Winactie: 3 x fantastische boeken Beeld Libelle
Winactie: 3 x fantastische boekenBeeld Libelle

Winactie

Winactie: 3 x fantastische boeken

Deze boeken verdienen een eigen ‘fantastische’ categorie. Ook heel leuk om cadeau te geven. Wij geven maar liefst 5 exemplaren weg van elk boek!

RedactieLibelle

November

Welkom in Lock Haven, Washington, waar de gelukkigste straat ter wereld ligt. Met kasten van huizen, peperdure auto’s en oprecht gelukkige bewoners. Dan breken de Donkerder Dagen aan en worden de bewoners overvallen door pech: pijntjes, ongelukjes, financiële tegenvallers. Het geluk keert terug, maar tegen een hoge prijs.

November, Thomas Olde Heuvelt € 22,99 (Boekerij) Beeld
November, Thomas Olde Heuvelt € 22,99 (Boekerij)

Het negende huis

Na een nare jeugd krijgt Alex Stern een beurs om aan de prestigieuze Yale University te studeren. Acht geheime genootschappen maken daar de dienst uit. Ze opereren in de schaduw, waar ze rituelen uitvoeren die de wereld naar de hand zetten van de elite. Al snel blijkt waarom Alex een beurs heeft gekregen: zij kan contact maken met geesten.

Het negende huis, Leigh Bardugo € 23,99 (Boekerij) Beeld
Het negende huis, Leigh Bardugo € 23,99 (Boekerij)

Maxton Hall College

Maxton Hall is een van de duurste, meest gerenommeerde privéscholen van Engeland en Ruby weet dondersgoed dat ze niet thuishoort tussen haar elitaire medestudenten. De klassieke Maxton Hall-student is van adel, heeft invloedrijke politici of rijke zakenlieden als ouders. Dan ontdekt Ruby een geheim van James Beaufort, de onofficiële leider van het college.

Maxton Hall College, Mona Kasten € 22,99 (Boekerij) Beeld
Maxton Hall College, Mona Kasten € 22,99 (Boekerij)

KANS MAKEN?

Vul hieronder het winformulier in. Geef in het opmerkingen veld aan op welk boek je kans wil maken.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden