null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Zó vertelde Maxime Meiland haar familie dat ze in verwachting is

Maxime Meiland (25) is in blijde verwachting van haar tweede kindje, samen met haar nieuwe liefde Leroy Molkenboer (29). In de aflevering van Chateau Meiland maandagavond vertelt ze het blijde nieuws aan haar familie.

Online redactie LibelleBrunopress/Patrick van Emst

En de reacties zijn onbetaalbaar. "Wat goed!"

Zwangerschapsaankondiging

Een zwangerschap vertel je natuurlijk niet zomaar, en dus hebben Maxime en Leroy ook een klein plannetje bedacht om het op spectaculaire wijze te vertellen. Niet met toeters, bellen en ballonnen, maar met een taart. Het lijkt een gewone taart, maar bovenop ligt de eerste echo van hun kindje. "Ik ga nog niks zeggen, want ik wil dat het als een verrassing komt", vertelt Maxime Meiland als ze de taart op tafel zet.

Felicitaties

"Wat is het voor taart?" vraagt Erica nog. Maar zodra de doos geopend wordt vliegt Erica haar dochter en schoonzoon in de armen. "Nee joh, wat geweldig! En wat snel ook zeg!", roept ze. "Oh en wat leuk voor Clairtje", vervolgt ze. Nietsvermoedend komt Martien binnenlopen, die even taartbordjes was gaan halen.

Babybuik

"Zwanger? Maxime, stop!", zegt Martien geëmotioneerd. "Wat goed!", roept hij. Vol trots laat Maxime zien dat er zelfs al een heel klein beginnend babybuikje bij haar te zien is. "Kijk, ik heb al helemaal een buik!". Niet veel later schuift ook zus Montana nog even aan om het blijde nieuws te vieren.

Eerder maakten Maxime Meiland en haar Leroy het babynieuws al bekend op Instagram. Het stel laat weten in de zevende hemel te zijn met de komst van hun eerste kindje samen.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden