null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Zien: de beelden van het aanzoek van André en Monique

"Iedere vrouw fantaseert er wel eens over hoe haar huwelijksaanzoek ooit zal zijn. Zo mooi als dit had ik nooit kunnen dromen", schrijft Monique Westenberg op Instagram. Zaterdag werd bekend dat André Hazes haar ten huwelijk had gevraagd. En nu deelt ze zelf de beelden van het aanzoek.

Online redactie LibelleEM-Press/Patrick van Emst

Volgens Monique 'klopte alles'. "Soms zijn er diepe dalen nodig om erna de beste versie van jezelf te worden en die stond daar gister avond. Zo sterk en kwetsbaar te gelijk. God wat ben ik dankbaar. Liefde overwint alles!" schrijft Monique.

Beelden aanzoek André en Monique

In de video zien we hoe Monique reageert als ze de ruimte binnenloopt waar André op haar wacht. Hij heeft de zaal versierd met kaarsen en bloemen. En ondertussen speelt Davy Keys, met wie André vaak samenwerkt, het lievelingsliedje van Monique, I've had the time of my life op de piano.

"Wij hebben zoveel met elkaar meegemaakt. Meer dan sommigen in een heel leven. Veel hoogtepunten en ook veel dieptepunten. Er was een lange tijd dat ik op zoek was naar mezelf", zegt André, "wat uiteindelijk leidde tot, het volledig de controle verliezen over mijn leven en ook van jou en Dré."

Hij vervolgt: "Ik heb je behandeld als een lul, een egoïst. Maar echte liefde overwint alles, en dat blijkt. Ik vind dat je dit al heel veel jaren eerder had verdiend. Ik ben zo nerveus. Maar ik ben ook heel blij dat het nu pas gebeurt, want ik kan hier nu met een heel oprecht hart, als iemand die volledig uit liefde praat, als zichzelf denkt, uit zichzelf handelt, een vraag stellen die ik eigenlijk al veel eerder had moeten stellen."

Dan gaat hij op zijn knieën en haalt een doosje tevoorschijn. "Wil je met me trouwen?" Monique antwoordt: "Heel graag."

Veel BN'ers reageren op de video van het aanzoek. Zo schrijft Andrés zus Roxeanne Hazes: "Kippenvel". Leontine Borsato plaats vijf hartjes.

Ook reageren fans dat ze meehuilen. "Jij huilt een stuk mooier dan ik nu", laat iemand bij het bericht weten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden