Wanneer ze hun reclame op Twitter delen, stromen de enthousiaste reacties binnen:

Bron: Aldi Youtube.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden