null Beeld

PREMIUM

Zo ziet deze week (25 t/m 31 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 35, 25 t/m 31 augustus 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: In deze laatste augustusweek kan stabiliteit – vooral in je gevoelens – ver te zoeken zijn. Je buikgevoel zegt dat je klaar bent voor een nieuw avontuur, voor een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Misschien ben je net verhuisd, of is een relatie begonnen of beëindigd. In ieder geval wil je het liefst al het oude vergeten en dóór met je leven. Aan de andere kant zijn er waarschijnlijk nog losse eindjes die om vastknoping vragen. Het kan nu behoorlijk lastig zijn om je aandacht daarbij te houden. Het liefst zou je op een vliegtuig of in de auto hoppen en afreizen naar Verweggistan. Toch is het de moeite waard om zaken netjes af te ronden. Doe dit niet voor een ander, maar om je eigenwaarde te eren. Goed afscheid nemen is een kunst. Houd nu voor ogen dat je al heel ver bent gekomen, en dat je meer hebt doorstaan dan je dacht aan te kunnen.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: De realiteit dringt deze week waarschijnlijk goed tot je door. Een hoop dingen lopen totaal anders dan je ze had voorzien en het is goed mogelijk dat je je zorgen maakt. Dat is begrijpelijk, en toch is het advies: leg angsten zoveel mogelijk naast je neer. Ben je opgevoed met het idee dat je áltijd voor jezelf moet kunnen zorgen? Dat is oké, zolang je er niet dwangmatig mee bezig bent. Ook jij mag hulp aanvaarden, gewoon omdat je er bént. Reageer daarom niet te impulsief met ‘nee’ als iemand je iets uit handen wil nemen. In de tussentijd kan het heel goed zijn dat een oude droom weer de kop op steekt. Misschien is die nu wel haalbaar? Research kan nu veel winst opleveren en je ziet misschien mogelijkheden die voorheen verborgen bleven. De manier waarop je reageert kan nu grote gevolgen hebben voor de lange termijn. Geef nieuwe plannen je volle aandacht.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Vertrouwt iemand je iets toe, of vraagt iemand je om een luisterend oor deze week? Geef liever geen mening of advies, maar vraag wat diegene zelf wil, of vindt dat er te doen staat. Daarmee geef je de ander een heel waardevol gevoel, namelijk: vertrouwen. Vooral de laatste twee dagen van de week is de trilling enorm geschikt om intimiteit te kweken, dus dit kan een heel warme, liefdevolle tijd zijn. Tijdens gesprekken met (een) oude vriend(en) kom je er waarschijnlijk achter hoezeer je veranderd bent sinds die eerste ontmoeting. Met zoveel om over na te denken, is het belangrijk je niet te laten leiden door jaloezie. Ja, die vriendin heeft misschien een mooier huis, leukere baan of opwindender privéleven, maar wees je ervan bewust dat ieder huisje zijn kruisje heeft. Focus op wat jijzelf graag wilt doen en wat er goed gaat in je leven. En: laad je accu op. Niets doen betekent niet dat er niets gaande is.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes. Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Jouw beste troef deze week? Alles en iedereen benaderen met de wens te kalmeren en gerust te stellen in je achterhoofd. Welgemeende vriendelijkheid werkt altijd, maar deze week in het bijzonder. Er is ook kans op een financiële meevaller deze week. Je krijgt misschien iets terugbetaald, of je krijgt ergens bijzonder veel waar voor je geld. Voor de volgende maand is waarschijnlijk een appeltje voor de dorst nodig, dus maak er een potje voor. Wees ondertussen niet bang om toe te geven dat je iets niet weet. En weet ook wanneer dat antwoord gewoon niet goed genoeg is. Soms weet je namelijk precies waar de schoen wringt. Geef dus ook toe als je ongelijk had, of ergens anders over bent gaan denken. Daarmee maak je de weg vrij voor echte verandering. Een eerlijke, open houding – vooral naar jezelf toe – kan je nu op het ‘rechte’ pad zetten.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Er staat wat druk op jouw ketel deze dagen. Grote kans dat je iets kwijt bent en er naarstig naar zoekt: sleutels, documenten, bonnetjes, e-mails… Vind je het niet? Troost jezelf met de gedachte dat alles wat kwijtraakt de weg vrij maakt voor iets nieuws, al is het maar een nieuw slot op je deur. Deze cyclus benadrukt het onverwachte en dat vat zit nu eenmaal vol met verrassingen – leuke en minder leuke. Met deze energie achter je kun je heel goed dingen op gang brengen, al zal niet alles gemaakt zijn voor de lange termijn. Heb je een relatie, dan denk je nu misschien meer dan ooit aan scheiden. Ben je single, dan zoek je misschien (te) naarstig naar een maatje. Realiseer je dat alles plus- en minpunten heeft. En geef het onverwachte ook hier de kans, door er niet te veel denkwerk aan te besteden. Je hebt niet overal de controle over, dus ‘geniet’ maar even van de ‘vrije val’.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou. Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Het wiel van genezing komt deze week krakend in beweging. Het bied je een mooie kans om je leven een positieve draai te geven. De zes-vibratie in combinatie met deze acht-week geeft je de macht en vrijheid om je leven minder ingewikkeld te maken op allerlei vlak, met de nadruk op je functie in de maatschappij. Misschien kom je erachter dat een bepaalde manier van werken uit de tijd is. Of maak je in je eigen zaak schoon schip met werknemers of een sleetse mening. Let wel op dat je nu niet te rigoureus of overkritisch te werk gaat. Heb je met mensen te maken, leg je woorden dan op de weegschaal voordat je ze uitspreekt. Zijn ze echt waar, of geef je alleen maar je mening? Zijn ze vriendelijk? Moeten ze echt gezegd worden? Spijt en het later goed moeten maken is de valkuil van de week. Fysieke beweging is nu heel belangrijk om je zorgen te relativeren.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Je droomt misschien van meer vrije tijd, maar het leven vraagt deze week juist extra veel inzet van je. Voel je je uitgeblust of zelfs uitgeput? Grote kans dat je gesprekken of conflicten in je hoofd rondjes in de mallemolen draaien. Je zoekt misschien redenen waarom de dingen zijn zoals ze zijn, en wat jij anders had kunnen doen of zeggen. Het gevoel van machteloosheid en negativiteit kan nu extra veel energie kosten. Het gaat direct beter als je je concentreert op een of twee dingen waarop je daadwerkelijk invloed hebt. Doe wat je moet doen, zeg niet al te veel en verlies je niet in gedachten over wat je ‘verkeerd’ hebt gedaan. Komt iemand om extra’s, zeg dan vriendelijk maar beslist wat je wel en niet wilt of kunt. Welkom in de week van het grenzen aangeven! Accepteer dat je dromen meer tijd nodig hebben om tot bloei te komen.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Een week waarin je kunt herontdekken dat jij zelf aan het roer van je leven staat. Grote veranderingen zijn nu niet nodig, alle ingrediënten voor het varen van jouw persoonlijke koers zijn hoogstwaarschijnlijk al aanwezig. Bekijk ze eens met de ogen van een kind, wat zou die ervan maken? Zet het ondersteboven, draai het binnenstebuiten. Je hebt misschien geen zin in al die ‘rompslomp’. Maar de trilling daagt je toch uit om je veilige cocon deze week te verlaten, om je comfortzone wat op te schudden. Weer aan het werk kom je misschien tot de conclusie dat je wat ingedut was. Blader ter inspiratie eens door oude agenda’s of dagboeken. Waarmee was je bezig? Wat wilde je voor elkaar krijgen? En wat heb je ervoor over om het alsnog waar te maken? Ook nieuwe uitdagingen grijp je nu, na wat tegenzin, gemakkelijk op. De uitdaging van de week is: op gang komen. Als de trein eenmaal rolt, is het volgende station snel in zicht.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Wees niet verbaasd over je daadkracht deze week, je krijgt met weinig inzet veel gedaan. Het komt omdat de voorbereidingen al voor elkaar waren. Je kunt genieten van de kers op de taart. Toch ben je waarschijnlijk niet in de stemming voor feestneuzen; serieuze gedachten domineren. Je gezondheid, financiën en zelfs zorgen over je oude dag kunnen je bezighouden, ook al heb je er de leeftijd helemaal niet voor. Je beseft nu maar al te goed dat preventie alles is. Een prima week dus om je leefstijl eens onder de loep te leggen. Eet je gezond? Krijg je genoeg beweging? En hoe zit het met stress? Dat laatste is op dit moment gekoppeld aan geldzorgen. Het kan best zijn dat je voor grote uitgaven of investeringen staat. Neem ze gerust nog eens door, misschien moet je nog eens nadenken of je het er wel voor overhebt? Laat logica je beste maatje zijn.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden