null Beeld

PREMIUM

Zo ziet deze week (24 t/m 30 november) eruit volgens jouw numeroscoop

Nieuwe week, nieuwe kansen. Tijd dus voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Wat staat jou komende week te wachten?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 48, 24 t/m 30 november 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Je humeur zit in de lift deze dagen, vooral omdat je betere manieren vindt om in contact te blijven met mensen om wie je geeft. Je merkt waarschijnlijk dat één-op-één contact soms beter is voor meer diepgang. Creatieve uitbarstingen kunnen ervoor zorgen dat je opeens een geurige cake uit je oven tevoorschijn tovert. Of je krijgt zomaar zin om al die oude vakantiekiekjes op internet te verwerken tot een papieren fotoalbum. Memories! Veel discipline voor het uitvoeren van verplichte nummers is er nu in ieder geval niet. Zin in romantiek is er hoogstwaarschijnlijk wel in overvloed. Als single onderzoek je misschien alternatieve mogelijkheden voor dates: wel zo veilig. Bestaande relaties worden getest: staan de neuzen nog dezelfde kant op? Er is meer tijd voor overleg en dat schept groeimogelijkheden.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Opruimen, organiseren, plannen: jij zet er nu vaart achter. Het kost je geen enkele moeite om van alles in gang te zetten en om deadlines te halen. Restricties zijn kleine hindernisjes waar jij met twee vingers in je neus overheen hopt. Wel kun je te maken krijgen met stagnerende computers, auto’s die dienstweigeren of zoekgeraakte spullen; let vooral extra op je mobiel. Dit soort afleiding zal waarschijnlijk je humeur niet al te veel beïnvloeden. In contact met anderen – vooral mensen die je minder goed kent – is het nu zaak om vriendelijk te blijven. Iedereen doet zijn of haar best, hoe rottig het er soms ook uit komt. Je komt er in die sfeer misschien ook achter dat iets tolereren niet hetzelfde is als iets accepteren. Wat heb je uit naam van de lieve vrede te lang laten sudderen? Accepteer dat er dingen zijn die je gewoon niet kunt accepteren. Zeg je zegje: vriendelijk doch beslist.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Jouw weegschaal raakt deze week uit balans als je geen prioriteiten stelt. Moet je een project of wens even in de ijskast zetten? Aarzel niet om dit te doen. Er is een perfecte tijd en een perfecte plaats voor alles. Je ervaart meer flow als je daarin meegaat. In relaties valt er deze dagen ook wat uit te zoeken. Best mogelijk dat jij andere dingen voorrang wilt geven: de zoektocht naar een huis kan bijvoorbeeld veel stress opleveren. Beter om daar even pas op de plaats te maken. Pas in december zal hier meer duidelijkheid over komen. Singles gaan creatief om met tradities – en verzinnen zelfs alternatieven. Vrienden bevredigen die behoefte waarschijnlijk beter dan familie momenteel. Misschien ontstaan er zelfs leuke plannen om met mensen uit je buurt iets kerstigs op touw te zetten. Een winterse BBQ voor de hele straat?

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Meer tijd thuis doorbrengen is waardevol, dat besef je als geen ander. Toch brengt het ook meer onrust. Je knoppen worden vaker ingedrukt door je gezin – of je begint je misschien te ergeren aan contact via Zoom. Je kunt er zomaar narrig van worden. Deze week geeft je nu de kans om niet uit gewoonte te reageren. Je verrast jezelf als je tijd neemt om tussen de regels door te luisteren en te begrijpen wat er in de ander omgaat. Het blijkt nu in ieder geval tamelijk nutteloos om mensen van jouw ‘gelijk’ te overtuigen. Iedereen heeft z’n eigen gekleurde brilletje op. Vertellen over je eigen ervaringen geeft de meeste gespreksopeningen. Het knusse gevoel krijgt de overhand als je je meer richt op comfort. Grote uitgaven zijn nu misschien een no-go, maar een mooie, wollen deken om onder te kruipen op de bank geeft een gevoel van geborgenheid.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos wijzigingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Lopen emoties op deze dagen? Jij verlangt waarschijnlijk naar hutjes op de hei, wandelingen hoog in de bergen of zelfs de stilte van een klooster. Zit me-time er even niet in? Dan volstaat het uitzetten van je mobiel en even afstand van sociale media voor meer rust. Dat doet ook veel voor je concentratie. Lichtpuntje is dan ook dat maatregelen nu wel perfect aansluiten bij dat verlangen naar slow motion. Geef dit de nadruk en neem dat bad met lavendelolie, schopt wat naar gekleurde blaadjes tijdens die wandeling en maak tijd om zelf die gezonde pan soep te maken. Ondanks alle rust kan de week onverwachte wendingen brengen. Situaties waarmee je nog geen ervaring hebt, kunnen op je pad komen. Daarbij merk je misschien dat jouw bagage op een ander terrein prima inzetbaar is.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Een romantisch weekje waarin het draait om het smeden van een hechte band. Grote kans dat prille gevoelens de afgelopen weken stabieler zijn geworden. Je leert elkaar beter kennen en waarderen. De situatie waarin je je dit jaar bevindt, heeft de boel waarschijnlijk in de snelkookpan gestopt. De toekomst kan er, ook als er problemen ontstonden met je partner, hoopvol uitzien. Vooral als je besluit om je verhouding met een iets zakelijkere blik te bekijken. Wegen de baten nog op tegen de lasten? Grote kans van ‘ja’. Kijk vooruit, en geef het verleden geen aandacht meer. De zes-vibratie maakt ook dat je extra bezig bent met geld en je ‘zekerheden’. Omdat de kerstgedachte zich deze week al in je roert, help je misschien een vriend of familielid om een rekening te betalen. Ook ouderwets een studie-spaarpot aanleggen voor een jongere kan in je opkomen.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Emoties kunnen heftig heen en weer schommelen deze week. Waarschijnlijk heb je sterk het gevoel dat iets ten einde komt. Dat kan gepaard gaan met de nodige tranen en/of boosheid. Stop die vooral niet weg, dan volgt de flinke zucht van opluchting ook sneller. Je staat in ieder geval voor een nieuw hoofdstuk in je leven: spannend en uitdagend. Je hebt de laatste tijd ervaren wie je vrienden zijn – en wie niet. Op wie kun je bouwen? Dat maakt het gemakkelijker, want je verdoet je tijd niet meer aan relaties die je veel energie kosten – en niets opleveren. De week gaat ook over ‘zorgen voor’; niet alleen voor jezelf, maar ook voor kwetsbaren in je omgeving. Best mogelijk dat je ouders voor grote beslissingen staan en jij je geroepen (of genoodzaakt) voelt om erbij te helpen. Je kunt nu heel wijze woorden spreken waaruit anderen hoop en inspiratie putten om vol te houden.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Interessante week waarin je waarschijnlijk een paar keer ‘bingo!’ roept. Je voelt je waarschijnlijk vrij opgeruimd van binnen en loopt warm voor mensen die interessante plannen smeden. Vooral je toekomst op werkgebied en hoe je geld gaat verdienen staat nu voor op je netvlies. Heb je een sterk fundament op dat vlak, dan voel je waarschijnlijk heel flexibel. Zo niet, dan snuffel je aan allerlei mogelijkheden. Wees gerust: het juiste komt op je pad. Blijf wel langer kijken naar die uitdaging die je uit je comfortzone brengt. Misschien moet je iets bijleren (of afleren?) om kans te maken op die nieuwe functie of het opzetten van die onderneming. Je ondervindt waarschijnlijk ook de noodzaak voor samenwerking: overleg en goede timing zijn nu cruciaal. Geef jezelf ondertussen ook een beloning. Jezelf verwennen met iets dat je al langer wilde hebben – maar jezelf hebt ontzegd – motiveert op dit moment extra.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: In je persoonlijke leven zit je in een periode waarin je leert om afscheid te nemen. Van relaties die niet meer bij je passen, van bezittingen die je niet meer nodig hebt, van denkpatronen die je niet meer dienen. Deze week zal het gevoel van opluchting toenemen. Dat is een belangrijk signaal: je hebt de juiste keuzes gemaakt. Waarschijnlijk ben je een beetje kláár met rouwen en wil je vooruit. De vibe van de week geeft liefde en ook vriendschap een boost. Vooral vrouwen in je leven zijn nu nadrukkelijk aanwezig. Met kritiek, maar ook met hulp. Voel je je ongemakkelijk bij dat eerste? Zet iemand dan niet meteen weg als ‘die ben ik ontgroeit’, maar kijk of je er iets mee kunt. Is die persoon misschien erg kritisch op zichzelf en fungeer jij slechts als spiegel? In dat geval klaren die tactvol geplaatste, grappige opmerking en die (virtuele) knuffel waarschijnlijk de lucht.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden