null Beeld

Zó vierden BN’ers dit jaar pakjesavond

Gisterenavond zagen we de maan door de bomen schijnen en werd er zachtjes op het raam geklopt, want het was natuurlijk pakjesavond. Ook heel bekend Nederland vierde het heerlijke avondje en dat leverde fijne foto's op social media op. 

Demi Schoenmakers

Nicolette van Dam was dit jaar lief geweest en mocht weer even bij Sinterklaas op schoot.

Ook bij huize Hazes kwam de Sint met heel wat cadeautjes voor de kids langs.

Bij Nicolette Kluijver zaten de kinderen er al vroeg helemaal klaar voor. "Als 'ie nu maar komt", schrijft ze bij het zoete plaatje. Zullen de kids lief genoeg zijn geweest?

Bij fotograaf William Rutten zat z'n zoontje al met z'n hoofd in de zak van Sinterklaas om te kijken of er nog cadeautjes waren. "Dank u sinterklaasje."

Muck, het zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema, heeft zich omgetoverd tot Sinterklaas, inclusief mijter, mantel én paard.

Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten Hofstee kunnen het niet laten om met de Sint op de foto te gaan. "Fijne pakjesavond", schrijft hij onder de foto.

Emma Deckers, de dochter van Daphne, deelt een kiekje uit de oude doos. Samen met haar broer Alex zitten ze aandachtig te luisteren naar het verhaal van Sinterklaas.

De kinderen van Jan Smit waren door het dolle heen toen ze de 'Taj Mahal' kregen. De Volendamse zanger geeft toe dat hij zelf ook niet kan wachten om met het Lego-pakket te spelen. Het blijft een klein kind hè...

Bridget Maasland lag met de hele familie bovenop de zak van Sinterklaas. Als dat maar goed is gegaan...

Het zoontje van Monique Smit was enorm blij met z'n cadeautjes en wilde de Sint bedanken met een peen voor het paard van Sinterklaas. "Tot volgend jaar lieve Sint & Pieten"

En papa Thomas Berge kijkt een beetje verbaasd, want is zijn zoontje Jack écht zo lief geweest dat hij een zak vol cadeautjes heeft gekregen van de Sint?

Ellemieke Vermolen deelt een vrolijke selfie met Sint Nicolaas. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: is Ellemieke zoet geweest en heeft ze wat lekkers gekregen of kreeg ze de roe?

Ook bij de familie Bauer heeft de Sint wat cadeautjes achtergelaten. "Alle kinderen blij", schrijft Mariska bij de reeks foto's van het heerlijke avondje.

Jan 'Sinterklaas' Versteegh vroeg aan al z'n volgers wie er zoet is geweest dit jaar, want diegenen verdienden natuurlijk een bezoekje van de Sint.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden