null Beeld

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 29, 14 t/m 20 juli 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Je timing is uitstekend deze week, je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Er kunnen ook goede berichten doorkomen op het gebied van financiën of werk. Inspanningen uit het verleden – sollicitaties bijvoorbeeld – kunnen nu vruchten afwerpen. Romantische escapades zijn deze dagen ook verbonden met geld; misschien krijg je een (dure) ring of bestellen jullie een nieuw, luxe bed? Je kunt deze periode heel goed gebruiken om je ideale toekomstscenario uit te stippelen. Niet dat het daarmee ook echt uit zal komen, maar visualiseren wat je graag wilt geeft in ieder geval een goed humeur. Het is nu ook belangrijk om geen toneelspel te spelen als het gaat om hoe je denkt of hoe je je voelt. Vertel wat je denkt of voelt, wees jezelf. Ook als mensen daardoor afstand van je nemen. Er komen mensen in je leven die beter bij je passen – en van wie je kunt leren.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Grote kans dat je mensen tegenkomt die je stress-knoppen indrukken. En dat terwijl je juist nu zo’n behoefte hebt aan balans. Is er irritatie op het werk, dan droom je waarschijnlijk over vervroegd met pensioen gaan – of een carrièreswitch. In plaats van te zwelgen in zelfmedelijden is het deze week zaak dat je negatieve denkpatronen als ‘Waarom gebeurt mij dit…?’ bij het grofvuil zet. Je hebt er niets aan, dat besef dringt steeds meer tot je door. In de liefde focus je momenteel erg op de ander, of ben je stiekem verliefd op iemand die niet beschikbaar is. Best mogelijk dat je last hebt van schuldgevoelens en spijt. Heb je iets goed te maken? Misschien verlang je terug naar een oude geliefde of ‘betere’ tijden. Het is nu goed om het verleden wel te koesteren, maar ook heel duidelijk te zijn over wat je ervan hebt geleerd – en hoe je bent gegroeid. Wees lief voor jezelf, en richt je aandacht op gezonde geef-ontvang relaties.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Gedachten over een nieuwe aanpak geven jouw week een levendige sfeer. Wat je ook doet, je wordt herinnerd aan je toegevoegde waarde en talenten. Je kunt waarschijnlijk niet wachten om iets in de praktijk te brengen. Je onderzoekt manieren om actie te ondernemen. Misschien por je mensen op om in beweging te komen – en loop je tegen muren aan. Met de trilling van deze week zijn er veel ideeën, maar is het niet gemakkelijk om tot tastbare resultaten te komen. Blijf glimlachen en maak pas op de plaats. Ook als je in een situatie zit waarin je je gevangen of anderszins onvrij voelt. Het is een mooie periode om te oefenen met geduld. Kun je momenteel weinig doen, zaai dan nu zaadjes die je in de toekomst iets beters kunnen opleveren. Schrijf je ideeën en wensen op in een speciaal schriftje. En zoek afleiding in de vorm van boeken of films. Jouw piektijd komt nog.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Deze week is interessant omdat je nu heel helder leert zien hoe capabel je eigenlijk bent. Bij echte tegenslag weet je jezelf – en anderen – prima te ‘redden’! Je ziet ook veel duidelijker wat er gebeurt als je persoonlijkheden en situaties accepteert, precies zoals ze zijn. Op het moment dat je niets en niemand meer probeert te fixen of veranderen, raak je ook minder snel teleurgesteld of gefrustreerd. Er is nu waarschijnlijk behoorlijke weerzin om ‘saaie’ klusjes te doen. Probeer die klusjes dan te gebruiken om (nog) meer in het hier en nu te komen. Muren schilderen en onkruid wieden geeft nu voldoening, dus begin gewoon en je raakt al snel in een flow. Het kan ook best zijn dat je hulp krijgt, waardoor een slaapverwekkend werkje toch nog een gezellig tintje krijgt. Best mogelijk dat die ander je om advies vraagt of naar complimentjes vist. Geef ze alleen als je het meent.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Het is hollen of stilstaan momenteel. Er heerst een heel speelse energie bij je en dat maakt het een geschikte tijd voor vakantie en gezellige bijeenkomsten. Let nu op dat je veiligheidsvoorschriften niet in de wind slaat, de trilling kan je wat onvoorzichtig maken. Ben je in het buitenland, wees je er dan van bewust dat er andere voorschriften gelden. Met je eraan houden toon je respect. Best kans ook dat je gevoelig bent voor impulsaankopen, vooral van online-aanbieders. Vraag jezelf dus bij het shoppen af of je iets echt nodig hebt en of je wel geld over hebt om te funshoppen. Check ook of de aanbieder wel betrouwbaar is. Ben je aan het werk, dan heb je misschien het idee dat er niet veel uit je handen komt. Gaat het om tijdelijk werk, doe dan wel je best om een goede indruk te maken. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Die vibratie komt later als een boemerang weer bij je terug.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Wees alert want je bent deze week geneigd om overhaaste conclusies te trekken. Zeg liever dat je even over iets moet nadenken voordat je antwoord geeft. Er is genoeg tijd voor uitstel, te snelle reacties gooien nu olie op een vuur dat je niet wilt aanwakkeren. Binnen een liefdesrelatie kijken jij en je partner waarschijnlijk heel verschillend tegen iets aan. Waarschijnlijk heeft het te maken met de opvoeding van een kind of over de omgang met een tiener. Maak er geen strijd van, dat werkt alleen maar averechts. Geef wel je mening, maar bedenk dat je discussies niet altijd kunt ‘winnen’. Je komt er misschien ook achter dat iets dat je voorheen altijd met succes deed, nu niet meer werkt. Vraag eens bij anderen – collega’s, familie, vrienden – hoe ze zoiets zouden aanpakken. Stel je kwetsbaar op, men helpt je graag.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Vertrekken of blijven? Je hikt deze week waarschijnlijk tegen een beslissing aan. De ene dag denk je zus, de andere dag zo – er is geen peil op te trekken. Het is waarschijnlijk om gek van te worden. Deze sfeer heb je te danken aan je jaarenergie (reflectie) die niet zo goed samengaat met de trilling van deze week (verrassingen). Je geest is druk met het vinden van oplossingen voor een situatie, maar niets voelt nog echt juist. Realiseer je daarom dat er geen haast bij is. Iets van alle kanten bekijken geeft je nuttige informatie waarmee je niet direct iets hoeft te doen. Te veel toegeven aan je denkende geest – in plaats van je intuïtie – maakt je nu waarschijnlijk erg rusteloos. Je bent nu ook eerder geneigd om spanning en sensatie op te zoeken. Doe je dit in je vertrouwde omgeving, dan (her)ontdekt je misschien iets dat je vroeger graag deed – en wat zowel rust als afleiding biedt.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Je wilt graag ‘het juiste’ doen, maar goochelt waarschijnlijk met een agenda die bol staat van de afspraken. Je gezin of geliefde(n) vragen waarschijnlijk aandacht en jij bent in een heel andere bui. Probeer je je inkomen te verhogen, of om hulp te krijgen bij een financiële uitdaging? Het is nu beter om daarbij niet te veel op anderen te rekenen. Kom je er zelf niet uit, leg het ‘probleem’ dan even naast je neer. Stel het uit, totdat het als vanzelf weer in beweging komt. In deze sfeer ontwikkel je je onafhankelijkheidsspieren. Je neemt verantwoording. Dat voelt momenteel waarschijnlijk als fietsen zonder elektromotortje; je kunt maar zo snel fietsen als je lijf en conditie toelaten. Weet je de richting niet? Denk dan liever aan wat goed is voor de lange termijn. Doekjes voor het bloeden helpen nu niet.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Wees niet verbaasd als deze week ‘geheimen’ aan het licht komen, of als je iets opzienbarends hoort over familie, collega’s of vrienden. Het maakt de innerlijke detective in je wakker en je wilt waarschijnlijk meer weten. Doorvragen is nu geen aanrader. Lees liever een spannende detective om je nieuwsgierige geest bezig te houden. Momenteel zijn ontmoetingen met mensen uit je verleden ook mogelijk. De tijden zijn duidelijk veranderd en je weet nu beter met diegene om te gaan. Je kunt met een milde blik terugkijken op van beide kanten gemaakte fouten. Bij vrijgezellen ontstaat – na periode van verplichte afstand – weer extra zin om te daten. Ontmoetingen zijn nu misschien gezellig, maar niet erg vruchtbaar op lange termijn. Geef de ander geen ijdele hoop. Geniet je van vakantie? Detox-kuren slaan nu heel goed aan. Het is even doorzetten, maar je voelt je als herboren.

Voorspelling: Viola Robbemondt

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden