null Beeld

Zo ziet deze week (27 oktober t/m 2 november) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 44, 27 oktober t/m 2 november 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Soms kun je het gewoon niet eens worden. Met dat thema worstel je deze week waarschijnlijk het meest. Het maakt dat je gemakkelijk in discussies verzeild raakt die je op z’n minst een ongemakkelijk gevoel geven. De kunst is nu om niet zozeer naar de inhoud van de discussie te kijken, maar naar jouw eigen ongemak. Wanneer heb je dat gevoel voor het eerst ervaren? Wees bij het uitzoeken mild voor jezelf. Iedereen heeft butsen die later pijnlijk kunnen opspelen zodat ze kunnen herstellen. Het is ook een week waarin financiële issues extra aandacht vragen. Misschien zoek je nieuwe klanten, andere manieren van geld verdienen of denk je over het verhuizen van je bedrijf. Goed mogelijk dat je nu een misverstand over jezelf of je zaak voor eens en altijd kunt ophelderen. Ben je aan het daten, dan kunnen werk gerelateerde activiteiten je stimuleren. Online vergaderen krijgt dan een heel andere sfeer.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Als de mist rond je hoofd optrekt en je de ‘harde’ werkelijkheid ziet, kun je uit je doen raken deze week. De trilling wil je op die manier wakker schudden én je een bemoedigend zetje in de rug geven: ‘Kom op, je kunt het!’ Optimisme krijgt de overhand als je kijkt wat je nog wél kunt doen en nog wél hebt. Het werkt in je voordeel als je nu een zakelijke instelling laat zien. Ga niet te veel in op discussies, zet je overkritische bril even af. En vermijd het om een nieuw idee meteen met iemand te delen. Het kan snel afgeschoten worden, dus geeft het eerst handen en voeten. In de liefde is het relaxt deze week, al kun je aankloppende kinderwensen en huwelijksbootjes beter buiten laten staan. Wees realistisch als het gaat om je budget. En realiseer je: wat je nu doet en laat creëert je toekomstige werkelijkheid. Focus op simpele dingen: maak eens een lekkere, grote pan soep.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: De nadruk ligt deze week op praktische zaken. Je bent waarschijnlijk de laatste loodjes van iets aan het tillen, en dat kan zwaar zijn. Ook mentaal, want je krijgt te maken met uitstel, afstel en vragen waarop je alleen onduidelijke antwoorden krijgt. Iets kan voor je – in je eigen voor- of nadeel – beslist worden. Grote kans dat je later pas later ziet hoe het jouw ontwikkeling helpt. Lees deze dagen eens rustig door je contracten en eigendomspapieren. Onderstreep zaken die je niet begrijpt en leg ze voor aan iemand die uitleg kan geven. Investeringen van vroeger kunnen nu goud waard blijken. Een klein persoonlijk project waarbij kinderen, ouderen of dieren betrokken zijn, geeft nu veel voldoening. Draai bijvoorbeeld eens een dagje mee op de opvang, zeem de ramen voor een oude buurvrouw of doneer voeding bij het asiel. Je hebt misschien meer tijd voor online cursussen en workshops in kleine groepjes, schrijf je dus in voor iets wat je altijd al wilde doen.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Je krijgt het speldje ‘Probleemoplosser van de week’, en dat is helemaal jouw eigen verdienste. Waar anderen misschien niet doorzetten, heb je jouw aandeel prima voor elkaar. Ondertussen voel je je waarschijnlijk wat rusteloos. Gesprekken kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen. Je omgeving lijkt je te willen overhalen om iets te doen waar je niet – of niet helemaal – achter staat. Het is nu handig om je hakken uit het zand te halen. Dit is namelijk een mooie kans om je leven om te gooien, zonder dat iemand er raar van zal opkijken. Grote veranderingen hangen tenslotte bij veel mensen in de lucht en met de 4-daadkracht ben je voor veel mensen een bron van inspiratie. Doe daar je voordeel mee en zeg in je eigen vertrouwde kring waar het voor jouw gevoel om draait. Dit uitspreken geeft opluchting en je zult je niet schuldig of gemeen voelen.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Even een sprintje inzetten om bij te blijven, dat is de sfeer van jouw week. Veel mensen trekken aan je mouw en af en toe zul je het gevoel hebben dat je van links naar rechts en ondersteboven wordt getrokken. Gelukkig kun je gebruikmaken van drie kwaliteiten die je hebt aangeleerd. Allereerst: het vermogen om voorbij je eigen noden en wensen kijken naar het grotere plaatje. Ten tweede: ervaringen uit het verleden gebruiken om wijze keuzes te maken. En als derde: het verlangen om iets áf te maken en vérder te gaan. Uit die mix brouw jij deze dagen gegarandeerd het best mogelijke soepje. Tegen het eind van de week glijd je in een rustigere sfeer, dus meer tijd thuis doorbrengen komt jou waarschijnlijk helemaal niet slecht uit. Neem een pauze van nieuws of mensen op sociale media die je te veel opwinden. Bel eindelijk die goede vriend(in) die je al zo lang niet hebt gesproken. En laat zorgen uit je hoofd waaien in de natuur.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou. Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Heb je iets belangrijks (of stiekems) over iemand ontdekt? Zijn er onverwachte deuren open- of dichtgegaan? Of heb je eindelijk die conclusie getrokken na eindeloos twijfelen? Het is de week van het heldere plaatje voor jou. De trilling geeft je nieuwe informatie waardoor je verder kunt met iets of iemand. Zo kun je besluiten om anders of elders te gaan wonen, toch mantelzorgwerk op te pakken of een medische kwestie op een andere manier aan te vliegen. Omdat je nu beter weet wat je wilt, kun je korte metten maken met tegenstrijdige belangen. Vergeet hierbij jezelf niet. Vraag je af wat jouw batterij het beste oplaadt: is het doen of juist niet doen? Vergeet niet om hulp te vragen. Die kan ook bestaan uit iemand die je herinnert aan je kwaliteiten. Die knuffel of schouderklop maakt jouw week compleet.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Emoties opzij, hier komt de rede! Een zakelijke houding brengt jou verder deze week. Je houden aan deadlines, afspraken nakomen en regels volgen, loont. Je status, reputatie en succes lijken er zelfs van afhankelijk te zijn deze dagen. Vertaal het naar je privéleven en je ontkomt niet aan geborrel in je binnenste, omdat je van alles voelt in je buikstreek. Laat dat dwarsliggende ei en alle gevoelens die dat met zich meebrengt even voor wat het is. Het kan later op een soepele manier gelegd worden. Voel je gevoelens ondertussen wel, maar onthoud je van uitspraken. Door woorden laaien emoties alleen maar verder op. Heb je te maken met juridische kwesties; een scheiding, een huur- of koopcontract? Zorg dan dat advocaten en andere betrokkenen op de hoogte zijn van alle ins en outs. Voor datende zevens: een achtergrondcheck is nuttig als je twijfelt aan iemands goede bedoelingen of reputatie. Gebruik je gezonde verstand.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Grote kans dat je complimenten krijgt, promotie of een financieel extraatje deze week. Je wordt beloond voor inspanningen uit het verleden. Men ziet wat je waard bent en handelt ernaar. Inspiratie voor meer goeds kun je deze week halen uit informele gesprekjes aan de keukentafel, over de schutting met de buren of babbels op sociale media. Naar mensen luisteren en vooral begrijpen wat ze bedoelen is nu belangrijker dan zelf aan het woord zijn. Dan vallen mogelijk belangrijke kwartjes – eureka! – en je krijgt de kans om iets zonder al te veel moeite te starten. Ook romantische relaties krijgen deze week groen licht. Vooral als die gebaseerd zijn op een warm, vriendschappelijk gevoel en veel gedeelde interesses in plaats van puur lijfelijks. Ook mogelijk dat die onoprechte ‘lover’ nu meedogenloos door de mand valt. Bekijk situaties met die heldere blik.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Als het om relaties gaan, weet je nu veel beter wat je wilt. Om die reden kun je je deze week heel opgeruimd voelen. Best mogelijk dat je samen plannen maakt die beide zijden van de liefdesmedaille kunnen vertegenwoordigen. Misschien ga je trouwen of samenwonen. Of misschien bereik je wel overeenstemming over een scheiding en op jezelf gaan wonen. Je hebt nu het besef dat zwart bij wit hoort en dat beide tinten je persoonlijke groei zullen opleveren. Het advies: neem een filosofische houding aan en houd je voetjes op de vloer. Je intuïtie schijnt deze week, ondanks bewolking buiten, een heel helder licht op allerlei zaken. Het helpt je om angels uit rotsituaties te trekken, voorzichtig met gevoelige informatie om te gaan en om de onderliggend drijfveren van (nieuwe) mensen te doorzien. Hoe kun je anderen helpen om te krijgen wat ze willen? Die instelling brengt jou persoonlijk ook verder deze dagen.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden