null Beeld

Zo ziet deze week (11 t/m 17 februari) eruit volgens je numeroscoop

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 7, 11 tot 17 februari 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid na.

Zoekgeraakte spullen duiken op waar je ze het minst verwacht, een verwachte levering kan vertraging oplopen en jij – of iemand in je omgeving – kan er onnadenkend woorden uitflappen op de onhandigste momenten. Grote kans dat je er tegenaan loopt deze week, dus wees alert. De sfeer is rommelig, je concentreren is lastig en je kunt het weekend dan ook het beste gebruiken om bij te tanken. Een feest of bijeenkomst komt precies op het juiste moment, vooral als iemand anders het organiseert en jij alleen hoeft te ‘zijn’.

Maak Valentijnsdag speciaal, ook als je geen relatie hebt, en vooral als je je de laatste tijd wat hebt afgesloten van contact. Trakteer jezelf op iets lekkers of leuks en zoek gezelschap van onconventionele mensen. Zij zorgen er onbewust voor dat jij je leven in een heel ander, positief licht kunt zien. Leg de focus op ontspanning en plezier. Verras iemand anoniem met een kleinigheidje. Stiekeme pret doet je goed.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Je krijgt veel gedaan en waarschijnlijk veel sneller dan je had gedacht. Dat geeft je de nodige tijd om aan wat relationele issues te werken. Grote beslissingen stel je nu liever uit, de tijd is niet rijp en er moeten nog wat hordes genomen worden. Je bent geneigd om je bezitterig te gedragen, of om eigenwijs te reageren als je geliefde iets van je vraagt. Sta voor jouw waarheid, maar sla advies van iemand die je waardeert niet zomaar in de wind. Hoewel de consequenties van stappen die je overweegt te zetten nu kristalhelder voor je zijn, kan een bepaalde raadgeving net dat extra kwartje doen vallen.

Valentijnscadeaus zijn dit jaar vooral praktisch. Ben je aan het daten, dan overweeg je om het serieuzer aan te pakken. Overheerst twijfel nog, dan zijn er waarschijnlijk financiële vragen die je eerst wilt beantwoorden. Leg het accent deze week op een open houding: zeg wat je denkt en voelt, ook als dat een ander niet zo goed uitkomt.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. Je creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Interessante dagen deze week, er kan zelfs iets gebeuren dat je leven op z’n kop zet. Veel dingen lijken onzeker, je hebt het gevoel dat er weinig houvast is. Voel je je overbelast of overdonderd door wat iemand doet? Stel je reactie dan uit tot je weer vaste grond onder je voeten voelt. Een flexibele opstelling is altijd goed, als je je eigen wensen maar niet uit het oog verliest. Uit je, ook als je gevoelens ‘negatief’ zijn. Sportieve inspanning doet nu goed, het maakt je geest helder. Kan best zijn dat je deze week in de spotlights staat. Geniet van de complimenten!

Ook Valentijnsdag ziet er zonnig voor je uit, vooral als je de alledaagse routine even naast je neerlegt. Een vrije dag nemen om iets met je partner of date te ondernemen geeft energie. Heb je nog gemengde gevoelens over die nieuwe partner? Zie dan vooral wat je wél bevalt en maak korte metten met hokjes waarin je hem/haar onbewust wilt stoppen. Leg je focus op spontaniteit en positief geladen gesprekken.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Met alle uitdagingen die op je af komen voel jij je evengoed heel dankbaar deze week. Je bent gericht op alles wat er wél is, in plaats van wat er niet is. De trilling van liefde hangt ook in de lucht, of dat nu is voor een partner of date, of voor een geliefd huisdier of een goede vriend(in). Mocht je serieuze plannen hebben met een speciaal iemand, dan nemen die nu vastere vorm aan.

Valentijnsdag komt voor jou op het goede moment! Let wel op je woordkeuze, je kunt iemand nu negatief raken met ondoordachte opmerkingen. Je huis opfrissen geeft nieuwe energie en het zou kunnen dat je daarbij iets terugvindt dat verloren leek – of dat nu iets tastbaars is of een herinnering die weer boven drijft. Voel daarbij wat er te voelen is, heet alle emoties welkom en voel je een compleet mens. Je bent nu graag thuis en maakt het gezellig. Herinner jezelf aan hoe ver je al bent gekomen ten opzichte van vorig jaar.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Er heerst een trilling van bedachtzaamheid deze week en misschien ben je bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Meditatie en retraites trekken je. Of er nu een vaste partner in je leven is of niet: kan best zijn dat je Valentijnsdag heel rustig doorbrengt, als een egeltje in winterslaap. Nadenken over dingen die je hebt gedaan of wilt doen is natuurlijk prima, maar ga niet over-analyseren. Het is goed om op je instinct te vertrouwen, want diep van binnen weet je best hoe je verder wilt. Pas wel op dat je de ene slechte gewoonte niet vervangt met een andere. Ga mensen die je veel energie kosten uit de weg en zoek alleen gezelschap van dierbaren.

Neem een pauze van (sociale) media, vooral politieke onderwerpen kunnen je nu onnodig opwinden. Neem de tijd om lekker lang te slapen, uitgebreid te koken, te detoxen en te studeren of lezen. Met wandelingen ertussen voor de broodnodige frisse lucht. Je mantra voor deze week: Que sera, sera (wat zal zijn).

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou. Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Een prima tijd voor allerlei zakelijke dingen, werk of opleiding. Ben je in voor een vast contract, dan komt dat deze week waarschijnlijk rond, en/of heb je positieve gesprekken met iemand die je serieus verder kan helpen. Let wel op voor addertjes onder het gras die de zaak in een heel ander licht zetten. Het is saai, maar: lees de kleine lettertjes en stel vragen. Bij twijfel is het nu goed om je reactie uit te stellen en wat dieper te graven. Geldt ook voor aankopen op internet!

Ook advies dat je normaal gesproken wegwuift, kan nu van pas komen. Is er onvrede binnen je relatie? Niet ondenkbaar dat het over geld gaat; misschien gaat je partner er heel anders mee om dan jij. In ieder geval ben je nu heel alert over je/jullie uitgavenpatroon. Kan het anders? En zo ja: hoe dan? Terugschroeven hoeft niet altijd vervelend te zijn, het opent ook nieuwe wegen. Zit je lekker in je relationele vel, dan koop je misschien dat veel te kostbare cadeau voor hem: gewoon omdat het kan.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Een bitterzoet weekje met ups en downs. Je hebt er al vaak mee te maken gehad en kunt er waarschijnlijk een stuk beter mee omgaan dan in het verleden. Hoewel de omstandigheden niet ideaal zijn, maak je er het beste van. Iemand uit het verleden, of een ouder iemand is in je gedachten deze week. Wat heeft diegene jou meegegeven? Je beseft dat mensen niet zomaar in je leven komen – en weer verdwijnen. Denk niet voor anderen, maar observeer en stel open vragen. Kijk onder de oppervlakte om oude fouten niet te herhalen.

Valentijnsdag kan herinneringen boven brengen aan iemand met wie je graag samen had willen zijn. Onthoud dat er, gezien vanuit het grote geheel, waarschijnlijk een heel goede reden is waarom diegene uit je leven is. Ben je vrijgezel, breng dan tijd door met ‘spirituele’ vrienden of ga naar evenementen die je innerlijk raken zoals groepsmeditaties en klankschaalsessies. Onthoud: ook jij bent hier om een reden.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Aanmoediging heb je deze week niet nodig, jij stapt overal op af. Jouw vibratie is er een van actie en creativiteit en je hebt veel vertrouwen in het welslagen van allerlei projecten. Wil je een goede indruk op iemand maken? Dit is er een prima tijd voor. Mensen luisteren nu met meer interesse en respect naar je en wat je vertelt blijft hangen. Ook kun je op een heel ongebruikelijke manier met uitdagingen omgaan. Jij ziet vooral die mooie eindstreep en neemt geen genoegen met ‘nee’ als jij een ‘ja’ van binnen voelt. Pas wel op dat je anderen niet probeert te manipuleren. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Een kleine vertraging kan op de lijn zitten, vooral als het gaat om het vinden van medewerkers of berichten die via het internet moeten komen. Beteugel je ongeduld, het komt goed bij het besef dat jij ook niet alles weet en hoeft te regelen. Ben je al wat langer bij je partner, dan is de kans groot dat je deze week een aanzoek krijgt, of je relatie anderszins bevestigd ziet. Je bent klaar voor een grote stap.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Aan de ene kant lijken de wijzers van de klok maar niet voortuit te bewegen, aan de andere kant kun je niet geloven hoe snel de tijd vergaat. Grote kans dat jij deze week van iemand hoort die je lang niet hebt gezien, of van iemand die ver weg woont. Kan best zijn dat er een overlijdensbericht komt dat je raakt. Jij hebt veel liefde in je hart voor een speciale geliefde, je kinderen, een huisdier of voor iemand die je helpt.

Het leven laat jou nu heel duidelijk zien dat ook andere huisjes hun kruisjes hebben. Het is mooi om een objectief klankbord voor iemand te zijn. Gelijk hebben of krijgen is nu niet aan jou besteed. Pas dit ook toe op jezelf, en vergeef jezelf voor ‘fouten’ uit het verleden. Deze filosofische negen-sfeer deel je momenteel het liefst met een geliefde. Deze kan nu echter wat wispelturig zijn, of niet in de buurt zijn of wonen. Denk daarom vooral aan wat je zelf nodig hebt, zodat je geen energie lekt. Zie het mooie in kleine dingen of gebaren.

Voorspelling door: Viola Robbemondt. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden