null Beeld

PREMIUM

Zo ziet deze week (10 t/m 16 november) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken, dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 46, 10 t/m 16 november 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Een week waarin je knettert van energie om iets (nieuws) op te pakken. Dat je eerst praktische details moet uitwerken en/of moet zien hoe je het onder de huidige restricties aanpakt, kan wat frustratie opleveren. Giet die kriebelige onrust in de vorm van gesprekken. Geef anderen zoveel mogelijk uitleg over jouw hoe, wat, waar en waarom. Illustreer alles met verhalen uit je eigen ervaring, dat brengt het tot leven. Op de werkvloer verbetert die sfeer de relatie met een collega: je waardeert elkaars talenten. Thuis en in vriendschappen kunnen heftige meningen over en weer vliegen. Bedenk vaker dat iedereen een beetje gelijk heeft, dat tempert je emoties. Deze dagen zijn heel geschikt om nauwere banden te smeden. Leg de focus deze week daarom op relateren, in de breedste zin van het woord.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Relatie technisch voel jij je deze week verantwoordelijk voor het nemen van belangrijke beslissingen. Ligt het wel 100% bij jou? Leg irritatie of onredelijkheid opzij en probeer simpelweg te luisteren naar je partners ideeën – en het daarbij te laten. Lastig, maar soms moet je het eens zijn over het feit dat je het oneens bent. Je leert nu ontspannen blijven onder hoogspanning. Wat je werk ook is, je zult deze week wat weerstand voelen om met iets aan de slag te gaan, of om dóór te zetten. Benoem drie stappen die je hiervoor moet zetten, en zet ze simpelweg in je agenda. Als je eenmaal begint, verrast het je hoe gemakkelijk het gaat. Secuur werken is wel een dingetje deze dagen: doe ook routineklusjes aandachtig, dan maak je minder fouten. Je bent waarschijnlijk ook in de stemming om je huishouding te versimpelen – het vertaalt zich waarschijnlijk in minder spulletjes en tierelantijnen.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Een wow-weekje waarin je wenkbrauwen zomaar richting Mars gelanceerd kunnen worden. Ingesleten gewoontes krijgen een schop, of je het wilt of niet. Ook als iets in eerste instantie negatief lijkt, kan het op de lange termijn heel goed uitpakken. Geef ontwikkelingen dus de kans. De trilling geeft je nu de veerkracht van een elastiekje. Omgaan met verandering kost weinig moeite. Vermijd wel de neiging om te reageren. Laat nieuws eerst even bezinken voordat je je mening geeft, ook als die positief is. Best kans dat de situatie er morgen weer anders uitziet. Ben je aan het daten, dan twijfel je misschien tussen meerdere kandidaten. Wat wil je? Klagen over hoe iemand zich wel of niet gedraagt, helpt niet. Zie verwachtingen liever voor wat ze zijn: jouw verwachtingen. De sfeer is te veranderlijk voor het maken van definitieve keuzes.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Heb je veel werk op je genomen? Dan voel je je waarschijnlijk wat ondergewaardeerd deze week. Kies je woorden wijs en vooral: maak andere keuzes. Wordt het je echt te veel en/of probeert iemand nog meer op je bordje te schuiven, zeg dan eerlijk hoeveel je aan kunt. Mensen kunnen geen gedachten lezen. Zeg dus duidelijk: dit wel, dit niet. Deze dagen komt alles aan op je organisatietalent plus een kritische blik op je neiging om anderen te willen pleasen. Jezelf dat schouderklopje geven, even wat langer zitten met dat tijdschrift en kopje thee en wat eerder stoppen met een taak maakt je meer mens. Je kijkt dit jaar graag naar de langere termijn, deze week zie je hiervoor heldere mogelijkheden. Misschien plan je toch alvast die droomreis in, smeedt je trouwplannen of legt die (nieuwe) partner langs je innerlijke meetlat. Het geluk is met je!

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Je aanpassen aan allerlei veranderde omstandigheden hebben je waarschijnlijk moe of zelfs moedeloos gemaakt. Of je nu moet werken of niet: dit is een mooie week om je accu op te laden. De sfeer staat in het teken van research doen, niet zozeer van praktische uitvoering. Richt je waar mogelijk op achtergronden: pluis informatie uit en onderzoek. Je hersens worden er flexibeler van en je blijft creatief. In het weekend gaat de vaart er helemaal uit. Je doet er goed aan om wat meer zzz-uren te maken, wat mentale (boeken) en fysieke (yoga) stretchoefeningen te doen en te knuffelen met geliefde(n) en/of huisdieren. Houd in je achterhoofd dat je zorgen maken om dingen die je niet kunt veranderen nutteloos is. Kijk vooral naar hoe jij zelf veranderd bent ten opzichte van een paar jaar geleden. Waar sta je nu? Wow! Zie ook de groei in anderen en de weg ligt vrij voor mooie, reflectieve gesprekken.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Vooruitkomen staat deze week in het teken van begrip voor regels en beleid. Best kans dat er confrontaties zijn met bazen en/of andere mensen met zeggenschap. Zie ondanks meningsverschillen alle kleuren van de regenboog, er is meer dan alleen zwart en wit. Best mogelijk dat je de voordelen nu nog niet ziet, maar houd wat ruimte vrij voor kleurrijks. In het verkeer is het nu extra belangrijk om je aan de regels te houden – en er rekening mee te houden dat anderen dat niet doen! Daarmee voorkom je ongelukken. Financiële zaken hebben nu ook baat bij je gezonde verstand: wat geld bewaren voor onvoorziene uitgaven is nu bijvoorbeeld een prima idee. Ook in de gezinssfeer kan wat ruis ontstaan op het gebied van regels. Je moet misschien iets door de vingers zien. Kom er later op terug, als de sfeer wat relaxter is en jij de boodschap minder geladen kunt overbrengen.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Vragen over wat je precies wilt in de toekomst houden je deze week waarschijnlijk erg bezig. Met zowel fijne als rottige ervaringen uit het verleden in je achterhoofd probeer je een geschikt pad te vinden. Lastig, maar de trilling helpt je op verschillende manieren. Eyeopeners vallen zomaar uit de lucht, tijdens onbelangrijk lijkende gesprekken met vreemdelingen of tijdens ontmoetingen met oude bekenden. De zin: ‘Dat had ik tevoren nooit zo kunnen bedenken’ raakt waarschijnlijk jouw snaren deze dagen. In eerste instantie voel je je misschien een soort voetbal die heen en weer wordt geschopt. Maar met wat verbeeldingskracht zie je waar het allemaal goed voor is. In relaties merk je, als je vanuit je hart praat, hoe eensgezind je – onder alle schijnbare chaos – eigenlijk bent. Oordelen verdwijnen naar de achtergrond en je komt beter in harmonie.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Heb je net een nieuwe partner, of ben je aan het daten? Relaties krijgen een shotje pep deze week. Dat voel je, paradoxaal genoeg, het krachtigste als je niét samen bent. Je ziet waar de ander je goed aanvult, en waar jouw meerwaarde ligt. Je merkt waarschijnlijk ook dat je samen sterker staat dan alleen. Betekent niet dat je constant het poldermodel moet volgen, blijf vooral jezelf en vertel waarover je droomt en wat je voor de uitvoering nodig denkt te hebben. Op zoek naar een lief? Check dan vooral de werkvloer en/of stel je hart open bij mensen die gelinkt zijn aan financiën. Het zijn prima dagen voor wat moedige acties: vraag de ander eens mee voor een kop koffie. Bestaande relaties krijgen een oppepper als je je bezighoudt met iets dat je wilt beleven of bouwen. Het uitstippelen van die droomreis of het ontwerpen van een huis of tuin geeft je die broodnodige stip op de horizon.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Een week waarin je een beetje vast kunt lopen. Je wilt misschien van alles, maar hebt waarschijnlijk moeite om op iets specifieks te focussen. Grote wensen hebben meer tijd nodig om te ontkiemen. Vergelijk het maar met jonge plantjes; die moeten eerst vaste grond onder de worteltjes voelen voordat ze kunnen groeien. Geduld is dus je beste vriend. Bedenk daarbij dat uitstel vaak ook geen afstel betekent, sterker nog: het kan nu in je voordeel werken. In het geval van samenwerking zijn het prima dagen voor overleg, vooral als je daar een diplomatiek sausje overheen giet. Harde eisen vallen nu niet goed. In relaties bereik je deze week ook zeker meer met honing dan met azijn. Je ware motivaties zijn van je gezicht af te lezen. Vooral je geliefden doorzien je nu – ondanks maskertjes – snel.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden