null Beeld

PREMIUM

Zo ziet deze week (3 t/m 9 november) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken, dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 45, 3 t/m 9 november 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Deze eerste week van november krijg jij waarschijnlijk dat shotje optimisme. Ondanks restricties zie je goede ontwikkelingen. De buitenwereld geeft schouderklopjes en bemoedigende woorden: je merkt dat je omgeving het goed met je voor heeft. Heb je soms het gevoel dat jij hier zelf niet zo veel voor gedaan hebt? Dat je eigenlijk geen keuze hebt en alleen maar met de stroom meedrijft? Weet dat je wel degelijk de keuze hebt gemaakt; die van dóórgaan namelijk. Binnen intieme relaties kunnen wel wat lastige gesprekken ontstaan. Is jouw goede zin voor je partner of vriend(in) het startsein om de beren op de weg onder een microscoop te leggen? Laat het maar zo zijn en probeer de ander niet van jouw gelijk te overtuigen. Bedank voor de input en adem rustig verder. Vertrouwen komt sneller als je over omstandigheden die aanvoelen als drijfzand heen springt.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Op dit moment is het, waarschijnlijk vooral vanwege economische beperkingen, watertrappelen voor je. Om een sombere sfeer te pareren, kijk je deze week naar alles wat je wél hebt en wél kunt doen. Op het werk kun je zwaarder belast worden; zie het als een motie van vertrouwen. Men ziet jou als die betrouwbare doorstomer. Een probleem op een andere manier aanvliegen kan die positie nog versterken. Ook thuis is het een mooie week om je persoonlijke groei te laten zien. Ontstaan er discussies, probeer mensen niet om te turnen. Geef aandacht, vraag naar het hoe en waarom. Geef vervolgens voorbeelden die jouw mening onderstrepen. Vooral verhalen, liefst waargebeurde uit je eigen leven, geven de doorslag. Lastig? Stilte spreekt soms duidelijker dan woorden. Ligt iets buiten je controlesfeer, dan geeft de trilling je deze dagen ook de mogelijkheid om te zeggen: ‘Ik weet het niet.’

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creativiteit vloeit, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: Houd je je mening voor je uit angst dat anderen je laten vallen? Je nek uitsteken kan deze week juist heel goed voor je werken. Misschien zeg je zelfs dingen hardop die anderen de hele tijd al denken: je krijgt bijval. Laat angst dus niet je raadgever zijn, maar luister naar je intuïtie. Dat laatste kan een uitdaging zijn, want je voelt je waarschijnlijk wat rommelig of onrustig vanbinnen. Onthoud dat alles betekenis heeft en dat beelden niet voor niets in je opkomen. Maak ondanks drukte deze week tijd voor ontspanning. Vooral sportieve of bordspelletjes brengen jou en je geliefde(n) dichter bij elkaar. Er is dan op een leuke manier competitie. Zijn jij en je partner bezorgd over financiën? Maak cash vrij door niet-essentiële zaken te skippen. Recycle je eigen ongebruikte spullen. Onbelangrijks schrappen geldt ook voor het vrijmaken van tijd: snoei in je schema. Overal bovenop zitten is nu niet nodig.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes. Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020 bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Grote kans dat je deze week een wegafzetting tegenkomt waar je al vaker voor hebt gestaan. Deze keer is er echter ook dat olifantenpaadje waar je in kunt duiken. Om het te kunnen zien, focus je op wat JIJ voelt en denkt. Anderen ‘lezen’ en proberen om je aan te passen – of ze te beoordelen – is misschien jouw natuurlijke neiging. Doe het nu eens anders en je ziet dat het leven zich meer naar jou voegt. Dat zijweggetje kan voor wantrouwen en verwarring zorgen: waarheen leidt dat rare paadje me nu? Vertrouw er maar op dat het je in ieder geval naar jezelf leidt. Misschien denk je op het werk nog vaak: ‘Als ik het niet doe, doet niemand het.’ Maar ben je echt zo onmisbaar? Laat iets wat je dwangmatig deed eens zitten en kijk hoe het uitpakt. Issues met je partner, kinderen of je thuis kunnen aandacht vragen. Blijf praktisch en denk niet te ver vooruit, dan komt het goed.

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Tien tegen een dat je aan het begin van deze nieuwe maand wordt geconfronteerd met iets waarmee je weinig ervaring hebt. Ervoor wegduiken is waarschijnlijk je eerste impuls. Dat kan een goede strategie zijn deze week, het geeft je in ieder geval bedenktijd. Met alle onvoorspelbaarheid van de laatste maanden en weken zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Letterlijk tijd doorbrengen in een bos, gevallen blaadjes wegschoppen, paddenstoelen ontdekken: het brengt je nu terug naar de aarde. Je weet daarna weer wat je moet doen of zeggen. Werken jij en je partner elkaar, bijvoorbeeld tijdens het thuiswerken, op de zenuwen, geef elkaar dan meer ruimte. En: zoek niet te veel achter commentaar. Wordt de vraag: ‘Wat bedoel je precies?’ niet beantwoord, ga dan uit van goede bedoelingen.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou. Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: Ben je dit jaar nog niet gaan samenwonen of trouwen? Deze week staat nestelen heel helder op je netvlies. Misschien heb je eindelijk een betaalbare woning gevonden, of heb je meer zicht op je financiële positie. Best kans dat de druk nog een paar dagen voelbaar is: misschien zijn er voor een huis of baan andere gegadigden die met je concurreren. Blijf vooral kalm en doe niets overhaast. Denk terug aan andere stressvolle momenten en hoe je ermee omging. Put uit je geheime bronnen: vertrouwen en doelgerichte acties. Wees bij het vragen om hulp kritisch over wie je vraagt: is diegene wel in de positie om je te kunnen helpen? Voor iemand in je omgeving ben jij waarschijnlijk die helper. Let er deze week – vooral in contact met jongeren en bejaarden – extra op dat je niet alles uit handen neemt. Leg de nadruk op zo snel mogelijk of zo lang mogelijk zelfstandig functioneren

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Acceptatie speelt deze week een grote rol. Hoewel je wat veren hebt gelaten en de allerlaatste tranen misschien nog niet helemaal zijn opgedroogd, begin je aan je nieuwe denkwijzen te wennen. Het idee dat je mensen niet kunt veranderen, geeft je veel rust. Je beseft dat je alleen je eigen gedrag en houding naar iemand toe veranderen. Jouw innerlijke rust heeft als bijwerking dat iemand uit je leven kan verdwijnen. Misschien valt er zelfs letterlijk een rouwkaart in je bus. Liggen er nog bittere reacties voorop je tong, leidt jezelf dan af. Vooral filosofische woorden in boeken kunnen je over de laatste hobbels heen helpen. Net als je huis een opfrisser geven. Het klinkt misschien wat belegen, maar bij rust horen ook reinheid en regelmaat. Sop er lekker op los, koop kussens in frisse kleuren en geef je bankstel een andere plek. De wereld draait misschien door, jij draait. Maar niet dóór.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Grote kans dat je nogal in je hoofd bezig bent deze week. Als je brein je hart overschreeuwt, is het tijd om naar dat bescheiden, zachte stemmetje te luisteren. Dat laten meepraten is nu extra belangrijk, want er komen belangrijke beslissingen op je af. Een nieuwe kans op het werk, het startsein voor een project, een handtekening onder dat (koop)contract. Je ziet nu heel helder hoe je jouw situatie kunt verbeteren. Mits je gevoel maar een woordje mee mag spreken. Blijf dus eerlijk, ook als je jezelf daar voor jouw gevoel ‘tekort’ mee doet. Goed advies komt nu van een ouder persoon. Voor het kweken van meer financieel vertrouwen stop je een honderdje in je portemonnee. Geef het niet uit: weten dat het er altijd is, doet de truc. Wees deze week grootmoedig en geef iets weg dat je zelf mooi of leuk vindt. De beste cadeaus komen later in een andere vorm bij je terug.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Deze eerste novemberweek brengt jou waarschijnlijk veel romantische momenten. Best mogelijk dat je nu (toch) valt voor de charmes van een ouder iemand, of iemand die je voorheen minder aantrekkelijk vond. Zet je roze bril soms wel af, want het is nu niet de week om je hele hebben en houden op tafel te gooien. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, dus bouw het rustig op. Houd strikt persoonlijke informatie liever wat langer voor je. Voelt iets of iemand niet pluis, luister er vooral naar. Op het werk kun je deze week het best wat op de achtergrond blijven. Je krijgt misschien te maken met een zeer assertieve leidinggevende of klant. Laat niet over je heen lopen, maar stel je wel bescheiden op. Haal voldoening uit een dienstbare houding. Ook je moeder of andere oudere vrouwfiguur is je er dankbaar voor.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden