null Beeld

Zo ziet deze week (23 t/m 29 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 26, 23 t/m 29 juni 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Financiële of contractuele zaken extra alert bekijken loont deze week. Ook als je een overeenkomst al eerder hebt gecheckt, is het handig om nogmaals de kleine lettertjes te lezen. Geeft het geen goed gevoel? Daarnaar luisteren kan je behoeden voor teleurstellingen. Het oprekken van grenzen is deze dagen belangrijk, vooral de grenzen in jezelf. Daarom is het goed om dingen te doen die je anders niet zo gauw zou doen. Zonder oordeel luisteren naar mensen met een andere mening bijvoorbeeld. Of lezen over dingen waarmee je je anders totaal niet bezighoudt. Ook al blijf je bij je eigen standpunt; je kijk op de wereld, andere mensen en vooral jezelf verbreden geeft een heel vrij gevoel. Geen mening hebben is nu prima – en een goed recept voor heling, mocht je niet lekker in je vel zitten. Focus op gedachten die jou mild stemmen.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: De nadruk ligt deze week op werk en verplichtingen. Zelfs als je bij mooi weer liever tijd wilt doorbrengen met je geliefde of vrienden gaat het nu over het maken van een goede indruk. Onderhuids borrelen ambities op en waarschijnlijk heb je allerlei ideeën en plannen over hoe je iets specifieks wilt op- of aanpakken. Een scherp oog voor details is nu belangrijk, net als samenwerking met anderen. Vraag om hulp, ook als je je daar eigenlijk een beetje voor schaamt. Een andere aanpak of mening is nu een goede inspiratiebron waarmee je ruwe diamanten fijn kunt slijpen. Schrijf belangrijke dingen op, want door al die mentale activiteit kun je vergeetachtig zijn. Nu is ook een goed moment om belangrijke contacten warm te houden. Bel op, nodig uit, praat bij. Een onzelfzuchtige houding en aandacht voor de wensen en gevoelens van de ander is de sleutel voor succes.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Het is heel goed mogelijk dat iets waarop je al langer wacht – een uitslag, een overeenkomst, goedkeuring – nu een positieve wending krijgt. Kan ook zijn dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. In ieder geval lijken dingen als vanzelf op z’n plaats te vallen deze week. Dat kan ook doorwerken op romantisch vlak, grote kans dat er iets opbloeit, of dat een ontmoeting een mooi vervolg krijgt. De vibratie van deze week maakt alles mogelijk. Let wel op dat je je niet halsoverkop in iets stort dat er alleen maar op papier prachtig uitziet. Buitenkant zegt niets over binnenkant, dus doe vooral je eigen onderzoek en luister niet naar roddels. Zoek daarbij niet naar problemen, maar kijk hoe de ander – of de situatie – jou beïnvloedt. Ben je jezelf, of een betere versie daarvan? Of geeft het een vervreemdend gevoel? De stilte opzoeken en/of mediteren kan nu heel nuttig zijn voor goede inzichten.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes. Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Je voelt je waarschijnlijk heel optimistisch deze week. De sfeer is er een van opbouwen, investeren en renoveren. Niet zozeer in de praktische zin in de buitenwereld, maar vanbinnen rommelt het. Je koestert waarschijnlijk idealistische gedachten en alternatieve manieren van leven hebben je aandacht. Anders wonen, anders werken, anders leven. Het venijn zit deze week in het nalaten van dingen die gedaan moeten worden. Je loopt misschien een beetje met je hoofd in de wolken. Het tempo terugschakelen, dromen en plannen maken is prima, maar vergeet ook de ‘moetjes’ niet. In de werksfeer krijg je misschien te maken met jongeren en/of concurrenten die het naar jouw idee ‘beter’ doen. Maak het niet persoonlijk en laat het gedrag van anderen je niet frustreren. Ga competitie uit de weg en richt je op jezelf. Ben je op zoek naar een geliefde, dan kunnen ontmoetingen in de werk- of politieke sfeer heel vruchtbaar zijn.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Iets wat iemand tegen je heeft gezegd, kan deze week in je hoofd blijven rondspoken en je wat gedeprimeerd stemmen. Graaf eens wat dieper om te zien waarom diegene je knoppen heeft ingedrukt. Wat zit daar nog voor pijnlijks achter? Er zit een serieuze ondertoon in de trilling van deze week, je wilt geen oude fouten herhalen. Om zelfsabotage te vermijden, gooi je subiet alle negatieve gedachten in de vuilnis. Weg ermee! Jij bent de meester over je gedachten – niet andersom. Ben je (te) veel in gezelschap, zeg dan wat afspraken af. Duik als het ware een paar dagen onder en richt je op het maken van je eigen plannen. Praat vervolgens over je wensen en dromen. Zie en voel ook wat oprecht gemeende woorden als: ‘dank je’, ‘sorry’ en ‘goed gedaan’ kunnen doen. Uit ze vaker naar anderen en je krijgt ze in veelvoud terug.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou. Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Goed om je deze week te richten op simpele zaken – en op humor. Zie de lol in van dingen die ‘verkeerd’ gingen, verras iemand met een gek cadeautje en laat overjarige manieren van kijken achter je. Het is een week waarin je jezelf op een andere manier kunt (laten) zien. Je mening, je rechten, je reputatie: kijk of het nog wel weerspiegelt wat je wilt uitstralen. Misschien is het tijd voor een avontuurlijkere manier van denken en het nemen van meer risico’s. De huidige wereldsituatie geeft velen de kans om zichzelf te resetten en jij voelt dat nu als geen ander. Stap nu niet in de valkuil van alles tegelijk te willen veranderen. Houd het klein en simpel, begin met babystapjes. Op zoek naar ander werk? Check de banensites en kijk voor nieuwe impulsen ook eens bij functies die niet direct bij je opleiding passen.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Een weekje waarin je (weer) leert om limonade te maken van citroenen. Houd het hoofd koel als dingen niet gaan zoals je wenst, of als mensen het je moeilijk lijken te maken. Het brengt waarschijnlijk wat oud zeer naar boven, het gevoel alsof je in een mallemolen zit waar je niet uit kunt stappen. Misschien is er wat frustratie, het voelt misschien alsof je steeds dezelfde fouten maakt - en er niet van leert. Verspil geen energie aan deze schuldgevoelens en geef ook anderen niet de schuld van deze negatieve sfeer. Onthoud dat loslaten minder pijn doet dan vasthouden, en neem volledige verantwoording voor je eigen welzijn. Dat je veel meer opties hebt dan je denkt, wordt deze week zonneklaar. Richt je daarvoor op dingen die je intuïtief ‘goed’ doet en die tijd besparen, of bezigheden waarvan je de tijd vergeet. Je energie houdt gelijke tred met optimisme.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Grote kans dat je deze week geen blad voor de mond neemt. Je glashelder uiten tegenover je partner, je baas – of tijdens debatten en demonstraties bijvoorbeeld – geeft een heel opgeruimde sfeer. Je neemt heel duidelijk stelling en je woorden kunnen een shockeffect hebben, je kunt andermans ogen ermee openen. Er gaan veel deuren voor je open deze week, maar er vallen er ook een paar dicht. Dat is alleen maar goed voor jouw eigen duidelijkheid, en het kan zorgen voor een belangrijke ommezwaai in je leven. Je weet nu beter welke kant je op wilt. Nu is het ook zaak om tijd te nemen en geduld op te brengen om je leven herop te bouwen op deze nieuwe fundering. Kan best zijn dat je daar deze week intense gesprekken over hebt en waarschijnlijk spendeer je wat nachtelijke uren aan piekergedachten. Onthoud: je zit op de goede weg.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Een bedrijvige week. Je helpt anderen graag en fanatiek bij het behalen van hun doelen. Anderen doen dan ook graag een beroep op je en je kunt het er heel druk mee hebben. Let wel op dat je anderen geen zaken uit handen neemt die ze best zelf kunnen regelen: vooral bij (volwassen) kinderen speelt dit deze week. De zorg voor – en om – oudere familieleden houd je waarschijnlijk ook behoorlijk bezig en het is belangrijk om deze dierbaren met de nodige tact te benaderen. Wees eerlijk, maar probeer mensen niet te confronteren met ‘waarheden’ waar ze misschien niet aan toe zijn. Het is goed om je niet druk te maken over dingen waarop je geen invloed hebt. Andermans manier van leven bijvoorbeeld. ‘Leef en laat leven’, kan nu een rustgevend motto voor je zijn deze week. Verandering van omgeving doet je nu goed, een dagje weg geeft nieuwe energie.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden