null Beeld

Zo ziet deze week (4 t/m 10 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12. Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder Persoonlijk Jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 32, 4 t/m 10 augustus 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Hoe gezond zijn je relaties? En hoe zit je zelf in je vel? Deze vragen vragen om antwoorden deze week en de eerste vraag hangt nauw samen met de tweede. Ga bij het beantwoorden niet teveel af op wat je verstand vertelt, maar op hoe je je werkelijk voelt als je bij iemand bent. Ontspannen, krachtig en vrolijk? Of gespannen, defensief en zwaar-op-de-hand? Leg hoe anderen jou zien vaker naast je neer; je bent goed zoals je bent – en anderen zijn dat ook. Neemt niet weg dat je sommige mensen niet al te vaak om je heen wilt hebben. Heb je een knipperlichtrelatie, vraag je dan af of de onrust ervan niet teveel energie kost. Door het oude af te schudden maak je ruimte voor nieuwe mensen in je leven. Focus bij negatieve gebeurtenissen extra op het positieve randje. Ieder nadeel heeft z’n voordeel.

Persoonlijk Jaargetal 2:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat voor jou over relaties, in allerlei vormen. Je hebt meer behoefte aan vriendschap en bent het liefst samen met gelijkgestemden. Ook kunst en schoonheid trekken je aandacht.

Weekvoorspelling: Grote kans dat je in de stemming bent voor kaarslicht, glaasjes wijn en lief gefluister in je oor. De liefde houdt je bezig deze dagen en kan zorgen voor positieve verrassingen, je staat er in ieder geval erg open voor. Heb je een partner, dan herinner je je weer waarom je op hem viel. Als vrijgezel kun je nu je slag slaan: de trilling geeft je de kans om indruk te maken en te stralen. Iemand die je deze week ontmoet kan wel eens langere tijd in je leven blijven. Ook op het werk gaan er deuren open. Er kan sprake zijn van promotie, extra – of andere – verantwoordelijkheden: misschien is je baas op vakantie en moet je diens taken overnemen. Laat je ondertussen niet van de wijs brengen door rommelige gedachten. Weet dat je zelf kunt kiezen waarop je doordenkt en dat je alles wat afleidt naast je kunt ‘parkeren’ om later op te pakken.

Persoonlijk Jaargetal 3:

Jaarsfeer: Je jaarthema heeft te maken met activiteit. De creatieve sappen vloeien, je geniet van het leven, van reizen, van meer vrije tijd of een nieuwe baan. Ook nieuwe relaties geven veel voldoening.

Weekvoorspelling: De toon is vriendelijk en relaxt deze week. Op het werk ligt het tempo waarschijnlijk lager en dat maakt dat je meer in de ontspanning – en creativiteit – komt. Misschien heb je een leuk gesprek met iemand die je nog niet zo lang kent waardoor je geïnspireerd raakt. Er is ook meer tijd voor het uitwerken van details, het doen van achterstallig onderhoud en het afronden van grote klussen. Ook contacten met collega’s of andere werk gerelateerde relaties krijgen deze week extra aandacht. Praat bij en eis daarbij zelf niet teveel aandacht op; zet liever de ander in de zon. Complimenten zijn namelijk goud waard deze week: geef ze scheutig weg! Dat werkt natuurlijk ook prima in persoonlijke relaties. En voel je je wat sloom of verveeld? Trap niet in de overeet valkuil, die is nu onder meer extra slecht voor je nachtrust.

Persoonlijk Jaargetal 4:

Jaarsfeer: Dit jaar gaat over succes! Het is een tijd van planning en opbouw, ook op het gebied van persoonlijke relaties. Je krijgt een speciale boost dit jaar (het jaargetal 2020, bevat het ‘meestergetal’ 22 en is opgeteld ook 4) en kunt veel voor elkaar krijgen.

Weekvoorspelling: Positieve verandering komt deze week door het bewandelen van de middenweg. Je hoeft niet extreem te gaan polderen, maar voor het behoud van relaties is het goed om je eigen willetje wat te temperen. Helder communiceren is altijd een aanrader, maar is deze week extra belangrijk. Probeer uitspraken van anderen die je raken te zien als iets van de ander: maak het niet persoonlijk. Krijg je ongefundeerde kritiek of voel je je gepasseerd? Slaap er een nachtje over voordat je je gevoelens uit. Tijd nemen weerhoud je van al te emotionele reacties. Het is ook een week van sport & spel – en de relatie met kinderen staat in de verhoging. Heb je zelf geen kids, dan beng je misschien tijd door met oppassen of je bent bezig met de verzorging van dieren. Als je het al eerder overwoog, is nu de tijd goed voor de aanschaf van een harig maatje. Check het asiel!

Persoonlijk Jaargetal 5:

Jaarsfeer: Dit is het jaar van actie, wennen aan nieuwe omstandigheden of routines, wegblijven van restricties (niets moet, alles mag) en veranderen van gedachten. Jij kunt dit jaar moeiteloos veranderingen aanbrengen in je leven.

Weekvoorspelling: Concentreer je deze week op het wegdoen van iets – een taak of een object – waaraan je je al langer stoort of dat in de weg staat. Opruimen geeft ruimte, ook in je hoofd. Zijn er veel ‘moetjes’? Evalueer ook welke minder dringend zijn. Je hebt nu wat speelruimte nodig. Oude vrienden en/of familieleden proberen waarschijnlijk in contact te komen deze dagen. Het is goed om bij te praten, maar voel je niet verplicht – en geef anderen dat gevoel ook niet. Laat contacten zich op een natuurlijke manier ontwikkelen. De focus ligt verder op financiën. Best mogelijk dat je je zorgen maakt over toekomstige inkomsten en waarschijnlijk heb je jezelf op budget gezet. Deze week komt er mogelijk een extraatje langs waardoor je opgelucht kunt zuchten. Je realiseert je waarschijnlijk ook dat jezelf kwellen met ‘wat als…’ gedachten niet handig is. Leef meer met de dag.

Persoonlijk Jaargetal 6:

Jaarsfeer: Dienstbaarheid, daar draait het in het jaar 2020 om bij jou! Je zorgt voor anderen en geniet daarvan. Misschien staat er een verhuizing of verbouwing op het programma, of een huwelijk of nauwere (liefdes)band.

Weekvoorspelling: De vibe van deze week kan wat reuring brengen. Er gaan misschien dingen mis, fouten komen aan het licht of je gedachten spelen krijgertje in je hoofd. Je fantaseert misschien over emigreren: toch dat pensionnetje beginnen en douce France? Een carrière switch; een andere opleiding doen? Of je een maand in meditatie terugtrekken op een onbewoond eiland of in een klooster? Gedachten kunnen nu wat chaotisch zijn en je weet misschien niet zo goed wat je nu echt wilt: vol gas of pitstop? Ga nu vooral tolerant met jezelf om. En met anderen! Best mogelijk dat je verzeild raakt in een ruzie met je partner. Is er iets veranderd waardoor je je onzeker voelt? Sta open voor een andere aanpak en doe aan introspectie voordat je een gesprek aan gaat. Grote kans dat je onzekerheid momenteel alleen maar voortkomt uit je innerlijke onrust.

Persoonlijk Jaargetal 7:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 draait bij jou om inzicht. De kans is groot dat je nu het perfecte antwoord vindt op een vraag die al langer speelt. Sleutelwoorden zijn verder: studie, introspectie en ongewone (onverklaarbare) gebeurtenissen.

Weekvoorspelling: Eerder gemaakte afspraken kunnen deze week simpelweg afgezegd worden. En dan zit je opeens met extra vrije tijd. Een goed moment om je te realiseren dat je werkt om te leven, niet andersom! Check dus je agenda voor deze maand en maak naast je werkzaamheden en verplichtingen ruim baan voor je interesses. Best mogelijk dat je besluit om thuis te blijven; vetplantjes kweken, een hottub in je tuin laten installeren of een meditatiekamer inrichten – de trilling van jouw jaarcijfer nodigt alles wat rust brengt sowieso uit. Je bent momenteel iemand naar wie mensen toekomen voor wijze raad, dus gebruik die positie wijs. Het is deze dagen belangrijk om niet af te gaan op geruchten. Moet je beslissingen nemen, doe dat op basis van de waarheid. Geef iedereen de kans om zijn verhaal te doen; stel vragen en zoek uit hoe het echt zit.

Persoonlijk Jaargetal 8:

Jaarsfeer: Jouw persoonlijke jaar is er een van succes. Je reist wellicht veel, koopt een groter huis en scoort punten op het werk. Kijk wel uit voor het nemen van te grote financiële risico’s en luister goed naar je lichaam.

Weekvoorspelling: Een goede week om te schrijven, studeren en plannen. Krijg je de zenuwen van al die rust? Ga naar buiten en adem frisse lucht, ga sporten of wandelen met iemand aan/met wie je iets bijzonders deelt of hebt. Deze dagen kun je iets ontdekken over iemand dat je op z’n minst je wenkbrauwen doet fronsen. Teleurgesteld? Je realiseert je misschien dat je teveel op eerste indrukken af bent gegaan. Gebeurt dit in de dating-sfeer, dan ben je waarschijnlijk geneigd om afstand te nemen. Neem in ieder geval langer tijd om iemand echt te leren kennen. Het is nu niet het beste moment voor (nieuwe) liefdes en vastigheid. Voel je niet ontmoedigd, maar weet dat alles gebeurt om een reden. Op een ander moment gaan er weer deuren open. Je persoonlijke kracht is in de opbouwende fase. Hierdoor leer je mensen beter aanvoelen waardoor je ook empathischer wordt.

Persoonlijk Jaargetal 9:

Jaarsfeer: Het jaar 2020 geeft voor jou het einde van een cyclus weer en van de overgang naar een nieuwe periode. Het is tijd om te vergeven en te vergeten, van dingen tot een goed einde brengen en het opdoemen van nieuwe wegen.

Weekvoorspelling: Of je nu wel of niet van vakantie geniet: deze week heeft een serieus tintje. Misschien zijn er financiële of juridische zaken die je aandacht vragen. En het is best mogelijk dat je een mediator, coach of meer ervaren vriend of relatie moet vragen om advies. Toch is het zeker geen verkeerde week, want je krijgt meer helderheid – vooral over je eigen functioneren. Je neemt vaker een vriendelijke, maar besliste houding aan en die komt goed over! Ook al ben je je er niet van bewust, dit is mogelijk het resultaat van járen zelfontwikkeling. Je hebt nu de kans om er de vruchten van te plukken en je maakt waarschijnlijk korte metten met het doen van dingen omdat ‘ze zo horen’. Je gaat meer je eigen weg. Laat je nu niet afleiden door details, maar bekijk je leven in helicopterview. Je mag heel tevreden zijn.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden