null Beeld

Zo ziet deze week (10 t/m 16 maart) eruit volgens je numeroscoop

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de 1e optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 11, 10 t/m 16 maart 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid na.

Weekvoorspelling: Misschien ben je wat warrig deze dagen, doe je dingen half of heb je je prioriteiten niet helemaal op een rijtje. Wat er ook gebeurt, adem voordat je aan iets begint – of voordat je in de verleiding komt snel op iets te antwoorden – even diep uit. Laat je niet opjagen. Dat gevoel van mist in je hoofd klaart sneller op als je meer tot jezelf komt. Ook al staan mensen aan je te trekken en is er volgens je agenda van alles te doen: waarschijnlijk heb je vooral behoefte aan een pas op de plaats. Een simpel schema doet nu wonderen. Neem de tijd om na te denken over wat je de komende maanden, of jaren, wilt bewerkstelligen in je leven. Veranderingen komen dan als vanzelf, op het juiste moment, op de juiste manier, op de juiste plaats en met de juiste mensen. Je herkent ze aan een gevoel van moeiteloosheid.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Anderen hebben je hulp nodig. Kan best zijn dat je waarneemt voor een collega of een vriend helpt met praktische zaken of advies. De kans op meer tijd voor jezelf komt voorbij, want plannen waarbij anderen betrokken zijn, worden nu gemakkelijk afgezegd. Er borrelt waarschijnlijk een avontuurlijke vibratie bij je waardoor je je wat rusteloos kunt voelen. Wat zal ik eens gaan doen? Of: waar moet ik beginnen? De energie van deze week geeft je allerlei opties en de vrijheid om zelf te kiezen. Ben je op zoek naar een nieuw huis, check dan plaatsen waar je anders nooit zou zoeken. En laat andermans, of je eigen, negatieve kijk op dingen je niet beïnvloeden. Heb je een sterke mening over iets of iemand? Voor een flexibele geest bekijk je dit eens van een totaal andere kant. Praat eens met iemand in je omgeving tot wie je je niet direct aangetrokken voelt.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Kan best zijn dat er thuis een lastige situatie thuis ontstaat waardoor je geneigd bent te vluchten in bezigheden. Voorkom dat je je begraaft in het werk. Schuldgevoelens kunnen de kop op steken, maar realiseer dan dat je een vrije geest bent die allerlei ervaringen opdoet. En: dat je een situatie uit het verleden niet kunt veranderen. Je handelde destijds op de manier die toen correct voelde. En dat is prima. Ontstaat er onenigheid deze week? Blijf op een nette manier bij je standpunt en geef zo nodig meer uitleg. Jijzelf krijgt waarschijnlijk ook goed advies deze week, of komt in contact met een belangrijk persoon die je wijsheid meegeeft. Ondanks wat emotionele reuring is je humeur waarschijnlijk opperbest. Een to-do lijstje om je huis te verfraaien wordt langer. Aankopen op dit front stel je liever nog even uit, tenminste als mooi en praktisch hand in hand moeten gaan.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Misschien ben je wat stilletjes deze week. Energie is er genoeg. Je vraagt je misschien af waar die vandaan komt, want er speelt best veel in je leven. Gedachten vliegen alle kanten op. Waarschijnlijk voelt de tijd nemen voor reflectie nu heel goed. Er daagt misschien niet direct iets nieuws aan de horizon, toch krijg je het gevoel dat je leefsituatie binnenkort zal veranderen. Je praktische jaarenergie maakt dat je je er onbewust al op instelt. Vooral op het gebied van financiën zul je dingen willen aanpakken. Maak deze week innerlijke rust tot je prioriteit. Lees een goed boek, bel met een goede vriend of vriendin. En neem steeds terugkerende gedachten en gevoelens waar. Welke boodschap is voor jou kristalhelder? Wat je ook doet deze week: doe het mindful. Concentreer je totaal op wat je aan het doen bent. Op die manier wordt zelfs de afwas een rustmomentje.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Je hart volgen en zeggen wat jij denkt dat goed is. Dat is het thema deze week. Natuurlijk doe je daarbij je best om anderen niet te kwetsen, je houdt je tong in toom. Maar het is heel goed om je nu niet te veel aan te trekken van wat anderen van jou vinden. Bedank anderen voor het geven van hun mening, ook als ze dat ongevraagd doen, maar volg je eigen weg. Misschien werk je deze week liever vanuit huis, of stel je een (zakelijke) meeting of bijeenkomst uit. Laat je gevoel daarin leidend zijn, waarschijnlijk mis je nog belangrijke informatie. Als je voor jezelf werkt, overweeg je misschien om meer samen te gaan werken. Je mist misschien een sparringpartner of iemand met kennis die jij niet hebt. Spreek je netwerk aan en vraag erom. Mensen helpen je graag.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Je kunt je wat filosofisch of nostalgisch voelen. Je blikt terug, je mijmert misschien wat, en bedenkt wat ‘goed’ en ‘fout’ ging. Het voelt bijna alsof er een baby op komst is waarvoor je de balans opmaakt en ruimte in je leven vrij maakt. De baby kan ook staan voor een nieuw idee, een nieuwe baan, een nieuwe leefomgeving of nieuwe lifestyle. Zet wat lijntjes uit en ga ermee aan de slag. Je kunt uitzien naar goed nieuws, onverwacht extra euro’s of een antwoord op een vraag waarmee je al langer worstelt. Kan best zijn dat obsessieve gedachten die al een tijdje rondjes in je hoofd reden nu vanzelf stoppen. Of je krijgt de kans om een ruzie bij te leggen. Je ziet nu opeens andermans kant van de zaak heel helder en snapt waarvoor diegene bang is. Een week van goede, eerlijke, open gesprekken!

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Je kunt jezelf om de oren slaan met alles wat je in het verleden ‘fout’ hebt gedaan. Tot je beseft dat alle ervaringen meetellen voor jouw persoonlijke groei. Je leert en wordt wijs. Hoe mooi! In praktisch opzicht wil je deze week iets vlot afhandelen, maar er vallen wat zaken te herzien. Zoek bewust naar de voordelen van dit uitstel of vertraging. Heb je te maken met anderen, zet dan vooral je humor in om dingen voor elkaar te krijgen. En: soms is niets zeggen zelfs beter voor snelle(re) vooruitgang. Voelde je je de laatste tijd wat in mineur of alleen, laat de ‘grote’ issues dan even liggen en reset jezelf. Kan best zijn dat je iets té graag wilt of een oude droom najaagt die allang vervlogen is. Neem wat afstand en bekijk je leven van bovenaf: als een adelaar die het grote plaatje ziet. Vertrouw erop dat de puzzelstukjes vanzelf op hun plek vallen.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Compromissen: je hebt er – zeker dit jaar – niet zoveel mee. Jij hebt zo je plannen en meningen en weet deze krachtig uit te dragen. Toch moet je je deze week wat meer voegen aan anderen. Vooral vrouwen prikkelen je. Ze zoeken je mening of je aandacht. Iemand kan je uitdagen met een totaal andere visie. De details zijn nu belangrijk, net als dat schepje extra tact. Je moet er misschien diep voor graven. Maar wees voorzichtig met wie je de ‘strijd’ aan gaat. De meeste woordenwisselingen ontstaan doordat je langs elkaar heen praat. Heldere communicatie dus! Leg liever nogmaals uit, en dan in andere woorden. Beeldspraak komt nu veel beter over dan harde feiten: schilder het plaatje zodat mensen het voor zich zien. Van binnen weet jij best wanneer je zelf even de bijrol moet spelen en een ander de hoofdrol moet gunnen. Luister naar dat buikgevoel.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Vriendelijkheid en die grote glimlach maken jouw week. Ook als je tijd alleen doorbrengt, moet je waarschijnlijk regelmatig grinniken of heb je binnenpretjes. Je merkt dat je een heel ander iemand aan het worden bent dan wie je vroeger was. Je schudt oude keurslijven van je af. Zie en spreek je veel mensen deze week, dan merk je nu heel goed dat iedere situatie er is om van te leren en jezelf nog beter te leren kennen. Het maakt dat je andermans inbreng of mening nu goed kunt plaatsen. Je bent nu goed gezelschap. Heel goed mogelijk dat je nu ook heel tevreden bent over jezelf, dat je trots bent op wie je bent geworden. Sterker en echter dan ooit. Besteed deze week aandacht aan schoonheid in allerlei vormen. Je oog wil wat, al is het maar die enkele gerbera in een mooi vaasje. Het maakt je blij.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden