null Beeld

Zo ziet deze week (25 februari t/m 2 maart) eruit volgens je numeroscoop

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 9, 25 februari tm 2 maart 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid na.

Weekvoorspelling: Er hangt een sfeer van afleiding in de lucht en jij ziet overal losse eindjes die knopen nodig hebben. Hoewel alles eigenlijk best oké gaat deze week, schommel jij heen en weer tussen je zorgen maken en de boel helemaal de boel laten. Je realiseren dat een pitsstop in niemandsland en ‘het even niet weten’ eigenlijk prima is, geeft je ironisch genoeg de handvatten om door te gaan. Je kunt alle kanten op en dat is een intrigerend idee dat je nader wilt onderzoeken. Hoe vastgeroest zit je eigenlijk in je leven, en wat zou je willen veranderen? Reizen geeft je nu ook prikkels, misschien lonk je wel naar een thuis ver weg van thuis. Wees open genoeg om andermans perspectief op jouw acties aan te horen, al hoef je er niets mee. Ontvang ideeën, ontmoetingen, gesprekken, leuke en minder leuke gevoelens in dankbaarheid.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Omdat jouw jaartrilling te maken heeft met relaties in allerlei vormen, ben je misschien bezig met een nieuwe partner – zowel zakelijk als privé. Zijn daarmee problemen, of voel je dat je erin vastloopt, probeer dan te achterhalen wat er dwars zit. Voor welke consequenties ben je bang? Wat vind je te eng om te veranderen? Tegen welke beslissing hik je aan? Laat een ander je niet vertellen hoe jij je moet voelen, maar blijf wel ruimdenkend. Teamwerk is nu belangrijk, dan verlopen allerlei bezigheden redelijk soepel, er komt wat uit je handen. Kijk wel uit voor een te resultaat gedreven sfeer, geniet van de reis. Je humeur kan nu behoorlijk beïnvloed worden door het weer, het verkeer of een aankoop waarvan je spijt hebt. Geef meer gehoor aan je buikgevoel, dat vertelt je dat er verandering op komst is.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Over het algemeen een gelukkige week waarin je lekker bezig bent. Sta even stil als je de neiging om je zin door te drukken voelt opkomen. Kan iets in de gezinssfeer zijn, of binnen een vriendschap. Jij wilt vooruit en aanpakken, maar sommige zaken hebben wat meer tijd nodig om te rijpen. Laat alle impulsiviteit dus varen en leun wat vaker ontspannen achterover. Vanuit ontspanning worden beste ideeën geboren, dat heb je al vaker ervaren. Neemt niet weg dat jij aan de weg mag blijven timmeren, laat je in het doen van jouw eigen ding vooral niet beteugelen. Balans is wel een dingetje, want jij wilt tot in de late uurtjes doorgaan en dan begint je lijf en je omgeving te protesteren. Er kan verrassend nieuws komen van – of over – iemand uit je verleden. Je krijgt hierdoor een heel andere kijk op een situatie die jou destijds veel deed.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: De afgelopen weken waren emotioneel best zwaar voor je en jij verlangt hevig naar een time out. Toch moet je deze dagen nog even volhouden, want er zijn nog wat dingen die je aandacht vragen. Een mooie les die je nu kunt leren is dat alles wat gebeurt – op de lange termijn – echt wel betekenis heeft. Voorvallen, leuk of niet, zorgen er in ieder geval voor dat je meer bij jezelf naar binnen gaat. Je merkt dat je steeds vaker uit je eigen eigen kracht en vertrouwen kunt putten. En dat je, als je de dingen accepteert zoals ze zijn, veel sneller tot rust komt. Familiaire aangelegenheden brengen een hele regenboog aan emoties. Je hoeft de situatie niet te ver- of beoordelen om (jezelf) tot steun te kunnen zijn. Zoek gezelschap van een vriend of vriendin die je stemming begrijpt; je krijgt er een positievere kijk door. Leg je focus op: slimmer werken, niet harder.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Misschien ben je wat onrustig deze week, op zoek naar ‘het juiste antwoord’. Wees gerust: er komt bijna als vanzelf beweging in iets waarmee je zit. Je krijgt betrouwbare informatie of hulp uit professionele hoek die jouw gedachtenkronkels ‘recht’ buigt. Je hebt het gevoel meer vat op de zaak te krijgen en je werkt effectiever. Zou best kunnen dat je je de laatste weken wat afgesneden hebt gevoeld van de wereld, of van de mensen van wie je houdt. Nu is de tijd om weer contact te zoeken en iets leuks te gaan doen. Heb je een vaste partner, dan is nu ook een goed moment om allerlei dingen in beweging te zetten. Verhuizingen, beleggingen en bespreek ook je eigen veranderlijke buien eens. Misschien sta je op het punt om een oude fout te herhalen? Zelfverwijt is nergens voor nodig, het doorzien is een prima stap. Zijn er twijfels over wat dan ook, neem dan een mentale pauze en tank frisse lucht.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Pak je to-do lijstje erbij en vink af! Zijn er dingen blijven liggen, pak ze weer op en maak af waarmee je bezig was. Werk logisch en houd je hoofd erbij. Zijn er collega’s of andere betrokkenen, bewaar dan een zakelijke houding en hoor iedereen aan. Blindvaren op emoties of alleen maar afgaan op je eigen voordeel kan nu enorm tegen je werken. Wees daarom genereus naar anderen, ook met complimenten, maar houd het praktisch. Mogelijk voel je je overvallen door wat oud zeer dat onverwacht (toch) weer komt bovendrijven. Je dacht misschien dat je het allemaal achter je had gelaten, maar er is nog een verwerkingsproces gaande. Laat alle opgejaagdheid varen, je hebt gewoon nog wat tijd nodig om iets een plek te geven. Voel je gevoelens, maar hecht niet teveel aan de, door jou gedroomde, uitkomst. Niets is wat het lijkt.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Alles verandert continu en deze week krijg je de kans om je te realiseren dat ook jouw realiteit constant verandert. En dat verwachtingen vaak heel onrealistisch zijn. Je kunt nu de vruchten plukken van iets waarover je kortgeleden van mening bent veranderd. Beslissingen die je in het verleden hebt genomen, kleuren je realiteit en dat merk je nu maar al te goed. Misschien hecht je nog teveel aan oude denkbeelden. Nu kun je er niet meer omheen en je voelt je min of meer gedwongen om oude plannen te herzien. Maak je die switch dan voel je je waarschijnlijk veel vrijer en optimistischer dan ooit tevoren. Ben je bezig om een relatie te analyseren? Denk je dat diegene niet begrijpt wat jij hebt doorgemaakt, of nu doormaakt? Probeer je eigen hersenspinsels tot de orde te roepen: richt je op de feiten en raak niet gedesillusioneerd. Zie de perfectie in hoe je leven momenteel verloopt.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Geweldige week om nieuwe mensen te ontmoeten – zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Je wilt nu graag Superwoman (of Superman) spelen en hebt hier en daar de neiging om op te scheppen. Lukt het je om dat in toom te houden, dan kan een idee zowel jou als iemand anders vooruithelpen. Let er wel op dat je je bordje niet te vol schept, check je prioriteiten en wat je even in de koelkast kunt zetten. Behandel anderen zoals je zelf behandelt wilt worden en voel je je ergens schuldig over, besef dan dat iedereen – ook jij – wel eens fouten maakt. Het verleden ligt achter je en je hebt nu de kans op revanche, en verbetering. Laat negatief commentaar van je af glijden. Je komt nu ook in de relatie-modus en hebt een plan waarbij je de hulp van anderen nodig hebt. Sta stil bij andermans mening en betrek mensen erbij door ze verantwoording te geven. Aan overredingskracht heb je nu geen gebrek.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: De afgelopen dagen voelde je je waarschijnlijk wat chagrijnig of overgevoelig. Deze week is er een van reflectie. Waar ben je geweest, waar ben je nu en waarheen wil je met je leven? Je begrijpt het ‘actie-reactie’ patroon steeds beter. Besteed tijd aan wat je voelt en gebruik het als richtingaanwijzer. Je krijgt nu de energie die je helpt om iets af te ronden. In de liefde kan het zelfs klef worden nu, er hangen grote beloftes in de lucht. Misschien ga je samen een lang weekend weg, of wil je samenwonen of krijgt een huwelijksaanzoek. Ook een goede week om een misverstand recht te zetten of om iets op te biechten. Je sociale leven wordt belangrijker en maart kan wel eens jouw beste maand ooit worden. Je voelt je heel aantrekkelijk. Je huis of tuin een make-over geven voelt nu ook enorm goed, je krijgt er een gevoel van vrede en balans van. Vooral samen wordt het een ‘thuis’.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden