null Beeld

Zo ziet deze week (28 juli t/m 3 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 31, 28 juli t/m 3 augustus 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Zijn er financiële consequenties die veroorzaakt zijn door de huidige crisis? Ze liggen je deze week op de maag als een te vette maaltijd. Het kan je week heel negatief kleuren; je wordt er niet gezelliger van. Daarbij ben je nu geneigd om volkomen op de logica af te gaan. In dit geval is het handig om je buikgevoel – en ervaring – ook een woordje mee te laten spreken. Denk daarom niet te veel dóór op zorgen of twijfels. Doe wat je kunt, maar bedenk ook dat veel ‘problemen’ zich als het ware vanzelf oplossen. Heb vertrouwen dat het leven je misschien niet altijd geeft wat je wilt, maar wel wat je nodig hebt. Dein mee op het veranderlijke ritme. Ook belangrijk deze dagen: erkennen dat ook jij er weleens naast zit. Fouten maken is menselijk. Maar als je helder genoeg bent om ze te her- en erkennen kun je voorkomen dat je een 2e, 3e of 4e keer in dezelfde kuil valt. Focus op het gevoel dat alles mogelijk is.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: De trilling van deze week kan iets definitief beëindigen: een relatie, een contract, een oude manier van denken. Toch heb je waarschijnlijk een verwachtingsvol gevoel. Alsof je tussen het oude en het nieuwe in balanceert. Dat is nog wat instabiel en misschien zoek je daarom veel steun bij je familie, vrienden of op sociale media. Je bent nu heel gevoelig voor (sociale) druk en wilt graag ergens bij horen. Wees nu heel alert dat je geen dingen zegt, doet of schrijft die niet echt bij je passen, en waarvan je later spijt krijgt. Luister alleen naar mensen die je door-en-door kennen. Omdat je in een 2-jaar gericht bent op partnerschappen, wil je daar nu duidelijkheid over. Heel goed mogelijk dat je bevestiging zoekt bij je partner: hou je echt van mij? Misschien zie je die witte jurk en dat grote feest nu heel helder voor je. Je luistert naar je hart deze dagen. Zolang je niet in extremen vervalt kan dit een week zijn vol doorbraken.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit stroomt, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Belangrijk om te onthouden deze week: je hoeft niet alles alleen te doen. Samenwerken is het codewoord, dus laat toe dat anderen je voeden met hulp en die andere kijk op dingen. In een werksituatie vind je het misschien spannend om je ideeën of plannen voor te leggen aan iemand met ‘macht’ – een geldschieter, je baas of een grote klant? Misschien voel je je een beetje geïntimideerd? Probeer goed in te voelen wat de ander nodig heeft, wat echt belangrijk is voor diegene. Er wordt nu een beroep gedaan op je inlevingsvermogen. Leg vooral ook de nadruk op waar jij in creatief opzicht het verschil kunt maken. Ook in je privéleven moet je iets tactisch brengen, houd je emoties dus in toom. In de omgang met jongeren realiseer je je misschien dat je je voor een goede afloop niet overal mee hoeft te bemoeien. Iemand is verstandiger dan je denkt.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Of je nu al vakantie hebt gehad of niet: je kunt deze week te maken krijgen met het spijbelgevoel. Serieuze zaken boeien je nu niet, je wilt plezier maken. Geef hier – als het enigszins mogelijk is – gehoor aan. Ontspanning en even je hoofd leeg maken is belangrijk. De stemming is in ieder geval positief en speels. Ben je wel aan het werk, dan lopen zaken waarschijnlijk wat vertraging op. Je kunt niet verder door dingen waarop je zelf geen invloed hebt. Iemand niet te pakken krijgen, uitgestelde betalingen of leveringen… Het kan wat frustrerend zijn om nu te moeten werken. Besteed je tijd ondertussen goed en plan iets vooruit, liefst iets feestelijks of ludieks. Besteed ook aandacht aan jezelf. Wat heb jij nu nodig om lekker te gaan? Laat de kwaliteit van je leven daarbij niet afhangen van anderen. Alleen jij kunt jezelf gelukkig maken.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Een prima week om slechte gewoontes voorgoed bij het grofvuil te zetten! Je hebt je prioriteiten deze dagen prima op een rijtje en doorzetten is nu gemakkelijk. Geef jezelf wel genoeg tijd en ruimte – en credits – om tot blijvende verandering te komen. Wat je doet is niet niks! Jezelf belonen kan heel goed in de vorm van fysieke aandacht. Ga lekker naar de kapper, boek een massage of maak in het weekend spontaan een stedentripje. ‘Trips down memory lane’, zoals men dat in het Engels zo mooi zegt, werken nu helend en verhelderend. Zoek de omgeving waarin je bent opgegroeid nog eens op, blader door oude fotoboeken of klets over die goede oude tijd met oude vrienden. Sta stil bij je eigen afkomst. Zie wat je allemaal hebt meegemaakt en doorstaan. En hoe je bent gegroeid. Concentreer je verder op die open blik, je kunt nu alle kanten op.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Liefde en relaties blijven in dit 6-jaar meestal wel stabiel. Deze week kun je samen groeien door irritaties op een vriendelijke manier te bespreken. De toon maakt de muziek. Net als beseffen waaróm je soms bij een standpunt blijft. Is dat uit gewoonte, pure koppigheid of echt voor je eigen geestelijke en fysieke welzijn? Waar is meer flexibiliteit mogelijk? Waar kun je de ander meer tegemoet komen? En wat heb jij nodig? Kleine aanpassingen kunnen nu een positief effect op jullie allebei hebben. Is de relatie nog pril, onderzoek dan hoe je je echt voelt in dit samenzijn. Voel je je krachtig en vrouwelijk? Ga ervoor! Ondertussen is fysieke inspanning nu heel belangrijk. Hou je van sporten, doe dat dan vooral. Zo niet, wees dan veel buiten – ook al nodigt het weer niet uit. De wind in je haar – en door je gedachten – is nu heel heilzaam.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Je dacht misschien dat een situatie helemaal duidelijk was. Deze week kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat je er nog eens beter naar moet kijken. Heb je soms gevoelens onder het tapijt geveegd? Heb je een ander voor jezelf laten gaan? In deze periode steken voetangels de kop op. Jouw hang naar onafhankelijkheid wordt deze dagen benadrukt, dus luister ernaar. De trilling overlaad je waarschijnlijk met details om uit te vogelen. Je zult tijd moeten maken om alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Laat je daarbij niet haasten door buitenstaanders – en maak dat ook heel duidelijk. Zet jezelf in de eerste versnelling, zodat je niet over (nare) gevoelens heen springt. Het is een week van het doorprikken van je eigen droomballonnen. Die realistische kijk is nu heel belangrijk om op je eigen pad te blijven.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Jouw week staat in het teken van inzicht. Het is nu cruciaal om naar dat stille innerlijke stemmetje te luisteren, want dat probeert misschien al langer je aandacht te krijgen. En dat heeft een reden. Ga daarom bij alles wat je doet niet af op eerste indrukken, maar graaf dieper. Weet wat relevant voor jou is – en wat niet. De marathon is als het ware gelopen, nu is het tijd om een mini-sabbatical te nemen en te kijken waar je precies staat. Daarmee zijn dit ook goede dagen om losse eindjes te vinden en vast te knopen. Dingen die zoek zijn geraakt terugvinden, updates of nieuwe software installeren op je computer, de inventaris checken… Maar ook: waar sta je in relaties? Neem de tijd om naar anderen te luisteren, om echt aandacht te geven zonder zelf het podium in te willen nemen. Lukt dat, dan zijn het heel ontspannen dagen.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Je brein maakt overuren, je ambities worden aangewakkerd. Jij wilt jezelf laten zien deze week! Heel goed mogelijk dat je, na een periode van relatieve rust en reflectie, nu weer volgas van start gaat. Misschien heb je een nieuwe baan, of kun je verder met iets waaraan je voor de crisis werkte. Op romantisch gebied kan een grote financiële beslissing een wissel trekken op jullie beider humeur. Gaat de aankoop van een huis niet naar wens, gaat die baan aan je neus voorbij, of blijken er nare kleine lettertjes in een contract te staan? Ben je van nature geneigd om een afwachtende houding aan te nemen, dan is die nu ver te zoeken. Je stelt vragen en zoekt heel actief naar betrouwbare informatie. Het inschakelen van een (onafhankelijke) specialist is een aanrader. En let erop dat je je niet op je geliefde – of iemand die probeert te helpen – afreageert.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden