Yoghurtrepen met fruit
Benodigdheden voor 4 personen:
- 450 g Griekse yoghurt
- 100 g frambozen
- 100 g aardbeien
- 2 el honing
- 1 el gedroogde cranberry's
- 1 el blanke rozijnen
- 50 g witte chocolade
- 1 el kokosschilfers
Bereiding:
- Meng de yoghurt met de honing en roer er de cranberry’s en rozijnen door. Bekleed een ondiepe ovenschaal met vershoudfolie en verdeel er het yoghurtmengsel over.
- Spoel de frambozen en aardbeien en snijd ze in stukjes. Verdeel ze over de yoghurt. Hak de chocolade grof en strooi over de vruchten. Werk af met kokosschilfers en zet minstens 1 uur in de vriezer. Snijd voor het serveren met een scherp mes in repen.
BEKIJK OOK:
Meer lekkere recepten en handige keukentips? Like Libelle Lekker Nederland op Facebook en schrijf je in voor de Libelle Lekker nieuwsbrief .
Bron: Libellelekker.be. Beeld: iStock