null Beeld

Zo ziet deze week (15 t/m 21 september) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 38, 15 t/m 21 september 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Herken je dat gevoel dat er een lampje gaat branden? Zo van: oh, nú snap ik het, of: zo had ik het nog niet bekeken. Deze week krijg je op z’n minst één zo’n brainwave, waarschijnlijk op het vlak van (nieuwe) werkzaamheden. Je bent van het haastje-repje nu en dat dank je aan opgebouwd zelfvertrouwen. Bang om uit je comfortzone te stappen ben je nu bepaald niet, je weet wat je wilt en zet kortdate stappen. Zelfs als je iets nog nooit hebt gedaan, denk je à là Pippi Langkous: dus ik denk dat ik het wel kan. Vóóruit is je motto deze dagen. Neemt niet weg dat je daardoor wat stress opbouwt, waarschijnlijk omdat je te veel tegelijk wilt en doet. Kies daarom een of twee dingen die echt belangrijk zijn en concentreer je daarop, zodat je ze ook goed kunt afronden. Advies vragen aan een meer ervaren persoon komt het werk en je eigen ontwikkeling extra ten goede.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Op relatievlak voel jij je misschien als een herfstblaadje op een stromende rivier. Soms bots je tegen stenen aan, soms vloei je er moeiteloos langs. Dit hoort bij jouw jaarenergie en deze week ligt de nadruk nog eens extra op ‘samen’. Twijfel je of je het roer wel zelf in handen hebt? Deze week ervaar je waarschijnlijk dat je wel degelijk iets in te brengen hebt als het over de liefde gaat. Natuurlijk kun je je geliefde niet dwingen om ‘jouw zin’ te doen. Ervan uitgaan dat de ander je gedachten kan lezen en precies weet waarmee jouw geluksknoppen geactiveerd worden, is natuurlijk hopeloos. In die valkuil ga je niet meer trappen. Wel kun je vertellen wat jouw wensen en noden zijn. De sleutel is nu om zelf ook echt te weten wat je nodig hebt. Denk dus eens na over wat de ander jou zou kunnen geven. En vraag ook aan je geliefde waarmee jij hem/haar extra blij kunt maken. Communicatie is altijd belangrijk, deze week staat dat (opnieuw) in de verhoging. Neem dus tijd voor een frank en vrij gesprek.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: De mallemolen draait overuren deze week. Had je vorig jaar – of zelfs vorige maand – gedacht dat je nu zou staan waar je staat? Waarschijnlijk niet. Belangrijk voor jou is nu dat je je hoofd koel houdt. En accepteert dat je leven af en toe op z’n kop staat. Het kermisgevoel blijft nog even bij je. ‘Vaste’ contracten kunnen niet zo ‘vast’ blijken, mensen veranderen van mening of iets waarop jij je hart had losgelaten ziet er opeens heel anders uit. Laat daarom de neiging om alles onder controle te houden varen. Stel liever vragen die je creatieve spieren trainen, zoals: ‘Waarom zou ik niet…’ en: ‘Hoe kan ik ervoor zorgen dat…’ En kijk onder de schijnbare chaos, want het is allemaal ergens goed voor. Een dot humor gaat je daarbij helpen. Sterker nog: de lach die vlak onder de oppervlakte ligt, kan jou nu opleveren wat je altijd al graag wilde. Je mantra zou deze week zelfs kunnen zijn dat ‘het leven beter en beter wordt’.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes. Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Loop je aan tegen achterstallig onderhoud, klussen die je (noodgedwongen) hebt laten liggen? Of iets wat je in alle hectiek bent vergeten? Je blijft deze week uit de stressmodus als je jezelf nu meer ruimte geeft om te wiebelen. Balans vinden kan niet zonder flexibiliteit, star aan iets (of iemand) vasthouden kan jouw vooruitgang in de weg staan. Datzelfde geldt ook in relaties. Je denkt waarschijnlijk veel aan wat er mogelijk is en welke kant je op kunt – en met wie. Misschien betrap je jezelf daarbij opnieuw op het zoeken van houvast. Ben je eigenlijk een beetje bang om op jezelf te vertrouwen? Als je weleens parachute hebt gesprongen – of hebt gebungeejumpt – weet je dat de vrije val uiteindelijk heerlijk en bevrijdend is. Teleurstelling voorkom je door ervan uit te gaan dat niemand jou iets verschuldigd is. En dat jij ook niemand iets verplicht bent. Ook al denk je van niet: je kunt alle kanten op.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Ster-kwaliteiten kunnen jou deze week niet ontzegd worden. Door iets wat je zegt of doet krijg je de kans om indruk te maken en te stralen. Hoewel je je waarschijnlijk wat rusteloos voelt door alle zichtbare en onzichtbare veranderingen, is het goed om even stil te staan. Je intuïtie – dat stille stemmetje dat zich vooral in beeldtaal presenteert – werkt nu feilloos. Neem tussen de bedrijven door daarom steeds even de tijd om de plaatjes te bekijken die opkomen bij de vraag ‘Wat wil ik?’. Die plaatjes geven de route aan. Ze zijn waarschijnlijk nog te vaag om met anderen te delen. Laat ze daarom eerst nog maar wat rijpen in je onderbewustzijn. Ben je aan het daten, dan is het belangrijk om een vleug mysterie intact te houden. Houd je e-mails kort. En heb het met potentiële minnaars niet over je vorige relaties, hoe vol je misschien nog zit over die ‘vechtscheiding’. Start met een wit vel en begin opnieuw te penselen, kwasten en verven. In je lievelingskleuren.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou. Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Zet je wekker deze week gerust een uurtje eerder. Je moet misschien even door een moeilijk opsta-momentje heen. Maar dat uur geeft je tijd om gedurende de dag relaxt te blijven ademen. Connecties met allerlei mensen staan nu in ieder geval volop in de schijnwerpers. Niet zozeer voor iets sociaals, maar in combinatie met verantwoordelijkheden. Op het werk, als er in teamverband deadlines gehaald moeten worden bijvoorbeeld. Of als je iemand vervangt en je je een vaardigheid eigen moet maken. Kan ook dat er in de familiesfeer iets bijzonders van je gevraagd wordt, misschien moet je een oudere of een kind met iets helpen? De vibratie van deze week geeft ook aan dat een belastende fase in je leven ten einde is gekomen. Je hebt waarschijnlijk iets volbracht of losgelaten. Nu is er een goede reden om blij met jezelf te zijn. Verwen jezelf daarom eens met iets wat je al langer wilde hebben of doen. Je hebt het verdiend.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: In gedachten tapdans, zwier, hop en draai jij deze week over de dansvloer van het leven. Je kijkt over je schouder, je kijkt recht vooruit, je kijkt wat om je heen en naar je partner. Waarheen beweeg ik me? Ondanks je normale dagelijkse bezigheden voel je waarschijnlijk dat dat persoonlijke project aan je mouw trekt. Hé, maak eens tijd voor mij! Welk dansje je er ook voor schrapt, iets doen of maken wat je altijd al wilde zal je veel voldoening geven. Zie deze week als het startschot. Inspiratie krijg je in dit reflectieve zeven-jaar op momenten van meditatie en rust. Neem je tijd om te lezen en om research te doen. Gooi ideeën niet in de snelkook-, maar in de sudderpan. Deze week word je ook verleid om online te shoppen. Zoek het vooral in de boekenhoek, dan is het geld welbesteed. De trilling van de week maakt ook mooie ontmoetingen mogelijk. Een merkwaardig toeval kan op een wonder lijken.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Je zaakjes op orde brengen: de vibratie van de week helpt je daarbij. Of je thuis bezig bent of op kantoor, het kost je behoorlijk wat zweetdruppels. Maar omdat dit een van de meest vruchtbare weken van het jaar voor jou is, voel je dat het je energie waard is. Je bent gemotiveerd en krijgt dingen voor elkaar. Tijdens (financiële) onderhandelingen zet je nu succesvol je joker in. Bij langetermijnbeslissingen geldt: raadpleeg een onafhankelijke expert. Let daarbij op door wie iemand betaald wordt voor het beste advies. Persoonlijke relaties staan momenteel niet hoog op je prioriteitenlijstje. Heb je een partner, dan komen daar waarschijnlijk wat gefrustreerde geluiden vandaan. Tenzij je geliefde een collega of baas is, want dan stoom je sámen vooruit. Ook in zaken van het hart geldt: als het niet werkt, dan stop je ermee. Het is misschien niet ‘gezellig’, maar realisme heerst nu bij jou.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Het vinden van nieuwe wegen, dat is jouw jaarthema. Dat dit de nodige drama’s met zich mee kan brengen – en in ieder geval heftige emoties – wist je al. Die gevoelens zijn er niet voor niets, ze brengen je in beweging. Niet dat je je erdoor van de wijs moet laten brengen. Maar alleen door je gewichten te verplaatsen kan de weegschaal doorslaan richting opluchting. Ga deze week heel grondig na welke gewoonte of welk deel van je verleden je weerhoudt om dat gewicht inderdaad op de juiste plaats te zetten. Waar ben je bang voor? En is dat wel realistisch? Deze week krijgen ook diplomatie en compassie meer gewicht. Raken jouw beslissingen anderen? En hoe voelen zij zich eronder? De trilling geeft je nu de mogelijkheid om een situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken, omdat je het beste voor iedereen wilt. Bedenk wel: zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Wees helder over wat jíj wilt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden