null Beeld

Zo ziet deze week (24 t/m 30 maart) eruit volgens je numeroscoop

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 13, 24 t/m 30 maart 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid na.

Weekvoorspelling: Een praktische week waarin het draait om de basics: je lichaam, je huis, je portemonnee en de plaats waar je werkt. Je merkt waarschijnlijk dat eerder genomen beslissingen nu goed uitpakken: eerder opstaan, minder eten, meer bewegen. Je normale routine verdwijnt naar de achtergrond. Houd nu strak focus op waar je echt goed in bent en laat alles wat buiten je invloedssfeer valt los. Daarmee laat je in feite ook al je oude denkpatronen achter je. Je organisatietalent komt nu waarschijnlijk sterk naar voren en dat geeft energie. Niet alles kan direct geregeld worden, maar ook door het zetten van kleine stapjes ontstaat er een realistisch pad. Vanaf dat pad is het straks gemakkelijker om allerlei zaken in je leven op een positieve manier aan te passen.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Muren waar je al langer tegenaan liep, lossen nu – door maatregelen van buitenaf – zomaar op. Het geeft waarschijnlijk een opgelucht gevoel: je kunt door! Irritatie is er ook, want bijeenkomsten en feestjes waar je naar uit zag, gaan niet door. Omdat de focus voor jou dit jaar op ‘samen’ ligt, kan dat een behoorlijke domper zijn. Raak je erdoor van streek, maak dan een lijstje met omstandigheden die je voor jouw gevoel beperken. Ga vervolgens het lijstje af en beschrijf van ieder nadeel het voordeel. Neem tijd om de positieve energie die ervan uit gaat te voelen. En richt je, ondanks heftige gevoelens, op de lange termijn waarin een nieuw evenwicht ontstaat. Omdat je ook een harde werker bent, ben je nu geneigd om te veel te doen. Ja, inspanning wordt gevraagd. Maar te hard werken kan nu ook tegen je werken. Neem dus ook tijd voor rust en reflectie.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creatieve sappen vloeien, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Met jouw sterke plichtsgevoel vind je waarschijnlijk dat sommige dingen, die ons nu tijdelijk ontzegd worden, toch gedaan moeten worden. Met dat onrustige gevoel omgaan kan deze week lastig blijken. Soms is het beter om uit je doe-modus te stappen en even rust te nemen. Op die manier krijgen nieuwe ideeën de kans om boven te drijven. Kijk vooral welke kennis je online kunt doorgeven, of zoek mensen die je daarbij kunnen helpen. Er is nu veel vraag naar informatie over gezondheid, onderwijs, doe-het-zelf klussen of financiële zaken. Wees er ook op voorbereid dat je nu heel tegenstrijdige gevoelens zult ervaren, de toestand in de wereld geeft velen een onzeker gevoel. Dat is normaal onder deze omstandigheden. Er is veel dat je wilt doen en zeggen, maar in dit is ook een week van luisteren, observeren en alles tot je nemen.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Een week van reflectie waarin je beide kanten van de medaille ervaart. Aan de ene kant kun je nu heel bewust van tijd thuis en je huis genieten. Je hebt misschien zelfs de neiging om de tv en social media uit te laten, het kost te veel energie. Aan de andere kant is er veel om over na te denken en je bent waarschijnlijk angstig om verlies van inkomen en baan. Bij jou speelt misschien ook een gevoel van schaamte of spijt op: heb ik wel het juiste gedaan? Heb ik wel genoeg gedaan? In dit 4-jaar kun je vertrouwen op het stevige fundament dat je eerder hebt opgebouwd, zowel in je werk als financieel. Het nemen van rust deze week betekent niet dat alles stil staat, binnenin gaat je ontwikkeling door. En hopelijk krijg je deze week ook het gevoel: ja, ik heb altijd mijn best gedaan. Meer kun je op dit moment niet doen.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Alles gaat hard bij jou deze week. Je werkt vraagt momenteel waarschijnlijk veel van je. Er moeten zaken aangepast worden, er wordt overlegd en gedelegeerd. Kan ook zijn dat je bezig bent met het afronden van juridische zaken, met de aan- of verkoop van je huis, of herfinanciering. Neem er de tijd voor, is nu het advies. Overhaast handelen heeft later consequenties. Raak niet verzeild in allerlei debatten over wat goed en fout is. Paniekzaaiers zijn er genoeg, jij herkent ze heel goed en hebt zelf de keuze waarin je gelooft. Gun jezelf tijd om te wennen aan deze nieuwe gang van zaken. Waarschijnlijk wordt deze week ook je avontuurlijke kant geprikkeld. Het kan opwindend voelen, maar ook onwerkelijk. In ieder geval maakt het veel in je wakker en waarschijnlijk voel jij je vrijer dan je je in tijden hebt gevoeld.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Je rondt deze week vooral dingen af die zijn blijven liggen, en brengt je omgeving op orde. Dat voelt opgeruimd! De vibratie van deze week brengt je waarschijnlijk ook veel kansen om anderen te ondersteunen, zorg te bieden en klussen over te nemen. Net als bij iedereen komen gevoelens van onrust bij je op. Bij jou speelt het gevoel van onmacht een hoofdrol en dat geldt vooral als je mensen die je dierbaar zijn niet persoonlijk kunt bijstaan. Je bent waarschijnlijk geneigd om te geven, geven, geven en je gevoel zegt dat je daarin het initiatief wilt nemen. Als dat niet kan op de manier waarop je wilt, focus dan op je eigen leven. Er zijn vast nog meer zaken die je deze week kunt aanpassen om het leven in deze roerige tijden aangenamer te maken. Zie ook dat je veel sterker bent dan je dacht, en dat je veel lekkerder in je vel zit dan voorheen.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Je had waarschijnlijk gehoopt op meer vooruitgang deze week, maar de toestand in de wereld maant je tot een langzame tred. Waarschijnlijk denk je regelmatig: ‘Goh, wat ben ik eigenlijk rustig onder deze rare omstandigheden’. En je realiseert je waarschijnlijk heel goed, dat deze periode weer voorbijgaat. Het leven neemt gewoon een andere afslag dan je dacht. Houd je dus koest, wacht af. Er komen nieuwe feiten boven tafel die weer een andere wending aan het leven geven. Besteed tijd aan positieve gedachten, en visualiseer hoe je leven er idealiter uit kan zien. Hoe wil je het hebben? Hoe helderder je het voor je ziet, hoe beter. Het is een week waarin je veel van je oude patronen herkent – en loslaat. Waardoor je je leven veel beter in perspectief krijgt.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Sta jezelf toe om meer tijd voor jezelf te nemen deze week. Waarschijnlijk ben je – misschien zonder dat je het in jouw dagelijkse go-go-go-modus echt door had – toch behoorlijk gestrest geraakt door het wereldnieuws. Je was toe aan rust en nu krijg je er de ruimte voor. Net als veel mensen ben je meer thuis en dat geeft best een goed gevoel. Besteed wel aandacht aan losse eindjes en aan details. Lees contracten en kleine lettertjes nog eens door. Kan zijn dat je eerder iets over het hoofd zag. Nu heb je een helderder hoofd en merk je bepaalde dingen wel op. Had je feestelijke plannen? Bedenk dan alternatieve ceremonies of stel uit. Geen haast is het devies. Wat in het vat zit, verzuurt niet. Je gevoel voor timing verbetert en nieuwe inzichten en inspiratie krijgen meer ruimte.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Jouw jaarenergie zegt: dit negatieve nieuws geef ik graag een glanzend randje. Je ziet graag het positieve in alles. Deze week is het even doorbijten, want er komt behoorlijk wat negativiteit op je af. Je maakt je waarschijnlijk zorgen, net als iedereen momenteel. Maar laat dit gevoel van twijfel je niet weerhouden om die zonnestraal in andermans leven te zijn, want dat kun je als de beste. Je hebt ook alle reden om zelfvertrouwen uit te stralen. Je ziet namelijk steeds beter in wat je te doen staat, waarin jij echt goed bent. En wat je plezier en energie geeft. De vibratie van deze week geeft je wat testmomentjes om te zien of jij stevig in je schoenen staat. Vecht er niet tegen, maar buig flexibel mee met de omstandigheden. Doe wat je kunt, en doe het met een glimlach. Geloof in jezelf en in al het waardevolle dat je te geven hebt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden