null Beeld

Yoghurtrepen met fruit

Benodigdheden voor 4 personen:

Samantha de Reus
  • 450 g Griekse yoghurt
  • 100 g frambozen
  • 100 g aardbeien
  • 2 el honing
  • 1 el gedroogde cranberry's
  • 1 el blanke rozijnen
  • 50 g witte chocolade
  • 1 el kokosschilfers

Bereiding:

  1. Meng de yoghurt met de honing en roer er de cranberry’s en rozijnen door. Bekleed een ondiepe ovenschaal met vershoudfolie en verdeel er het yoghurtmengsel over.
  2. Spoel de frambozen en aardbeien en snijd ze in stukjes. Verdeel ze over de yoghurt. Hak de chocolade grof en strooi over de vruchten. Werk af met kokosschilfers en zet minstens 1 uur in de vriezer. Snijd voor het serveren met een scherp mes in repen.

BEKIJK OOK:

Meer lekkere recepten en handige keukentips? Like Libelle Lekker Nederland op Facebook en schrijf je in voor de Libelle Lekker nieuwsbrief .

Bron: Libellelekker.be. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden