null Beeld

Zo zien Paddy en Angelo van The Kelly Family er nu uit

"I'm in love with an alien, I'm in love with her eyes!" Zit dat liedje nu ook in je hoofd? Fijn zo. Met dank aan The Kelly Family en hun herkenbare langharige coupes.

Coks Donders

De Iers-Duits-Amerikaanse band The Kelly Family was ontzettend populair in Nederland en Duitsland in de jaren 90 en vele meisjes zwijmelden bij het zien van Paddy Kelly, terwijl moeders die kleine Angelo zo schattig vonden.

The Kelly Family (Dan, Barbara en hun 12 kinderen) verliet in de jaren 60 de Verenigde Staten om vervolgens bijna 20 jaar door Europa te zwerven. Zo woonden ze bijvoorbeeld in Spanje, Duitsland én in Amsterdam, op de Panamakade. Ze hadden enkele grote hits, zoals David's Song, I Can't Help Myself en het eerder genoemde Fell In Love With An Alien.

Als we allemaal in koor moeten roepen waar we aan denken bij The Kelly Family, dan roepen we absoluut allemaal "dat lange haar!" Zouden die lange manen ondertussen zijn afgeknipt, of lopen Angelo en Paddy daar nog steeds mee rond? Hou je vast, hier zijn ze!

Zo zagen van links naar rechts Angelo en Paddy er vroeger uit:

null Beeld
null Beeld

En zó zien ze er nu uit!

null Beeld

The Kelly Family kent nog steeds een grote schare fans in Nederland, want de muzikale familie treedt nog steeds op. Voor wie daar niet van op de hoogte was en voor wie dus niet tot deze fans behoort, misschien nog een leuk feitje: wist je al dat Paddy jarenlang tussen de monniken in een klooster woonde? Nee hè?

KIJK OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden