null Beeld

Zó gaat het nu met Mauro Manuel

In het programma Iedereen Had Het Erover vertelt Mauro Manuel na een lange mediastilte hoe het nu met hem gaat. Hij laat voor het eerst zijn gezin zien en is openhartiger dan ooit over wat de dreiging tot uitzetting met hem heeft gedaan.

Anne-Flore Muller

Mauro kwam in 2011 volop in het nieuws. De Angolese asielzoeker zou uitgezet worden, maar dit kon uiteindelijk voorkomen worden. Na alle heisa besloot Mauro uit de media te blijven.

Geluk voor Mauro

De inmiddels 26-jarig Mauro vertelt in het programma aan presentator Art Rooijakkers dat het erg goed met hem gaat en dat hij werkzaam is als systeembeheerder op een middelbare school. Ook laat hij weten zijn grote liefde te hebben gevonden en al 7 jaar samen te zijn met zijn vriendin Saffira. De twee wonen in Geldrop en hebben samen ook al een kindje, de 2-jarige Nova Lou.

Trouwen

Hij vertelt dat hij graag een volgende stap in zijn relatie zou willen zetten, maar dat dit niet zomaar gaat. "Trouwen kan pas wanneer ik mijn paspoort heb of als ik mijn geboorteakte heb. Dat zijn dingen waarbij je wordt herinnerd dat het toch anders gaat bij mij", aldus de Angolees.

Vaderschap

De systeembeheerder laat weten dat hij sinds de geboorte van zijn dochter meer stilstaat bij wat er allemaal gebeurd is. Dat zijn biologische moeder hem als 9-jarig jongetje naar Nederland stuurde, begrijpt hij nog steeds niet. "Dat gevoel wat ik bij mijn dochter heb – ik hou zoveel van haar – dat zou ik mij nooit kunnen voorstellen, dat ik haar weg zou doen", aldus Mauro.

De aflevering van Iedereen Had Het Erover is 11 april te zien bij RTL4.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL. Beeld: ANP Foto

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden