null Beeld

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 8, 18 tot 24 februari 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid na.

Deze week kan je leuke verrassingen en prettige ontmoeting brengen. Als je om welke reden dan ook wat laag in je energie zat, dan verbetert dat. Extra cash of die dosis energie kan jou de moed geven om belangrijke stappen te zetten. Ben je niet tevreden met hoe je leven zich ontwikkelt? Denk dan terug aan de keuzes die voorafgingen aan je huidige situatie. De trilling van deze week is heel geschikt om je ware gevoelens onder ogen te zien – en keuzes te maken die beter bij je passen. Visualiseer iedere ochtend voor het opstaan een mooie, open ruimte in de natuur. Die trekt je nu sowieso en ga je op vakantie zoek dan rustige, prikkelarme omgevingen op en wees minder bereikbaar. Een bijeenkomst lijkt leuk, maar kan een sales-pitch zijn. Laat je niet verleiden om iets te kopen wat je niet nodig hebt.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Kijk, als je leven wat routinematig lijkt te verlopen, wat nauwkeuriger. Valt er iets nieuws te leren? Wat trekt je? Let op alle kleine details en investeer in jezelf en je natuurlijke talenten zodat je steeds vaker kunt werken om te leven, in plaats van leven om te werken. Een periode zoals deze nodigt uit om oude ideeën uit de ijskast te halen. Je leven is veranderd en misschien trekken wensen uit het verleden je nog steeds. Dan is nu het moment om ze in daden om te zetten. Doe het wel kalm aan en ga niet over-assertief aan de gang. Realiseer je dat men misschien moet wennen aan je nieuwe instelling. Misschien ben je bezorgd om een familielid. Als je iets praktisch voor diegene kunt doen, is dat prima. Vergeet alleen niet dat iedereen zijn eigen pad bewandelt en dat ook diegene eigen lessen te leren heeft.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Een levendige week waarin je meegesleept lijkt te worden in allerlei activiteiten. Er kan neiging zijn om jezelf rijk te rekenen. Weet je zeker dat je alles hebt betaald? Deze periode nodigt uit om jezelf op allerlei gebied als gelijke van anderen te leren kennen. Geef je toe aan de ingesleten neiging om jezelf als ‘beter’ of juist ‘slechter’ dan die ander te zien, dan krijgt liefde, vriendschap en echte connectie geen kans. Fouten zijn alleen fouten als je neigt naar perfectie: herken dat als utopie. Raap de moed bij elkaar om open te communiceer, ook over je onzekerheden. Je zult dan merken dat mensen meer geneigd zijn om je te helpen en steunen. Een project krijgt misschien een heel andere wending, waardoor eerder werk verloren gaat. Zie het als een investering. Je kunt ergens een zin opvangen die je op een heel ander denkspoor zet. Focus op: werkbare compromissen.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Dit wordt een veeleisend weekje voor je – zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je kunt bijna niet geloven hoeveel er momenteel op je bord ligt. En: hoe goed je alles volbrengt! Vriendelijkheid opent deuren, daar kom je meer en meer achter. Dat hoeft je eigen vrijheid niet in de weg te staan. Op werkgebied kent men je waarde en ook al zijn er reorganisaties, je baan lijkt zeker. Je doet veel voor je medemensen, niet alleen familieleden maar ook voor buren. Vergeet niet om zelf ook hulp in te roepen als je ergens mee zit. Kwetsbaarheid tonen is je troef. Houd wat geld achter de hand voor een bezoekje aan een (alternatieve) arts, tandarts of dierenarts. Heb je een partner, dan is het wellicht tijd om je financiën door te spreken. Ben je net samen, dan heb je misschien voor het eerst woorden. Of je nu single bent of gebonden: samenzijn is je veel waard.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Een zoektocht naar ‘zoekgeraakte’ informatie kan je deze week bezighouden. En iemand kan je vragen om een lastig klusje op te knappen. Persoonlijke dilemma’s uit het verleden die je nog niet hebt opgelost, kunnen ook – opnieuw – de kop op steken. Haal diep adem en broed er een tijdje op. Je kunt iets alleen oplossen met een andere aanpak, die nu misschien vreemd of gekunsteld lijkt. Heel goed mogelijk dat je ver uit je comfortzone wordt gelokt. De sleutelwoorden zijn tolerantie en oog voor detail. Kijk heel nauwkeurig naar jezelf: wat is je doel en waar moet je mee aan de gang? Er is geen haast bij, maar je voelt wel druk om het goed te doen. Bezorgde gevoelens kun je pareren met vertrouwen. Alles ontwikkelt zoals het zich moet ontwikkelen. Soms zie je het grotere plaatje – en het waarom - later pas.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Deze week zie jij hoe ver jij het al geschopt hebt! Allerlei lijntjes komen samen en je ziet het portret steeds helderder voor je. Vooruitgang zit nu vooral in werk gerelateerde en financiële zaken en als je bijvoorbeeld een huis wilt kopen dan kan het nu snel gaan. Veiligheid en beveiliging horen ook bij deze trilling en je denkt misschien over die van je naasten. Een familiebijeenkomst kan hier ook over gaan en als je denkt over trouwen of juist scheiden dan gaat het waarschijnlijk over de benodigde euro’s. Denk vooral aan wat je nu nodig hebt om je leven te stabiliseren. De nadruk ligt daarbij op krachtig optreden. Ben je in het verleden teleurgesteld omdat je niet kreeg wat je wilde? Doe dan vaker je zegje. Draai niet om de hete brei heen, maar vertel anderen duidelijk wat je verwacht en vertel ook wat zij hieraan hebben. ‘Nee’ heb je, ‘ja’ kun je krijgen.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Veranderingen van leefstijl houden je bezig en waarschijnlijk weeg je veel voors- en tegens af waarbij je neigt naar zwart-wit denken. Je twijfelt over de juiste weg en zoekt balans, maar voelt wel aan dat alles op de lange termijn goed komt. Je kunt wat krap zitten qua geld en juist nu is het goed om stil te staan bij kleine dingen waarvoor je dankbaar bent. Je kunt wat lichtgeraakt reageren. Probeer begrip voor jezelf op te brengen als er tranen of boosheid opkomen, misschien is er nog wat oud zeer dat aandacht vraagt. De komende weken komt er meer duidelijkheid als het gaat over een relatie of je gezondheid, in ieder geval wordt het beeld realistischer. Vertrouw erop dat je altijd krijgt wat je nodig hebt, al is dat misschien niet exact waar je om gevraagd hebt. Ben je emotioneel relaxt, dan is het een prima week om je bezig te houden met meditatie, het brengt je creativiteit in beweging.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Kijk deze week goed waar je het verschil kunt maken en waar je kunt opvallen. Het is een prima tijd om iets geschrevens uit te geven of om anderszins op het toneel te staan. De sfeer van realisme doet je goed. Buit dus je talenten uit, laat je niet weerhouden door zelftwijfel of angst. Nu is de tijd door zure appels heen te bijten, je masker af te zetten en te laten zien wat je werkelijk kunt. Zelfs als je de details nog moet uitwerken kun je nu vooruit. Een andere uitdaging zal misschien veel van je vragen en wil je ervan profiteren denk dan aan goede voorbereiding. Informeer jezelf door-en-door. Vraag iemand die je vertrouwt naar je blinde vlekken: wat zie je over het hoofd? Wat duw je weg? Relationele zaken kunnen nu even wachten – en zijn hopelijk ondersteunend – terwijl jij focust op een effectieve strategie.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Je bent nu waarschijnlijk erg behulpzaam en ziet overal manieren om iemand een dienst te bewijzen of raad te geven. Het sámen doen heeft nu de nadruk: met teamwerk krijg je veel voor elkaar. Kan best zijn dat je je tegen het eind van de week wat uitgeblust voelt. Plus: er kunnen twijfels zijn over de intenties van iemand. Vraag een-op-een om meer informatie en wees niet tevreden met oppervlakkige of ontwijkende antwoorden. Waardeer eerlijkheid, ook al komt die als een koude douche. Je hoeft er niets mee te doen, of knopen door te hakken. Het is een week van geduld en rechtvaardigheid, dus laat het leven de ‘problemen’ oplossen terwijl jij je richt op iets dat je energie geeft. Het is ook een periode waarin gevoelens van spijt kunnen opkomen: waarom heb ik toen dat huis/die aandelen niet verkocht? Sla jezelf niet om de oren met je verleden. Richt je op dankbaarheid.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden