Winactie: 6 x love story Beeld Libelle
Winactie: 6 x love storyBeeld Libelle

Winactie

Winactie: 6 x love stories

Boeken om bij weg te zwijmelen. Wij geven maar liefst 5 exemplaren weg van ieder boek!

RedactieLibelle

Zeven dagen samen

Eva Mercy is schrijver van een populaire erotische fantasyreeks, Shane Hall is een bekroonde literaire auteur met een mysterieus verleden. Als ze elkaar op een literair evenement ontmoeten slaat de vonk over. Twintig jaar geleden hebben ze elkaar al eens ontmoet. Durft Eva de man te vertrouwen die toen haar hart brak?

Zeven dagen samen, Tia Williams € 17,50 (Love Books) Beeld
Zeven dagen samen, Tia Williams € 17,50 (Love Books)

Hotel Happiness

Halsoverkop vertrekt Lana uit haar boerderij bij het Franse Annecy nadat ze heeft ontdekt dat haar vriend Julien is vreemdgegaan. In hartje Amsterdam gaat ze aan de slag bij Hotel Happiness en belandt in de armen van de aantrekkelijke Omar. Maar is dit wel de oplossing voor Lana? Kunnen Julien en zij écht zonder elkaar?

Hotel Happiness, Floortje Sanders € 19,99 (Luitingh Sijthoff) Beeld
Hotel Happiness, Floortje Sanders € 19,99 (Luitingh Sijthoff)

Ooit, Misschien

Jarenlang was Jess ervan overtuigd dat Joe, de vader van haar kind, haar verliet toen ze hem het meest nodig had. Daar ging ze bijna aan kapot. Zeventien jaar later vindt ze op haar moeders zolder een doos met brieven en komt ze achter de waarheid over zijn vertrek. Leeft Joe nog? Waar is hij?

Ooit, misschien, Debbie Johnson € 20,- (Boekerij) Beeld
Ooit, misschien, Debbie Johnson € 20,- (Boekerij)

Twee levens met jou

Lucy staat voor een moeilijke keuze. Moet ze in de badplaats Shoreley blijven, waar ze opgroeide en net de aantrekkelijke Caleb leerde kennen? Of moet ze naar Londen verhuizen en het opnieuw proberen met Max, die tien jaar geleden haar hart brak, maar van wie ze dacht dat hij de ware was?

Twee levens met jou, Holly Miller € 21,99 (HarperColins) Beeld
Twee levens met jou, Holly Miller € 21,99 (HarperColins)

De rest is confetti

Lola’s carrière als journalist komt niet van de grond. Tot een beroemde cabaretier haar een opmerkelijk voorstel doet. Ze krijgt van hem een grote primeur, als ze hem helpt bij het opsporen van iemand uit zijn verleden. Hoe ver gaat ze voor haar droombaan? En voor de liefde?

De rest is confetti, Lotte Petersen € 19,99 (HarperCollins) Beeld
De rest is confetti, Lotte Petersen € 19,99 (HarperCollins)

Aan het lijntje

Vrijwel iedere vrouw valt voor de sexy en charmante Fox. Behalve Hannah Bellinger, die alleen vrienden met hem wil zijn. Zij heeft een oogje op haar collega. De succesvolle versierder Fox helpt haar met praktische tips. Dat valt niet mee, aangezien hij Hannah steeds leuker begint te vinden.

Aan het lijntje, Tessa Bailey € 18,95 (Love Books) Beeld
Aan het lijntje, Tessa Bailey € 18,95 (Love Books)

Kans maken?

Vul hieronder het winformulier in. Geef in het opmerkingen veld aan op welk boek je kans wil maken.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden