null Beeld

Zo gaat het nu met Ariane en Cock uit ‘DNA onbekend’

In alweer de laatste aflevering van dit seizoen van DNA onbekend probeert Dionne Stax de familiegeheimen te ontrafelen van Ariane en Cock. Zij gaan beiden op zoek naar hun biologische vader. Ze krijgen eindelijk antwoord op hun prangende vragen, maar hoe gaat het nu met hen?

Eva Breda

Voor Cock was de uitslag namelijk nogal een klap.

Bakker Hendrik

Ariane kreeg 2 jaar geleden op een familiereünie te horen dat haar vader Henk onmogelijk haar vader kon zijn. Dat zorgde voor nogal wat verwarring. Uiteindelijk liet haar moeder los dat ze misschien wel de dochter zou kunnen zijn van een oud-werkgever van haar moeder: bakker Hendrik. Een DNA-test wijst uit dat dit inderdaad het geval is. Hoewel het toch even wennen is, is Ariane blij met de uitslag. Het geeft haar rust om te weten wie haar vader is en dat ze eindelijk antwoorden op haar vragen heeft. Haar biologische vader is helaas al zo'n 20 jaar niet meer in leven. Wel heeft ze een afspraak gepland met haar halfbroer en halfzus, de andere kinderen van Hendrik. Ze kijkt ernaar uit om haar 'nieuwe' familieleden te ontmoeten.

Onverwacht resultaat

Voor Cock liep het DNA-avontuur net even anders. Al haar hele leven had zij het gevoel nét anders te zijn dan de anderen uit het gezin. Zo ontstond het vermoeden dat zij misschien wel een andere vader had dan de rest. Jan, de man die regelmatig bij haar moeder op de koffie kwam als vader van huis was, leek wel in dat plaatje te passen. Waarom kwam hij anders zo regelmatig over de vloer? De DNA-test wees uit dat haar eigen vader, Wim, inderdaad niet biologisch aan Cock gelinkt kon worden. Aan haar zussen kon ze dus melden dat ze hun halfzus bleek te zijn. Maar helaas was er ook onverwacht nieuws voor Cock. Het DNA van Jans dochter bleek geen match te zijn met haar eigen DNA. Jan was dus óók niet haar vader. Cock bleef achter met een boel vraagtekens. "Lazer op!", zegt haar (half)zus als ze haar het nieuws vertelt. "Wie is het dan wel?" Cock komt erachter dat haar moeder 'toch niet zo netjes was als ze dacht'.

Verwarring

De verwarring houdt nog altijd aan bij Cock. Ze is blij dat ze in ieder geval íets dichter bij de waarheid is, nu ze weet dat Wim niet haar vader is. Toch blijft het nog altijd de grote vraag wie haar vader dan wel is. Ze heeft er veel over gepraat met haar dochter en (half)zus, maar heeft het inmiddels los kunnen laten. Ze is blij dat ze de stap heeft gezet en hoe dan ook meer weet dan ze voorheen deed.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: Avrotros

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden