Kees Boot Beeld BrunoPress
Kees BootBeeld BrunoPress

Zó kwam Kees Boot aan zijn hoofdwond in 'De Verraders’

In De Verraders liep Kees Boot plots met een grote pleister op zijn hoofd rond. Kijkers speculeerden erop los en vroegen zich massaal af wat er gebeurd was. Nu vertelt de laatste afvaller van het spelprogramma zelf hoe hij zijn hoofdwond opliep.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat blijkt maar weer.

Dé pleister

In een livesessie op de Facebookpagina van RTL spreken Patrick Martens en Chatilla van Grinsven Kees Boot over De Verraders. In de laatste aflevering werd hij verbannen uit het spel. Ze spreken hem over zijn deelname aan het programma, en natuurlijk vraagt het presentatieduo ook naar de pleister op zijn hoofd. Kees vertelt direct dat het er ernstiger uitzag dan het was. “Luister, je ziet nu niks meer dus het is weg”, stelt hij hen gerust.

Kleine deurtjes

Hij vervolgt: “Elke avond hadden wij in zo’n torentje een conclaaf. En die deurtjes in dat kasteel zijn gemaakt voor mensen uit de zestiende eeuw.” De mensen waren toen een stuk kleiner, en dus is het oppassen geblazen als je in het kasteel rondloop, vertelt Kees Boot.

Hoofdwond

“Ik loop daar met een pak aan waardoor ik helemaal niks meer zie. En vervolgens loop ik het torentje in en loop iets te snel met mijn hoofd omhoog.” Hierdoor knalde hij erg hard met zijn hoofd tegen de rand van de deur op, wat hem een fikse wond bezorgde. In eerste instantie dacht hij dat het wel meeviel. “Maar het bloedde als een tierelier en toen hebben we de opnames eventjes stil moeten leggen en ben ik verbonden.”

Wil je het hele gesprek terugkijken? Dan kun je dat hieronder doen.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden