null Beeld

Zó zal de ‘Boer zoekt vrouw’-reünie er dit jaar uitzien (en er komt een extra special!)

Normaal gesproken is de reünie van Boer zoekt vrouw een oergezellige ontmoeting met knuffels en kussen, maar dat zit er dit jaar natuurlijk niet in.

Daphne Dorgelo

De slotaflevering is kortgeleden opgenomen toen de coronacrisis uitbrak, dus moesten óók de boeren en hun liefdes de regels van het RIVM in acht nemen. Omroep KRO-NCRV meldt dat deze aflevering op 10 mei op televisie komt. Maar hoe gaat die er dan uitzien?

Met afstandsregels

De boeren en boerin komen dit jaar niet als een gezellige boel in één ruimte samen, maar schuiven één voor één op gepaste afstand bij Yvon Jaspers aan, om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Zijn de stellen nog tot over hun oren verliefd? Of heeft het Boer zoekt vrouw-avontuur anders uitgepakt dan waar ze op gehoopt hadden?

10 verhalen

Maar niet alleen de inmiddels bij ons bekende Bastiaan, Geert, Geert Jan, Jan en Annemiek zullen over de hele ervaring vertellen. Ook de 5 boeren die alleen online werden gevolgd, komen vertellen of ze inmiddels de liefde hebben gevonden. Wij zijn vooral benieuwd: zou de goedaardige boer Willem een leuke vrouw uit de 6 ontvangen brieven hebben gevonden?

Extra Boer zoekt vrouw-special

De laatste reguliere Boer zoekt vrouw is zondag 3 mei te zien. Een week later, op 10 mei, volgt de reünie. Maar daar stopt het niet: vanaf 17 mei worden we nogmaals op 4 extra afleveringen getrakteerd, waarin Yvon bij een aantal boeren van de afgelopen 15 jaar langsgaat om te kijken hoe het nu met ze is.

Yvon vertelt aan de KRO-NCRV: "Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is."

Elke maandagmiddag praten onze Boer zoekt vrouw-kenners Esther Zonneveld en Matthijs Albers je bij en delen ze leuke achtergrondinformatie die je op tv niet hoorde:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD, KRO-NCRV. Beeld: Linelle Deunk

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden