null Beeld

Zó gaat het nu met Riet na ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’

De burenruzies in 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lopen vaak hoog op en daarom gaat presentator Viktor Brand in 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' na een tijdje even poolshoogte nemen. Gisteren ging hij langs bij Riet, die ruzie had met de VvE. 

Demi Schoenmakers

Het appartement van Riet had verrotte kozijnen. Ze wilde graag nieuwe, maar kreeg geen toestemming van de Vereniging voor Eigenaren (VvE). Na jarenlang klagen heeft ze uiteindelijk zelf zonder toestemming nieuwe kozijnen laten plaatsen. Maar nu wil ze dat die kosten door de VvE vergoed worden. En daar zijn Geesje en Harry van de VvE het niet mee eens. Bovendien wilden zij dat de quilt van Riet bij de voordeur wegging.

Kinderachtig

Op Twitter reageren de kijkers verbijsterd over het feit dat de mooie quilt van Riet weg moet. Waar kunnen mensen zich druk over maken. "God wat kinderachtig zeg", en "Ik vind de quilt leuker dan die verlepte bloemen van Geesje", klinkt het op Twitter.

Kopje koffie

Ook kunnen ze er met hun hoofd niet bij dat Geesje Riet geen koffie wil aanbieden. "De zaak is afgedaan in haar voordeel, waarom gedraag je je dan als een peuter die haar zin niet krijgt over de quilt?", reageert een kijker.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden