Winactie: 5 x familiegeschiedenis Beeld Libelle
Winactie: 5 x familiegeschiedenisBeeld Libelle

Winactie

Winactie: 5 x familiegeschiedenis

Familiegeschiedenissen komen helemaal tot leven in deze verhalen. Wij geven maar liefst 5 exemplaren weg van ieder boek!

RedactieLibelle

Het lied van Europa

Het is 2047. Nico Levi wordt verantwoordelijk gehouden voor bloedige opstanden in West-Europa. Zijn populaire blog zou ‘desinformatie’ hebben verspreid. De overheid jaagt op hem, maar hij houdt zich schuil. In 2025 werd zijn zoon Max door onbekenden doodgeslagen. Met nieuwe informatie van supercomputers hoopt Levi de dood van Max te wreken.

Het lied van Europa, Leon de Winter € 24,99 (Hollands Diep) Beeld
Het lied van Europa, Leon de Winter € 24,99 (Hollands Diep)

Terra Sicilia

Sicilië, eind negentiende eeuw. Barnaba Carbonaro ontdekt dat de Duitsers hunkeren naar zuidvruchten en vitaminen. Door zijn humor en moed groeit Barnaba uit tot een gerespecteerd citrushandelaar, gedreven door een onverzadigbaar verlangen. Hij krijgt vierentwintig kinderen, verdient een fortuin en verliest alles.

Terra Sicilia, Maria Giordano € 26,99 (Signatuur) Beeld
Terra Sicilia, Maria Giordano € 26,99 (Signatuur)

Het vonkenpaleis

In 1978 plegen de communisten in Kabul een coup waarbij Sitara’s hele familie wordt vermoord. Zij wordt gered door paleiswachter Shair en daarna geadopteerd door een Amerikaanse diplomate. Dertig jaar na die fatale nacht ontmoet ze Shair weer. Wat heeft hij te maken met de dood van haar familie?

Het vonkenpaleis, Nadia Hashimi € 23,99 (Mozaïek) Beeld
Het vonkenpaleis, Nadia Hashimi € 23,99 (Mozaïek)

Bij heldere maan

Als haar grootmoeder overlijdt, erft Allie tegen alle verwachtingen in niet haar paardenranch. Ze gaat uitzoeken waarom en ontdekt het bijzondere levensverhaal van haar oma, een geschiedenis die gaat van de Grote Depressie tot de Tweede Wereldoorlog. Misschien kan ze haar grote droom, een paardentherapiecentrum, toch nog laten uitkomen.

Bij heldere maan, Elizabeth Musser € 23,99 (KokBoekencentrum) Beeld
Bij heldere maan, Elizabeth Musser € 23,99 (KokBoekencentrum)

Schimmen

Na dertig jaar gewerkt te hebben in Duitsland, kan Hüseyin eindelijk zijn droom vervullen: een appartement in Istanbul. Maar op de dag van de verhuizing krijgt hij een hartaanval. Voor de begrafenis reist zijn Duitse familie naar Turkije. Iedereen heeft geheimen, verlangens en wonden. Wat hen verbindt is de vraag: wie was Hüseyin?

Schimmen, Fatma Aydemir € 26,99 (Signatuur) Beeld
Schimmen, Fatma Aydemir € 26,99 (Signatuur)

Kans maken?

Vul hieronder het winformulier in. Geef in het opmerkingenveld aan op welk boek je kans wil maken.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden