null Beeld

Zó kun je je relatie versterken tijdens de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en dat kan veel stress met zich meebrengen. Daardoor heb je soms weinig tijd om je relatie te onderhouden, laat staan te versterken. 

Sandra Kooij

Met deze tips heb je meer tijd om met je partner te besteden en versterk je je relatie in december.

Weekend weg

Ga samen met je partner een weekendje weg. Laat alle zorgen achter je en geniet volop van de tijd die jullie samen hebben. En je hoeft ook niet per se naar een verre locatie. Ergens in Nederland of België is net zo leuk!

Kleine gebaren

Met alle hectiek die de feestdagen met zich mee kan brengen is het lastig om groots uit te pakken, maar dat hoeft ook niet altijd. Let ook op de kleine en attente dingen die je partner voor je doet. Probeer ook af en toe iets leuks voor hem of haar te doen.

Nieuwe traditie

Verzin elk jaar samen met je partner een nieuwe traditie voor de feestdagen. Bedenkt iets wat jullie allebei leuk vinden om te doen. Je kunt een van jullie andere tradities schrappen. Zo houd je het haalbaar.

Kerstspullen

Ga samen naar een tuincentrum en haal nieuwe kerstspullen, het hoeft natuurlijk niet duur te zijn. Versier het hele huis en tuig samen met je partner de kerstboom op.

Shoppen

Cadeautjes voor iedereen bedenken en het ook nog halen is veel werk. Je hoeft gelukkig niet alles alleen te doen. Maak samen met je partner een lijst met cadeautjes die gehaald moeten worden. Jullie kunnen dan de cadeautjes onderling verdelen. De een gaat dit jaar de cadeautjes online bestellen en de ander gaat langs de winkels.

Even niets

Plan een avond voor jullie samen en doe het lekker rustig aan. Kijk een film of speel een oldskool bordspelletje. En een kleine tip: leg jullie telefoons weg of zet het geluid uit. Zo heb je een gezellige avond samen, zonder gestoord te worden.

Iedere dag de beste berichten van Libelle (gratis) in je mailbox? Meld je aan voor een van onze nieuwsbrieven!

Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden