Yes! Het nieuwste boek van Lucinda Riley is nu te koop Beeld ANP, Bol.com
Yes! Het nieuwste boek van Lucinda Riley is nu te koopBeeld ANP, Bol.com

Yes! Het nieuwste boek van Lucinda Riley is nu te koop

Vorig jaar overleed schrijver Lucinda Riley op 55-jarige leeftijd aan kanker. De literaire wereld was in shock. Eén troost voor de fans is het feit dat er nog boeken van Rileys hand uitkomen. Zie hier: De geheimen van de kostschool.

Tara StokdijkANP, Bol.com

Lucinda Riley is een van de geliefdste auteurs van de laatste decennia, en dat komt vooral door haar Zeven Zussen-reeks. Op het moment dat ze stierf was een achtste boek uit die serie nog in de maak.

Lucinda Riley - De geheimen van de kostschool

Haar zoon Harry nam vervolgens de taak op zich om dat boek af te maken. In mei 2023 zal het achtste deel van de Zeven Zussen, genaamd Atlas, verschijnen. Hierin wordt het verhaal van Pa Salt verteld. Daar moet je dus nog een jaar op wachten, maar er ligt nu al een ander nieuw boek van Riley in de schappen: De geheimen van de kostschool.

Detectivethriller

Ook aan dit boek werkte Lucinda voor ze overleed. Het boek heet oorspronkelijk The Murders at Fleat House en is heel anders dan de Zeven Zussen-reeks. Het is namelijk een spannende detectivethriller vol intriges. Toch zul je de auteur er wel in herkennen. Het gaat namelijk volop over familiebanden, liefde en vriendschap.

Het verhaal

Hoofdpersoon in het boek is rechercheur Jazz. Zij onderzoekt de moord op een vijftienjarige jongen. Op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk is de leerling dood aangetroffen. Volgens het schoolhoofd is zijn dood een ongeluk, maar daar is Jazz niet zeker van. Ze probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Er blijkt al gauw meer aan de hand én er vallen meer slachtoffers. De geheimen van de kostschool blijken duisterder dan ze ooit had kunnen denken.

Kopen

Lijkt het boek je wat? Je shopt 'm hier voor € 24,99. Het ebook heb je al voor € 14,99. Heb jij de Zeven Zussen-reeks nog niet gelezen? Hier lees je alles over die boeken.

Hoe is de carrière van Lucinda Riley eigenlijk begonnen? We leggen het uit in deze video:

Bron: Bol.com

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden