null Beeld

PREMIUM

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 43, 20 t/m 26 oktober 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: De waan van alledag maakt dat je deze week weinig tijd hebt om na te denken over allerlei keuzes. Dat geeft een losse-eindjes gevoel en waarschijnlijk wat vage onzekerheid. Wees gerust. Je intuïtie maakt ondertussen overuren. Zonder dat je het merkt, wordt informatie toch wel verwerkt en geordend, vooral in je slaap. Je kunt nu behoorlijk actief dromen, waarschijnlijk herinner je je flarden bij het opstaan. Veel energie heb je niet deze dagen en waarschijnlijk breng je, mede door de corona-omstandigheden, meer tijd thuis door. Het komt je niet verkeerd uit. Zelfs als je je een beetje geïsoleerd voelt kun je vertrouwen dat je aantrekt wat je nodig hebt. Ook een vleug drama hoort bij deze week, je hebt momenteel bijvoorbeeld weinig geduld voor mensen die je ‘nodig’ hebben. Houd commentaar wel zoveel mogelijk voor je, want je kunt nu best stekelig overkomen.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: In een werksituatie ben je waarschijnlijk getuige van een vervelende gebeurtenis. Best mogelijk dat een dierbare collega ziek wordt, of dat er ontslagen vallen. Je betrokkenheid tonen en teleurstelling een stem geven is natuurlijk prima. Maar heb je erg sterke meningen over het onderwerp, dan is het beter om deze voorlopig voor je te houden. De tijd is niet rijp om er diep in te duiken, voor je eigen bestwil. Het is ook een week van vriendschap, in de zin dat verwachtingen opspelen. Misschien is er een vriend(in) die steeds aan je mouw trekt en je uitnodigt – en heb jij geen tijd. Of baal jij dat je een geliefd mens niet vaak genoeg ziet en spreekt. Realiseer je dat je elkaar niets verschuldigd bent; ware vriendschap gedijt alleen bij vrijheid. Dit gaat ook op voor de liefde. Iets dat gezegd of (niet) gedaan is, kan een blauwe plek bij je achtergelaten hebben. Check waar jouw aandeel hierin ligt en bespreek het op een rustig moment thuis.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: De week nodigt je uit om alles met extra aandacht te doen. Misschien loop je op je tandvlees omdat je een deadline moet halen, moet je last-minute invallen of zijn er schema’s die omgegooid moeten worden. Je instelling is voetjes-op-de-vloer. Geen week in ieder geval voor gedachten over andere banen, of voor jezelf beginnen: in dat bootje ga je later wel varen. Thuis zijn er waarschijnlijk aanpassingen nodig die ruimtes handiger maken. Ben je net getrouwd of samen gaan wonen, dan is het best mogelijk dat je een kamer opoffert om er een inloopkast van te maken. Ook kunnen er plannen zijn om kleiner en/of goedkoper te gaan wonen. De trilling geeft geluk bij een zoektocht daarnaar. Ook singles zijn momenteel praktisch ingesteld: omdat je sociale leven rustiger verloopt, geniet je waarschijnlijk extra van dierlijk gezelschap. Denk je over de aanschaf van een (asiel)hondje, check dan vooral de behoeftes van het dier.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Een onrustige toon speelt mee op de achtergrond deze week. Toch heeft teleurstellend nieuws nu de neiging om in je voordeel om te slaan. Iets waar je toch al weinig zin in had, gaat misschien niet door. Wat ervoor in de plaats komt, is waarschijnlijk minder erg – of nog niet helemaal duidelijk. De trilling van deze maand maakt dat je je hart graag wilt luchten, maar de weekenergie houd je daarin tegen. Ben je bewust genoeg, kies dan voor het laatste. Stel commentaar uit. Ga zoveel mogelijk naar buiten en laat rommelige gedachten wegvliegen in de wind. Wordt je onrust ‘veroorzaakt’ door andere mensen? Laat je hart dan zacht worden. Wat zou jij zelf willen horen als je in dezelfde situatie zou zitten? Bouw genoeg momenten van kopjes thee en naar buiten staren in, zodat je empathie groeit en je diplomatieke woorden vindt.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: In dit abnormale jaar heb jij al heel wat veranderingen op je bordje gekregen. Zat je in de voorgaande weken waarschijnlijk vooral in de doe-modus, deze week sta je langer stil bij wat al die dynamiek met je innerlijk doet. Het dringt nu echt tot je door. Misschien besef je ook dat de duw- en trekbewegingen; dus je best doen om vooruit te komen of om iets tegen te houden, niet veel effect hebben. Leeft het leven jou, of leef jij het leven? Wie zit eigenlijk aan het stuur? Het is een introspectief, filosofisch weekje waarin het niet bij snorkelen blijft; je gaat diepzielduiken. Dat levert je veel op, je ervaart waarschijnlijk berusting bij het feit dat onwelkome dingen nu eenmaal gebeuren. In prille relaties en bij singles staat je eigen wil versus wat er werkelijk gebeurt in de verhoging. Je bent misschien geïnteresseerd in iemand die nog niet klaar is voor jou. Zit je in een relatie, dan denk je er waarschijnlijk over om ingesleten gewoontes in de prullenmand te gooien. De weegschaal komt beter in balans.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Misschien is je vakantie net voorbij, maar jij bent toch toe aan méér me-time. Leg jezelf aan de lader anders loop je het risico op baaldagen veroorzaakt door een dot zelfmedelijden. Communicatie met anderen is lastig. Waarschijnlijk krijg je mensen niet aan de telefoon of wacht je eindeloos op dat seintje om langs te komen, of een geprikte datum wordt steeds verzet. Verder kan je afvoer verstopt raken en alles met een stekker kan er de brui aan geven… kortom: je wordt er niet blij van. De boodschap luidt nu: doe wat je kunt en laat het daarbij. Voel je je alleen en eenzaam? Dat is nu een heel goed teken. Je leert namelijk om goede maatjes met jezelf te zijn. Let er daarom op dat je voor jezelf doet wat je voor een ander in dezelfde situatie zou doen. Heb je een geliefde, vraag dan om een extra knuffel. Je kunt het goed gebruiken.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Alles wat met de ander – relaties en liefde – te maken heeft, krijgt een wat zware sfeer deze week. Vooral financiële zaken kunnen die frons tussen je wenkbrauwen dieper maken. Misschien ken je je geliefde minder goed dan je dacht? Als je daar dieper in duikt, zie je hem/haar in een ander licht. Je doet er je voordeel mee als dit je zelfrespect niet ondermijnt. Je kunt niet alles van tevoren weten. Wees in ieder geval voorbereid om van gedachten te veranderen als het gaat om gezamenlijke uitgaven of het beheer van spaartegoeden. Zorg dat je je eigen cijfers op een rijtje hebt. Is er ruimte voor onvoorziene uitgaven? Krijg je op tijd en genoeg betaald? Dit zijn prima dagen om je daarmee bezig te houden. Ook op andere vlakken is het een goede week om te inventariseren. Je hebt waarschijnlijk meer werk, maar er zitten niet meer uren in de dag. Tijd om keuzes te maken. Wat vind jij het allerbelangrijkste?

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Andere mensen helpen om hun weg te vinden staat in de schijnwerper deze week. Misschien begeleid je een stagiair of help je je eigen (klein)kinderen met de financiering van iets, een huis? Of doe je een goed woordje bij het vinden van passend werk. Je eigen noden staan in ieder geval op de sudderstand. Sterker nog: je bent even helemaal niet zo met jezelf bezig. Het kan goed zijn dat een situatie waarmee je eerder nogal in je maag zat, nu is opgelost waardoor je je handen – en hart – vrij hebt. Er is ruimte voor compassie, vergeving en je bent goedgeefs. Het besef dat je niets kwijtraakt als je geeft, maar dat je juist iets wint is een prachtig inzicht deze dagen. Met de energie van deze week is een heftige verliefdheid niet uitgesloten. Je ontmoet misschien iemand die (veel) ouder is, ver weg woont of een totaal andere achtergrond heeft. Wat de toekomst brengt, is nog onduidelijk. Het geeft je in ieder geval veel energie.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Je ontwikkeling zit in de snelkookpan. Dat heeft veel te maken met de veranderingen in de wereld die zijn impact op je hebben. De week geeft je lessen in eerlijkheid, vooral over je ware gevoelens. Uit ze naar de mensen die je na staan, ook al vind je het een beetje gek of wekt het schaamte op. Vooral boosheid is een emotie die vaak wordt onderdrukt. Check eens of jij regelmatig ontlaadt. Schreeuwen tegen de wind of schoppen tegen een boom kan daarbij helpen, net als oosterse vechtsporten. Schaam je ook niet voor tranen of die zielige bui. Je hoeft niet alles aan je omgeving te tonen, maar erken gevoelens wel aan jezelf. Positief, negatief, het mag er allemaal zijn. Waarschijnlijk krijg je deze week ook meer zicht op wat je werkelijk wilt op werkgebied. Best mogelijk dat je wordt gebeld met een voorstel of aanbod. Houd bij het overdenken ervan niet te veel rekening met een nieuwe persoon in je leven.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden