null Beeld

Zo ziet deze week (26 mei t/m 1 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12.

Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder persoonlijk jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 22, 26 mei t/m 1 juni 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar een verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op je pad en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Zinvolle veranderingen gaan vaak hand in hand met niet zo leuke gevoelens zoals eenzaamheid en/of verwarring. In deze week, waarin je waarschijnlijk wordt geconfronteerd met extra werkzaamheden, is het goed mogelijk dat je verandering aan den lijve ondervindt. En dan bedoelen we ook echt: lijfelijk. Allerlei onwelkome gevoelens kunnen opborrelen. En je had al zoveel op je bordje! Besef dat dit een unieke kans is. Probeer die gevoelens daarom niet te analyseren of rationaliseren, maar ze echt in je lijf te voelen. Laat alles door je heen trekken, tranen wassen je geest schoon. Je bent goed bezig als je schuldgevoelens of beschuldigingen naar anderen toe de juiste plek kunt geven: achter je. Doe dat rugzakje af. Voor jezelf, omdat jij genoeg hebt van die ballast. Oefen deze week vooral om jezelf niet met anderen te vergelijken. Ook dat geeft opluchting.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Voel je je wat chagrijnig of extra moe? Het is helemaal in lijn met de trilling van deze week die jou rust voorschrijft. Blijf daarom wat meer op de achtergrond, check alleen het hoognodige nieuws, lees liever opbeurende boeken of kijk komische films. Deze dagen kan het best een uitdaging zijn om positief te blijven. Gaat iets dat je graag had willen doen niet door, dan kan dat een stroom van had-ik-maar gedachten triggeren. Helaas: aan het verleden valt niet te sleutelen, en een glazen bol heb je ook al niet. Het enige wat je nu kunt doen is lief zijn voor jezelf – en anderen. Geef mensen die je hulp nodig hebben zoveel mogelijk medewerking. Doe een goed woordje waar je kunt. Luister ook tussen de regels door, en geef die schouderklopjes. Grote kans dat iemand jou ook voorziet van de nodige vriendelijke gebaren.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Het venijn zit ‘m deze week in het maken van aannames. Check daarom de feiten voordat je conclusies trekt en ga vooral niet af op hoe iets lijkt. Alles is anders dan je denkt, je ziet momenteel waarschijnlijk alleen kleine stukjes van de puzzel. Het grote geheel blijft nog even buiten beeld. Heb je de keuze tussen kwantiteit en kwaliteit, ga dan voor dat laatste. Twijfel je over hoe je op een gebeurtenis of een verzoek moet reageren, doe dan een stap terug. Vraag wat bedenktijd en bekijk de situatie van een afstandje. Kijk onder de oppervlakte. Zoek meer informatie. Denk lange termijn, ook al sporen anderen je nu misschien aan tot snelle actie. Liefde en geld zijn deze week aan elkaar gelinkt. Het kan best zijn dat mensen om wie je veel geeft – ouders, vrienden, je geliefde – je helpen aan wat meer financiële armslag.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Jouw thema deze week is vereenvoudiging. Het is nu je taak om alles wat zwaar op je maag lag, uit te spugen. Heb je je druk gemaakt om een relatie, of draaien je gedachten rond in cirkels over of je volgend jaar nog wel werk hebt? De trilling van deze dagen helpt je om rustiger, veerkrachtiger en begripvoller te worden. Verbrand geen bruggen achter je, maar verzet je ook niet tegen de nodige veranderingen. Dat gaat je deze week, misschien wel tot je eigen verbazing, heel goed af. Het zijn goede dagen om vrij te nemen en jezelf extra te verwennen zodat gekwetste gevoelens – of je je ervan bewust bent of niet – de kans krijgen om te helen. Best mogelijk dat een vleugje verliefdheid jouw kant op waait. Dat hoeft niet per se op een mens te zijn, kan ook zijn dat je een dier adopteert of iets meemaakt dat je nieuwsgierigheid aanwakkert. Dat smaakt in ieder geval naar meer!

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Een nieuwe weg inslaan, een ander huis, een frisse insteek: deze week komt er schot in veel zaken, ook in die van het hart. Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat je ergens helemaal klaar voor bent. Kan best zijn dat er een huwelijksaanzoek komt, dat je gaat samenwonen of een contract ondertekent dat veel voor je betekent. Je komt er - misschien met verbazing - achter hoeveel je eigenlijk op anderen leunt voor dat warme gevoel van welbevinden. En dat maakt ook kwetsbaar. Schuw dat gevoel niet: mensen hebben nu eenmaal andere mensen nodig. Check vooral wie er ‘als vanzelfsprekend’ in je leven is. Kun je diegene eens extra in het zonnetje zetten en verrassen met een mooi gebaar? De weekenergie geeft jou ook een koppige vibratie, die zich vooral uit op communicatief gebied. Woorden rollen nu gemakkelijk uit je mond, ook ondoordachte. Denk dus voordat je spreekt.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Wees niet bang om ‘Ik weet het niet’ te zeggen deze week. Soms moet je gewoon meer informatie verzamelen en daarvoor is tijd nodig. Over-analyseren is de moeilijkheid van deze week. Je denkt, en denkt en denkt nog wat meer. Je werkt misschien meer vanuit huis en daardoor komen je zorgen hierover ook letterlijk in je privésfeer terecht. Het gevoel dat je je zaken niet zelf onder controle hebt, maakt je waarschijnlijk heel onrustig. Realiseer je dat al dat denkwerk niet helpt. Ja, de huidige tijd kan heel frustrerend zijn, maar laat dit niet de wind uit je zeilen nemen. Wees creatief. En ga deze dagen voor de filosofische aanpak: na regen komt zonneschijn. Probeer gedachtenkronkels te zien als wolken aan de hemel. Je bent niet je gedachten, ze trekken alleen maar voorbij in je geest.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Veeg een goed idee niet van tafel omdat je er niet direct iets mee kunt! Het gaat deze week om het vinden van balans tussen te veel willen en te weinig verwachten. Geduld en diplomatie zijn nu je grootste vrienden. Vertel je plannen niet aan Jan-en-Alleman, maar laat ze rustig rijpen in je geest. Schrijf ze op! Je geest wordt er lenig van. Oefen jezelf om vaker als Pippi Langkous te denken: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Het opwindende gevoel dat hierdoor ontstaat, kan best wat nachtelijk gewoel veroorzaken. Maar wie zegt dat je altijd acht uur moet slapen? Ben je aan het daten – en moet je dit momenteel vooral online doen – geef andermans woorden dan niet te veel betekenis. Mensen doen zich vaak beter voor dan ze zijn. Stel vragen. En stel ze opnieuw, op een andere manier. Dan komen apen sneller uit mouwen.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Een vleugje conservatief, een snufje praktisch en een lepeltje terughoudend. Dat is het recept voor deze week. Als de wereld ‘normaal’ was blijven doordraaien, had de acht-vibratie jou momenteel het winnaars-gevoel gegeven. Nu alles anders is, sta je waarschijnlijk voor heftige beslissingen en moet je mensen teleurstellen. Niet dat je de boel niet perfect regelt, maar deze verplichtingen kosten je nu ook veel energie. Leg je focus deze week daarom op het afhandelen van financiële zaken. En verder vooral op vriendelijkheid. Ja, anderen zullen je langs hun meetlat leggen, daar ontkom je niet aan. Het is niet nodig om je bezig te houden met wat anderen van je denken. Maak je hoofd leeg zodat nieuwe ideeën kunnen doorkomen. Experimenteer ermee in je geest, zodat ze straks werkelijkheid kunnen worden.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: De weekenergie – en jouw emoties – rocken en bokken misschien nog als een op hol geslagen paard. Toch gloort er licht aan het eind van deze roerige tunnel. Hoe benut je deze rare periode? Welke mensen inspireren jou? En met wie of wat ben je klaar? De negen-energie geeft je de kans om alles wat niet meer werkt voorgoed van je af te schudden. De volumeknop gaat dan waarschijnlijk snel zachter. Best kans dat je nu – misschien tijdens dagdromen of ’s nachts – heldere beelden doorkrijgt van hoe je leven eruit zou kunnen zien. Misschien heb je het gevoel dat je in actie moet komen, maar wacht nog even met toezeggingen voor de lange termijn. Wentel je ondertussen in het gevoel dat je veel te bieden hebt. En geef toe aan je behoeften ook als die niet in lijn zijn met die van je partner – of andere naasten. Je weet: als je niet voor jezelf zorgt, kun je anderen ook niet van dienst zijn.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden